Onaaaa 480 Napisano 21 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 174 Napisano 20 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano 20 godzin temu 28 minut temu, Spaghetti... napisał: ... Pamiętam z radio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 57 Napisano 20 godzin temu Markowska ma tak marny głos że nie wiem co ona robi w szolbiznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Markowska ma tak marny głos że nie wiem co ona robi w szolbiznes. Spoko ma głos i piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 3 Napisano 20 godzin temu A ty jaki masz glos babka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 20 godzin temu 29 minut temu, Spaghetti... napisał: .. Fajna piosenka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Edytowano 20 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano 20 godzin temu :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 57 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Rosetta Stoned napisał: A ty jaki masz glos babka Chùjowy. Ale ja nie śpiewam publicznie bo mam starego pieśniarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 3 Napisano 20 godzin temu Ja bylem kiedys na karaoke to spiewalem po paru piwkach Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 3 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Fajnie bylo potem stoje przed pubem pale fajke a tu jakas blondyna z zielonymi oczami mnje za ramie i mowi idziemy spiewac razem i spiewalismy a ja sobie ja pomacalem Szkoda ze nie wychodze do ludzi sie bawic tylko gnije w domu na jakichs kafeteriach zjeebanych Edytowano 20 godzin temu przez Rosetta Stoned Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano 20 godzin temu :)) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 174 Napisano 20 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Fajna piosenka. Nie do końca, nieznajoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 174 Napisano 20 godzin temu 21 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Markowska ma tak marny głos że nie wiem co ona robi w szolbiznes. A co Ty tutaj robisz Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 174 Napisano 20 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 57 Napisano 20 godzin temu Patrze czy znowu swoje schizolskie guwno wrzucasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 174 Napisano 19 godzin temu Patrz, czy ja Ci bronię Boni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 44 Napisano 19 godzin temu Coś starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 44 Napisano 19 godzin temu Łee..na różowo... To jeszcze raz.. Coś starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 19 godzin temu 52 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie do końca, nieznajoma Fajna bo nie ma w niej nic tragicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 329 Napisano 19 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 18 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 448 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Markowska ma tak marny głos że nie wiem co ona robi w szolbiznes. No jak to kto? Wiadomo że ojciec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 480 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No jak to kto? Wiadomo że ojciec. Przecież ma fajny głos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 448 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przecież ma fajny głos. Taki sobie, jak ma się opór kasy to każdego można nauczyc śpiewać, a do tego jak się ma slawnego i wplywowego ojca to juz w zasadzie nic więcej nie potrzeba żeby sie wypromowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach