pumpernikiel32 22 Napisano 8 godzin temu Wpisałam sobie w chat gpt kryteria typu płeć, wzrost, waga, aktywność fizyczna, ile piję alkoholu, ile palę, jakie mam obecnie choroby, jak się odżywiam, jakiego wieku dożyła moja najbliższa rodzina i na co umarli i mi wyszło, że dożyję 75-85 lat. Ja ebiee, co ja będę jeszcze robić przez ponad 40 lat masakra xD Polecam wam też sobie zrobić takie wyliczenie, ciekawe co wam wyjdzie : 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 5 Napisano 8 godzin temu Ta a jutro wjedzie tir w ciebie. Błagam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 5 Napisano 8 godzin temu O konto xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 8 godzin temu Jakoś przez 30 lat nie wjechał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 5 Napisano 8 godzin temu To naprawdę gwarancja długiego życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 16 Napisano 8 godzin temu na mnie jutro zleci asteroida z kosmosu i akurat na mnie ze wszystkich ludzi, to jak wygrac na loterii i umrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 8 godzin temu Czemu ludzie tak bardzo mają czasem wyjepane we własne zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 5 Napisano 7 godzin temu Zdrowie to jedna sprawa. Zaczyna się od łba to raz. Dwa nawet końskie zdrowie nie uchroni cie przed godziną śmierci a ta wybije gdy wybije u każdego. Więc nie sugeruj się za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 7 godzin temu Ale można dbać, a nie zakładać, że jutro cię tir przejedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 22 Napisano 7 godzin temu Potem być takim schorowanym to już koszmar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 5 Napisano 7 godzin temu Żyją przyszłością tak naprawdę nie żyjesz. Whateva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 16 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Zycie to koszmar dla wielu, mimo zdrowia, np musiec tyrac a nad toba stoi szefowa cos rozdaju Irma Grese Pracuj koorwa bo jak nie to cie spaluje na smierc Edytowano 7 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VIII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach