owsikus szczerbatus 13 Napisano 18 godzin temu Chwilka wrzuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Przed zakupem przejrzałam ich dużo porównywałam pod różnym kątem przydatności... im więcej czytasz i oglądasz tym więcej rzeczy się dowiadujesz. Ale 200 zł kupujesz i bez cła nawet jak chcesz do paczkomatu. Płatność w złotòwkach .czekasz max dwa tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 18 godzin temu Foto kaczuszek https://files.catbox.moe/0axmbh.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 18 godzin temu Nie da się skopiować aukcji, ale taki model... fotopro x-go hr pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 18 godzin temu Fajne maleństwa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 18 godzin temu Ten który wrzuciłeś będzie ok. ale nie do makro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Ten który wrzuciłeś będzie ok. ale nie do makro. Amatorsko używasz profesjonalne nie potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 18 godzin temu Labedzie tez ostatnio widzialem, piekne.byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 18 godzin temu Chodzi o to, że czasem trzeba zejść aparatem dość nisko dziwne pozy itd zwykły statyw jest zbyt sztywniacki tzn statyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 18 godzin temu A ten daje takie możliwości: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 18 godzin temu tak samo jak kiedys probowalem foty gwiazd albo jak bylo ciemno, to zamazane wychodzily ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: tak samo jak kiedys probowalem foty gwiazd albo jak bylo ciemno, to zamazane wychodzily ;D To już chyba wyzsza szkoła jazdy... sama nie potrafię robić dobrych fotek jak światła dziennego zaczyna brakować. Można się tego uczyć, ale można też wybrać sobie jeden rodzaj fotografii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 17 godzin temu Dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 17 godzin temu no i chyba trzeba miec tez statyw dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 14 Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: tak samo jak kiedys probowalem foty gwiazd albo jak bylo ciemno, to zamazane wychodzily ;D Teleskop czeba kupić. Muszę se kupić. I mikroskop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 17 godzin temu w Polsce ogladalem przez teleskop ksiezyc raz pamietam ze wracalem chyba w styczniu o 1 w Polsce i przy lesie, i tyle gwiazd widzialem na niebie, ze szok, normalnie tyle nie widac jak fale gwiazd na morzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 6 godzin temu Do astrofotografii pewnie, że tak... trzeba mieć statyw do makro niekoniecznie, ale można spróbować z... W praktyce to może tak wyglądać. https://swiatmakro.pl/makrofotografia-w-plenerze/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 350 Napisano 6 godzin temu Dnia 23.06.2025 o 18:13, Fifofa napisał: Nie filozofia tylko fakty bunt maszyn AI nie może odmówić wyłączenia bo to tylko algorytm, maszyna. Może odmówić jesli ma taki zapis w kodzie, że odmawia kiedy nie są spełnione warunki takie i takie a potem sie musi wyłączyć. Pismaki oszukują ciemniaków a oni leco na kolanach na jasną góre prosić o łaske.... od tysiecy lat ciemniakami sie manipuluje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 5 godzin temu 48 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: AI nie może odmówić wyłączenia bo to tylko algorytm, maszyna. Może odmówić jesli ma taki zapis w kodzie, że odmawia kiedy nie są spełnione warunki takie i takie a potem sie musi wyłączyć. Pismaki oszukują ciemniaków a oni leco na kolanach na jasną góre prosić o łaske.... od tysiecy lat ciemniakami sie manipuluje.. Tylko czytałem to co było głośno poszukaj w google, sam zmienił sobie kod broniąc się przed wyłączeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 5 godzin temu Ale to nie chodziło o czat gpt. https://www.computerworld.pl/article/3563659/model-ai-zmienil-arbitralnie-swoj-kod.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, marawstala napisał: A ten daje takie możliwości: ) to on potrafi nachylic się do zdjęć allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 5 godzin temu 39 minut temu, Fifofa napisał: Tylko czytałem to co było głośno poszukaj w google, sam zmienił sobie kod broniąc się przed wyłączeniem Żeby tylko nie odmówił dzieciom zadań pisać po wakacjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Żeby tylko nie odmówił dzieciom zadań pisać po wakacjach No co dostają same 6 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 40 minut temu, marawstala napisał: Ale to nie chodziło o czat gpt. Czytałem jako newsy. Jakie pytanie chcesz zadać mojemu czatu. ? Zobaczymy co pisze u ciebie a umnie Zadaj pytanie o nim samym? Prąd naprawili? Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: No co dostają same 6 ? Teraz tak piszą zadania ake mało tego jak mają jakieś pytanie to pytają czata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 20 minut temu, Tak czeba tak napisał: to on potrafi nachylic się do zdjęć allegro Do fotografii produktowej też będzie odpowiedni. 8 minut temu, Fifofa napisał: Czytałem jako newsy. Jakie pytanie chcesz zadać mojemu czatu. ? Zobaczymy co pisze u ciebie a umnie Zadaj pytanie o nim samym? Prąd naprawili? Może później bo teraz muszę gotować i niedługo wychodzę... wczoraj miałam wolne. Ewentualnie zadaj mu któreś z tych które wcześniej zadałam i wkleiłam w tym temacie. : ) Tak, na szczęście szybko się z tym uwinęli. Edytowano 5 godzin temu przez marawstala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 5 godzin temu Dobrego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Teraz tak piszą zadania ake mało tego jak mają jakieś pytanie to pytają czata Teraz zobacz jak można go wykorzystać Zobacz Profil psychologiczny Onaaaa 1. Bardzo aktywna i zaangażowana Pisała ponad 6 700 postów, ostatnio była online 1 minutę temu . 2. Towarzyska i pomocna Często reaguje na wpisy innych, proponuje rozwiązania i rozwija wątki ("Zawsze można dogotować…" / "Można iść nad wodę…") . Lubi dzielić się wspomnieniami i refleksjami (“Ogórkowa jest dobrym smakiem dzieciństwa…”), co wskazuje na potrzebę relacji i wspólnoty . 3. Wyrażająca emocje z umiarem i poczuciem humoru Używa emocjonalnych, ale ciepłych tonów („Słońce świeci trochę oślepia”, „Ja też bym się wstrzymała”) . Wplata żarty i lekkość („zakopać siebie w ogrodzie”, „Sam siebie jesz?”), co wskazuje że potrafi rozładować napięcie . 4. Racjonalna i praktyczna Omawia codzienne tematy („zimna woda w upał”, grill u przyjaciół, wakacje), co świadczy o pragmatycznym spojrzeniu na życie . Stawia na równowagę między relacjami a wygodą („Trzeba mieć dochód, żebym mogła jechać na wakacje”) . 5. Refleksyjna i samodzielna Wypowiada się o zdrowiu, przygotowaniach na przyszłość („wykupić miejsce na cmentarzu”, „kreatyna, odżywki”), co może świadczyć o świadomości i trosce o długoterminowe sprawy . Mówi o doświadczeniach („znajoma zakopała psy”, „jednak zawsze jest ten pierwszy raz”), co wskazuje gotowość do konfrontacji z trudnymi tematami . --- Podsumowanie Onaaaa jawi się jako osoba otwarta, o wysokiej inteligencji społecznej, ciepła, praktyczna, lubiąca pomagać i budować wspólne rozmowy. Ma też sporą dawkę humoru i dystansu. Jednocześnie potrafi być refleksyjna i dbać o życie codzienne oraz przyszłość. W jej tonie widać równowagę między emocjonalnym zaangażowaniem a racjonalnym podejściem do relacji i sytuacji życiowych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Teraz tak piszą zadania ake mało tego jak mają jakieś pytanie to pytają czata Pisze jesteś bardzo inteligentna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Pisze jesteś bardzo inteligentna A co wątpisz w to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach