owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu No wlasnie, tylko narzekac potraficie, nadete baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Jak zwykle męczenie życiorysu leżaka. To już lepiej gadać o żarciu tam obok. W sobotę biorę się za pieczenie chleba i wracam do starych nawyków. A w lipcu ogórki i sałatki będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Szczerbsty ty wrzuc swoje, posmjejemy sie szczerbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Zjadlbym ogorka malosolnego mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Rozkręć go. Może jakąś inbe zrobimy Jakbyś miała się zacząć czepiać jakiejś nowej osoby której dotąd nie trulas to komu byś truła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 0 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: W sobotę biorę się za pieczenie chleba i wracam do starych nawyków. A w lipcu ogórki i sałatki będą W sobote to ty pijana będziesz Edytowano 9 godzin temu przez AVE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: No wlasnie, tylko narzekac potraficie, nadete baby Ja nie narzekam, bo nie mam powodu. Jedynie za dużo pracy, ale da się przyzwyczaić i przeżyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu A ja za malo, nudze sie i nie mam co robic, a czasu mam za duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Jakbyś miała się zacząć czepiać jakiejś nowej osoby której dotąd nie trulas to komu byś truła? A co ty taka ciekawa? Umyj się, napisz do Moona i jakoś to będzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 602 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Rozkręć go. Może jakąś inbe zrobimy mało ci jeszcze po ostatnim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Moon juz czeka ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: A ja za malo, nudze sie i nie mam co robic, a czasu mam za duzo A u nas brakuje ludzi do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Tak malo, zawsze malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu A ja nie szukam pracy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Wszedzie brakuje ludzi, nie tylko w Twej pracy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 9 godzin temu Leżakowi bym załatwiła zlecenie, ale on się boi kobiet i ludzi 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 0 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Leżakowi bym załatwiła zlecenie, ale on się boi kobiet i ludzi 🫤 JAKIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Nudzi mi sie i nie mam kogo kochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Tak malo, zawsze malo W miarę jedzenia apetyt rośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Ja tez sie boje kobiet tzn zagadac do nich i poznac jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu No njestety tak to jest, tak samo im wiecej sie ma pieniedzy tym sie sie wiecej wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Nudzi mi sie i smutne to zycie w samotnosci Nawet nigdy ciipki na oczy nie widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Nudzi mi sie i nie mam kogo kochac Pokochaj siebie, wtedy ktoś pokocha ciebie. Dbaj o mamę i szanuj ją. Szkoda, że tylko ludzi tutaj nie szanujesz. W atakach choroby rzucasz mięsem równo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 724 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: on się boi kobiet i ludzi 🫤 dobrze, ze rozróżniamy ludzi od kobiet 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Niektorzy mi pisali ze jak zobacze ciipke na zywo albo tak polize ktoras to mi sie zachce zyc, ale tych ciipek nie ma u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Mnie tez tu nikt nie szanuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Mama ma ukochanego i umie o siebie zadbac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 9 godzin temu Mnje tu od lat obrazaja wszysxy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 8 godzin temu Pisanie ze jestem geejem albo robie lody za kurtki to ma byc szacunek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 8 godzin temu Albo wrzucznie geejozkich lrzerobek z moja facjata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach