Fifofa 52 Napisano 22 godziny temu Na nic blokowanie skrzynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 431 Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, Fifofa napisał: Na nic blokowanie skrzynki. Na nic ale komuś sie nudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 52 Napisano 14 godzin temu 32 minuty temu, Onaaaa napisał: Na nic ale komuś sie nudzi. Dzień dobry nik NOWY dodałem go do ignorowanych może zadziała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 34 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 18 godzin temu, Fifofa napisał: Na nic blokowanie skrzynki. Po to jest forum by pisać na forum, a nie tam skrzynki Edytowano 4 godziny temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 34 Napisano 4 godziny temu 9 godzin temu, Fifofa napisał: Dzień dobry nik NOWY dodałem go do ignorowanych może zadziała? Nie jesteś sam z tym problemem, już podpowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 52 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: Nie jesteś sam z tym problemem, już podpowiem. Już wiem ogarnęła Onna. Ciekawe czy jak da do ignorowanych to zadziała ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 34 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Już wiem ogarnęła Onna. Ciekawe czy jak da do ignorowanych to zadziała ? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 84 Napisano 4 godziny temu Najlepiej wyłączyć i jest spokój z kupami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 52 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, _Gretta napisał: Po to jest forum by pisać na forum, a nie tam skrzynki To pisz kiedy miałaś ostatnie sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 34 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: To pisz kiedy miałaś ostatnie sexy A po co? Żeby się chwalić albo żalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 52 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, _Gretta napisał: A po co? Żeby się chwalić albo żalić Nie wiem to zależy kto czyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 34 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Nie wiem to zależy kto czyta. Dobre dla dzieci. To co tu widziałam to o zgrozo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 52 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Dobre dla dzieci. To co tu widziałam to o zgrozo... Piszesz o tym ogòrku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 34 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Piszesz o tym ogòrku. Ogólnie o kłótniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach