Kaszalotte 214 Napisano 3 godziny temu i dobrze, mozna odpoczac od tej cuchnacej kórwy babilonskiej dzieki Stypiaro 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 3 godziny temu niedlugo wroci i znowu do rana bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 194 Napisano 3 godziny temu Że mu się chce, gdy nikt w to już nie wierzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: Że mu się chce, gdy nikt w to już nie wierzy... Najlepsze, że on sam w to wierzy. Taki los mitomana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarbonaraBasedFifi_69 7 Napisano 3 godziny temu Ale was piecze stare pra.w.iki, że Pan Irek (celowo wielką literą) ciupcia laseczkę 11/10, a wy przez całe życie walicie konia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 3 godziny temu no niestety takie zycie, ale ruuchanie przed slubem to tez nie jest powod do dumy wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 295 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, CarbonaraBasedFifi_69 napisał: Ale was piecze stare pra.w.iki, że Pan Irek (celowo wielką literą) ciupcia laseczkę 11/10, a wy przez całe życie walicie konia Idź weź leki schizolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enlighten 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, The Broken Places napisał: no niestety takie zycie, ale ruuchanie przed slubem to tez nie jest powod do dumy wcale Powiedz to swojemu Alfonsowi Edytowano 3 godziny temu przez Enlighten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 241 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, The Broken Places napisał: no niestety takie zycie, ale ruuchanie przed slubem to tez nie jest powod do dumy wcale To grzech. Może nawet śmiertelny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 214 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, CarbonaraBasedFifi_69 napisał: Ale was piecze stare pra.w.iki, że Pan Irek (celowo wielką literą) ciupcia laseczkę 11/10, a wy przez całe życie walicie konia Smutno mi Boże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu no w sumie grzech ja tam podziekuje, mi tam nie imponuje ze ktos ruucha laske a nawet nie sa malzenstwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu dobrze ze lizanie fajnych stopek dziewczyny przed slubem to nie grzech mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu WY SRUN ZE SZCZERBATYMSIE TAK WYMADRZACIE A JAK DLA MNIE TO JESTESCIE PIONECZKI ZWYKLE CO WY w ogole potraficie w tym zyciu? jeden codziennie pieerdoli wysrywy na necie i wali koonia do modelek z maxmodels a drugi sie cieszy bo jezdzi samochodem jak dla m nie jestescie o poziom nizej ode mnie i ws umie to gardze wami, jestescie psaami polskimi dla m nie i nic wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 34 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Enlighten napisał: Żyj swoim życie nie innych ja przynajmniej roocham se co piątek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu w sumie na dobra mete to lezak powinien byc tutaj dla mnie najbardziej lubiana osoba po klaudiuszu, klaudiusz na pierwszym miejscu a lezak na drugim, to tak na zdrowy rozum, a wszyscy inni ponizej, taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 34 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Kaszalotte napisał: Smutno mi Boże Loda ci mogę dać tak czasem się zastanawiam co by było lasce gdyby go zimnego w cípe wsadzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu no wlasnie na kolana doombo i loda rob lezakowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 364 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Żyj swoim życie nie innych ja przynajmniej roocham se co piątek Czemu tylko co piątek? Nikt ci w to nie wierzy to raz, a dwa za chwilę wyklikasz temat dziadu z Podlasia.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu ja wierze lezakowi a wy jestescie pionki, wypad do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 34 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Czemu tylko co piątek? Nikt ci w to nie wierzy to raz, a dwa za chwilę wyklikasz temat dziadu z Podlasia.. Bo tak sobie zorganizowalismy fwb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 364 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, The Broken Places napisał: ja wierze lezakowi a wy jestescie pionki, wypad do pracy Skończyłam o 22. Ile można pracować? Czas teraz na ciebie, żebyś do budżetu coś dołożył, nie tylko ciągnął od innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu ja w polsce nie zyje wiec nawet jak pojde do pracy to nic nie doloze salowa, przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu no jak to ile mozna pracowac, do 75 roku zycia a ile, dzien i noc salowa na 3 etaty, wymiekasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 364 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, The Broken Places napisał: ja w polsce nie zyje wiec nawet jak pojde do pracy to nic nie doloze salowa, przykro mi Bo nikt cię w Polsce nie przyjmie do pracy, tylko od razu skieruje na oddział zamknięty. Dobranoc i zdrowia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu ale ja przynajmniej biegle posluguje sie jezykiem angielskim, pisze wypracowania po angielsku, czytam ksiazki po angielsku, dogaduje sie z anglikami i wszedzie gdzie chce na calym swiecie, z kazdy mkto potrafi angielski, wiec sio do pracy salowa, na oddzial zamkniety niech cie zamkna i pracuj tam do upadlego, az sie nie zapracujesz na smierc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu buahah wstretna salowa lysa magda, nic tylko spakowac tego szczerbatego odpada, cpunskiego taksowkarza i ta katowicka doopodajke i wyslac na ksiezyc, bedzie spokoj przynajmnijej nastepna ktora uwaza sie za niewiadomo kogo a goowno potrafi, co ty w zyciu umiesz robic salowa poza pracowaniem (pracowac kazdy tuman umie) i dawaniem doopy? wez juz skoncz i znikaj i nie wracaj [czesc] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enlighten 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, The Broken Places napisał: buahah wstretna salowa lysa magda, nic tylko spakowac tego szczerbatego odpada, cpunskiego taksowkarza i ta katowicka doopodajke i wyslac na ksiezyc, bedzie spokoj przynajmnijej nastepna ktora uwaza sie za niewiadomo kogo a goowno potrafi, co ty w zyciu umiesz robic salowa poza pracowaniem (pracowac kazdy tuman umie) i dawaniem doopy? wez juz skoncz i znikaj i nie wracaj [czesc] Opanuj pizzde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enlighten 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 28 minut temu, Tak czeba tak napisał: Żyj swoim życie nie innych ja przynajmniej roocham se co piątek Sztuczną pizzde z plastik, bo kobiety to ty prawiczku nigdy w życiu nie wyruuuchasz Edytowano 2 godziny temu przez Enlighten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Broken Places 21 Napisano 2 godziny temu piizde to ty masz zamiast mordy ty szczerbaty glonojadzie, znikaj z salowa i srunem i nie wracaj ty nigdy nikogo nie wyruuchasz bo jestes goownem, ktory ruucha wlasna matke i nic wiecej, ty szczerbaty koniotrzepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach