owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu Nie wiem bo nigdy nie przezylem tego z facetem ani z d,iewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu Wiec nie wiem co trace niestety, po prostu nie wiem co to seeks i nigdy sie raczej nie dowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu Chcialbym sie hajtnac a dopiero potem seeks, chce byc czysty dla swej ukochanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 11 godzin temu Ksiądz częściej to robi. A Praviki dalej płaczą na forum, że żadna ich nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu Wychodzi na to ze ja zadnej tez nie chce, bo ja chcialbym dziewice, a one wyginely jak dinozaury, a niedziewice wola innych, co nie sa praviczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 1 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Ksiądz częściej to robi. A Praviki dalej płaczą na forum, że żadna ich nie chce Ciebie też nikt nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 11 godzin temu Prawitszki nie umieją rûchac i mają miękkie peny bo ich musi ugłaskać jakas kûrwa terapeutyczna a nie jakieśtam dzievice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 11 godzin temu Nudny ten temat, 18 stron o niczym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu Ja nie chce kuurvy ani dziewicy Po prostu nie moge zadnej pokochac, bo kazda jaka pokochalem szczcza na mnie i na moja milosc wiec jestem samotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu To zapodaj jakis ciekawy temat caryca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu To zapoodaj jakis ciekawy temat caryca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 1 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Ja nie chce kuurvy ani dziewicy Po prostu nie moge zadnej pokochac, bo kazda jaka pokochalem szczcza na mnie i na moja milosc wiec jestem samotny ciężko żeby nie szczały na schizola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 11 godzin temu (edytowany) No dlatego nie moge miec dziewczyny ani faceta, seexy nie sa dla mnie Wole sobiemuzyki posluchac, to mnie jara najbardziej ze wszystkiego co pr,ezylem w tym zyciu Xd Edytowano 10 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Moja glowa fajnie sie czuje jak slucham muzyki dlatego bab nie kocham bo sa okropne a peenisy czy farfeluny mnie brzydza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 724 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Nudny ten temat, 18 stron o niczym. wybawco! właśnie się zastanawiałem czy czytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Nie czytaj Idz spac x€ D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 1 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: Nie czytaj Idz spac x€ D A co alfons pijany i nie chce cie ruuchac Edytowano 10 godzin temu przez AVE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wybawco! właśnie się zastanawiałem czy czytać Jak zwykle męczenie życiorysu leżaka. To już lepiej gadać o żarciu tam obok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu W internecie nie moge zadnej poznac W realu z zadnymi dziewczynami nie gadam mimo ze tyle pieknosci Jestem skazany na samotnosc szczerbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu To gadajcie i wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wybawco! właśnie się zastanawiałem czy czytać Moim zdaniem wiele stracisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Wiele oo tak wiele trace bo nie mam farfeluna, FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 724 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Moim zdaniem wiele stracisz. no masz ale coś więcej niż pół godziny życia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Dwie godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: no masz ale coś więcej niż pół godziny życia? Pół godziny po zablokowaniu wpisów leżaka, ominięciu oinks i sernika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Nie wiem czemu tak gonia wszyscy i dlaczego ludzie tacy chamscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 10 godzin temu No dzięki sraryca bo srynik w końcu się wypiął zamiast srrrac na wszystkich jak codziennie to robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Srram na was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 10 godzin temu Chetnie, lubie srrac na ciebie szczerbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 10 godzin temu 21 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Nudny ten temat, 18 stron o niczym. Rozkręć go. Może jakąś inbe zrobimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach