Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Dlaczego ktoś mówi mi żebym się ogarnął jak jestem ogarnięty

Polecane posty

Przed chwilą, dep_sour napisał:

Haha pojaśniała . To słownictwo karyn a la Doda, LOVE it. Ale sie odcięła ze Doda to niet. Naprawdę nie rozumiem czemu:)

wiem ze nie wylewa bo tu często nayebana jakims piwskiem pisała i sie tym chwaliła. No ale tropicielka hipokryzji może więcej 😃

Doda jest bardzo inteligencja wypriwadzili z 60 baniek a ona gra glupiom blondykne że nic nie wiedziala ot prezenciki faceta.

1 minutę temu, Tak czeba tak napisał:

Nimfuś to jedna sesja więcej miała. Nie ma się co wybielac normalna ilość. 

ale one dwie z litości ci foty wysłały, żebyś przestał jęczęć pewnie, a nie dlatego ze je kręcisz, i tak dobrze wiesz że nie miałbyś najmniejszych szans na cokolwiek więcej, jak i chyba u żadnej stąd, może jedynie u tych tutek anastazji czy mony

Przed chwilą, Kaszalotte napisał:

pamietasz Sare May, byla wyborna Karyną

Pamietam Sarę James 😃 may nie. I ramone ray jeszcze kojarzę 😃

2 minuty temu, dep_sour napisał:

Haha pojaśniała . To słownictwo karyn a la Doda, LOVE it. Ale sie odcięła ze Doda to niet. Naprawdę nie rozumiem czemu:)

wiem ze nie wylewa bo tu często nayebana jakims piwskiem pisała i sie tym chwaliła. No ale tropicielka hipokryzji może więcej 😃

tak, to ja pije piwsko, ale to ty dziwnym trafem opublikowalaś tu swoje odbicie w butelce piwa.

Co za zbieg okoliczności!

Doda jest bardzo inteligencja wypriwadzili z 60 baniek a ona gra glupiom blondykne że nic nie wiedziala ot prezenciki faceta.

Jakos nie widze po niej tej inteligencji typowa prostaczka która coś tam prawi ‚ na chłopski rozum ‚ i jakies Grażyny sie podniecają. Fatalna jest 

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Pamietam Sarę James 😃 may nie. I ramone ray jeszcze kojarzę 😃

to sobie o niej poczytaj a nie Doda Doda

8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Idź licz i wypiêrdalaj mitomanie

Ok to takie wybielenie publiczne 

Myślę że nadal się lubimy co nie? 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

tak, to ja pije piwsko, ale to ty dziwnym trafem opublikowalaś tu swoje odbicie w butelce piwa.

Co za zbieg okoliczności!

No zbieg ze piwo stało na po lce sklepowej i fota i etykieta miały swój kontekst na Kafe ale z twoimi zdolnościami poznawczymi i pamięcią nie martw sie - nie wymagam żebyś wiedziała o co chodzi 😉

Edytowano przez dep_sour

43 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

A przypadkiem nie wyzywalas mnie ot kłamstw i mitomanow?

Najważniejsze, że elka żałuje i się wstydzi, że wysyłała komuś takiemu jak ty 😗

7 minut temu, Malowany napisał:

Elka lubi dominować, więc lubi typów z niskim IQ, bo wtedy łatwiej. Ciekawe z tym seksem. Bardziej mnie śmieszy, że laska ci proponuje sex, a ty wydygales, a 5 lat się slinisz do niej i mówisz o miłości i seksie 😄

Co ty chrzanisz?

Lubie dominowac ale w zyciu codziennym za to nie lubię typów z niskim iq bo o czym bym miala z takim rozmawiać?

• Like 1

3 minuty temu, choooy napisał:

ale one dwie z litości ci foty wysłały, żebyś przestał jęczęć pewnie, a nie dlatego ze je kręcisz, i tak dobrze wiesz że nie miałbyś najmniejszych szans na cokolwiek więcej, jak i chyba u żadnej stąd, może jedynie u tych tutek anastazji czy mony

Zazdrość to uczucie pojawiające się w sytuacji frustracji wynikającej z potencjalnego zagrożenia zaspokajania potrzeb lub konfrontacji z aktualnym brakiem ich zaspokajania. Często współwystępuje z deficytem zaufania, chęcią kontrolowania oraz agresją, która z kolei wynika z lęku przed utratą.

Chorobliwa zazdrość. Czym jest i czy można się z niej wyleczyć?

• Haha 1

Doda to patuska. Podejrzewam że jest socjopatka i histrioniczka. Jej wypowiedzi są żałosne i w ogóle jej cała postać kojarzy mi się z typowa karynska patologia. Na pewno ma pelno smaczków na każdego i dlatego tak jej w dùpe włażą. I powiedzmy se szczerze kto prócz dzieci i karyn właśnie słucha jej tfurczosci?

1 minutę temu, dep_sour napisał:

No zbieg ze piwo stało na po lce sklepowej i fota i etykieta miały swój kontekst na Kafe ale z twoimi zdolnościami poznawczymi i pamięcią nie martw sie - nie wymagam żebyś wiedziała o co chodzi 😉

tylko winni sie tłumaczą. Od samego początku jesteś na tym dziale kojarzona z alko, wiec nie rozumiem czemu tak kategorycznie sie od niego odcinasz

5 minut temu, choooy napisał:

W końcu jakiś glos rozsądku. 😄

• Like 1

Przed chwilą, BabkaBynajmniejBoża napisał:

Doda to patuska. Podejrzewam że jest socjopatka i histrioniczka. Jej wypowiedzi są żałosne i w ogóle jej cała postać kojarzy mi się z typowa karynska patologia. Na pewno ma pelno smaczków na każdego i dlatego tak jej w dùpe włażą. I powiedzmy se szczerze kto prócz dzieci i karyn właśnie słucha jej tfurczosci?

Leks 😜

Zazdrość to uczucie pojawiające się w sytuacji frustracji wynikającej z potencjalnego zagrożenia zaspokajania potrzeb lub konfrontacji z aktualnym brakiem ich zaspokajania. Często współwystępuje z deficytem zaufania, chęcią kontrolowania oraz agresją, która z kolei wynika z lęku przed utratą.

Chorobliwa zazdrość. Czym jest i czy można się z niej wyleczyć?

przecież ty wiesz, ze nie masz do zadnej stad podbicia, nie masz nawet pracy golodoopcu, ani prawka, ani auta - przez to jesteś skreślony u 95% kobiet, kiedy to w koncu do ciebie dotrze?

3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Co ty chrzanisz?

Lubie dominowac ale w zyciu codziennym za to nie lubię typów z niskim iq bo o czym bym miala z takim rozmawiać?

5 lat z upośledzonym typm na priv

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

tylko winni sie tłumaczą. Od samego początku jesteś na tym dziale kojarzona z alko, wiec nie rozumiem czemu tak kategorycznie sie od niego odcinasz

Ale ja sie właśnie nie tłumacze, nie wiesz o co chodziło w tej focie i ci niniejszym nie wyjaśniam, zglos sie do rady kafeterii to ci może przyznają jakiegos asystenta żeby ci pomagał ogarniać czytanie i co tu sie dzieje 😃

a ty jesteś kojarzona z dymaniem sie z byle kim i nęceniem żonatych na weselu wiec jesli mam wybierać - w obliczu tej zenady mogę być alkoholiczka 😃 masz racje jestem nią , nie będę sie już wypierać 😃

2 minuty temu, Malowany napisał:

Najważniejsze, że elka żałuje i się wstydzi, że wysyłała komuś takiemu jak ty 😗

To tylko wybielanie się. Były momencie że broniła mnie jak trzeciego ojca bombelka aż munek zauważył i się odpalal.

Przed chwilą, dep_sour napisał:

Ale ja sie właśnie nie tłumacze, nie wiesz o co chodziło w tej focie i ci niniejszym nie wyjaśniam, zglos sie do rady kafeterii to ci może przyznają jakiegos asystenta żeby ci pomagał ogarniać czytanie i co tu sie dzieje 😃

a ty jesteś kojarzona z dymaniem sie z byle kim i nęceniem żonatych na weselu wiec jesli mam wybierać - w obliczu tej zenady mogę być alkoholiczka 😃 masz racje jestem nią , nie będę sie już wypierać 😃

i z dolarsami zapomnialas 😜

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Czy wypiêrdalaj nie jest dla ciebie jasne?

Choć się kochać w hipermarket 

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Czy wypiêrdalaj nie jest dla ciebie jasne?

Jak nagonka na ciebie, to nagle piszsz do niego wypie.. a jak nikt się nie czepia, albo nie ma userow to pitu pitu o lodówce

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Tak.

A malowany się nie wstydzisz?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się