Owsikus Szczerbatus VIII 16 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Haha salowa pracuje tylko w urojeniach swoich, jak wezmie.leki to wtedy zaczyna miec halucynacje, ze jest w pracy. Zupelnie tak samo jak lezak, ktory uroil sobie, ze ruucha stypiare co piatek, tak salowej wydaje sie, ze jest w pracy, a w rzeczywostosci lezy na sali w.oddziale.zamknietym wtedy i leczy sie na alkoholizmXd Edytowano 8 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VIII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 47 Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, niemaszuprawnień napisał: Raczej tak będzie. A ja dziś na 15-stą idę do dentysty jak wyrobię się z pracy. Bo miesiąc temu byłam, a ty pisałeś, że 12 lat nie chodzisz. Tak się zaniedbać i zapuścić. Jprd 12 lat to nie mam nfz do lekarzy i dentystów chodzę prywatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 16 Napisano 7 godzin temu No szkoda ze nie wykitowal Lezak kiedy wykitujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 16 Napisano 6 godzin temu Ale mi sie marzy ta ciapatka masakra xD Teraz na spacerek bysmy poszli i popatrzylaby jak sie kapie nago w lesie Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 16 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Idziesz ze mna pravik na piesza wycieczke za miasto daleko? Postawie piwko albo dwa xD Moze dzisiaj bedzie znowu przecena, to sobie kupie 4ro pak a potem taki smierdzacy i nietrzezwy hop do stawu sobie poplywac, i wymyje sie caly mydelkami taki mam plan dnia jak bede wracal to plywanie a teraz kapiel w lesie, to dzien uznam za udany, zobaczymy czy sie uda xD Fajna pogoda bo slonca nie ma, i chlodna bryza wiatr mm pochmurno Edytowano 6 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VIII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach