Qwerty88 596 Napisano 10 godzin temu 9 godzin temu, mideri napisał: Czy celem tego było, żeby włącznik od światła i klamka byla stale umazana kupą? Bo jak w wc nie ma umywalki, to trzeba brudnymi rękami otworzyć drzwi i zapalić światło żeby przejść do drugiego pomieszczenia w którym dopiero można umyć ręce Uważam takie rozwiązanie za wyjątkowo perfidne - a wy? obie ręce sobie paćkasz kupą? niepełnosprawny jesteś? Bo jak jedną to drugą możesz włącznik od światła i klamke nacisnąć i pójść do łazienki umyć ręce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 38 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: To musi być chyba uciążliwe. Nie, skąd. Włosy okresowo jak bardziej boli kręgosłup to tak. Wtedy mogę pod prysznicem umyć. Zlewkę mam taką dłuższą i okręcaną. Edytowano 10 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 38 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Kaka Demona napisał: no bardzo nad wanna rece myc WTF Dobrze jest, wygodnie. Przy małej wannie jest pralka, recznik do twarzy mam na wieszaku na pralce powieszony. A wyżej większy do rąk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 274 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: obie ręce sobie paćkasz kupą? niepełnosprawny jesteś? Bo jak jedną to drugą możesz włącznik od światła i klamke nacisnąć i pójść do łazienki umyć ręce. On się nie myje to kopa też sobie łapy pobrudzi może szuka rozwiązania problemu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 8 godzin temu jak mozna sie nie myc? ja nie wyobrazam sobie nie miec rownych paznokci i bialych u dloni albo stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 8 godzin temu czesto sobie mysle ze do tylu bab tu czasem pisze ze nie wypada miec brzydkich rak, trzeba dbac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach