Malowany 327 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Siurentajski napisał: W piwniczakach najśmieszniejsze jest, że oni są tacy strasznie zazdrośni nawet o rzeczy, które u normalnego człowieka nie wzbudzają żadnych emocji. Leżak kiedyś złapał strasznego bulwersa, jak Mun wstawił fotę, że w jakimś przydrożnym barze wcina najzwyklejszego sznycla z frytkami i surówką. Zaczął udowadniać na forum, że to zdjęcie musi być z netu ukradzione Poza tym po nim widać, że jest zazdrosny, bo od razu zaczyna osobę, której zazdrości próbować umniejszać wypisując kłamstwa na jej temat Kiedyś o mój plecak się przyebal. Stwierdził, że ma taki sam, tylko używa go do sprzątania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
17kochаnie 13 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Kaszalotte napisał: ale od takiej nawet zadbanej wali pochwa czy czasem z pyska Tybetański grzyb z brochy dumbo, produkcja domowego kefiru google szukaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, 17kochаnie napisał: Tybetański grzyb z brochy dumbo, produkcja domowego kefiru google szukaj Anastazja to sexworkerka jest, nie pisze sie kórwa bo to nieładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 16 godzin temu kochasz lezaka? lubisz takie niedomyte bo sam sie nie myjesz, dlatego wstawiasz gebe Macka z Klanu w avatar prawitszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 16 godzin temu Pamietamy [*] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 15 Napisano 15 godzin temu 58 minut temu, selkie napisał: No ale akurat mewa był równie żalosny co leżak. Widziałeś to zdjęcie z obskurnego dworca w jakiejś dziurze, z brudnym paznokciem i pismem dyslektyka na skrawku wymiętej kartki, mające dowodzić jego wygrywu (podróży biznesmena)? Pomijając, że był to zakompleksiony, przegrański cham Ale było choć zabawnie, jak go piękna Poka (kradzione zdjecia) tyrała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu R.I.P. Pokusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 605 Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, Maryyyś_+ napisał: Ale było choć zabawnie, jak go piękna Poka (kradzione zdjecia) tyrała Elo Maryś ty też dostąpiłas zaszczytu pozdrowień od Mewusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu A ja wypilem dzisiaj butelke wina ale druga zostawiam na inny raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 15 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: Elo Maryś ty też dostąpiłas zaszczytu pozdrowień od Mewusi W sensie hejtu? To owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu Marys pokazesz nozki w szpilkach jak kiedys? Blagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, owsikus szczerbatus II napisał: A ja wypilem dzisiaj butelke wina ale druga zostawiam na inny raz Amatorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu Co malowany, mowisz zeby teraz otwierac druga butelke? Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu Dobra otwieram druga butelke, na zdrowie malowany https://files.catbox.moe/1evi9l.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 15 godzin temu Na zdrówko. Dobre chociaż? Z lodówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu Tak, moj wspollokator trzyma w lodowce Dobre wiesz, nie odrzuca jakos, i niezbyt mocne. Delikatne ;D Dzisiaj 3/4 butelki wypilem po drodze na plywalnie i fajna faze mialem xD Oczywiscie widzialem policje jak jezdzi, ale to nie Polska, ze za picie w miejscu publicznym mandaty Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 6 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, owsikus szczerbatus II napisał: Tak, moj wspollokator trzyma w lodowce Dobre wiesz, nie odrzuca jakos, i niezbyt mocne. Delikatne ;D Dzisiaj 3/4 butelki wypilem po drodze na plywalnie i fajna faze mialem xD Oczywiscie widzialem policje jak jezdzi, ale to nie Polska, ze za picie w miejscu publicznym mandaty Xd Obrzydliwe jest to wino, po dwóch się zrzygasz... lepiej idź do sklepu i kup sobie dwa inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 15 godzin temu Wina generalnie nie są mocne. To dobrze, że zimne, bo inaczej blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Mаlowanа napisał: Obrzydliwe jest to wino, po dwóch się zrzygasz... lepiej idź do sklepu i kup sobie dwa inne On nie może pić z tą schizofremiom ale będzie bardziej pyskować i będziecie go chcieli zdominować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu No ja lubie zimne, woda z zamrazarki prawie zamrozona z kostkami lodu mmm FAK Nie stac mnie na alkohol malowana,.a.to wino to prezent urodzinowy od mojego wspollokatora xd Leze sobie w lozku i pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Ja jestem niebezpieczny po alkoholu, kiedys napadlem na sklep wypity i 20000zl szkod albo jednemu koledze prawie oko wybilem, bo z lokcia dostal w brew na szczescie, ale malo braowalo Edytowano 15 godzin temu przez owsikus szczerbatus II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus II napisał: No ja lubie zimne, woda z zamrazarki prawie zamrozona z kostkami lodu mmm FAK Nie stac mnie na alkohol malowana,.a.to wino to prezent urodzinowy od mojego wspollokatora xd Leze sobie w lozku i pije Najlepiej nie za szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu Stracilem dwoch fajnych kolegow, na jednego jak wypity bylem to tak przeklinalem i jechalem po nim ze juz mial mnie dosc, i spieerdolil jak klaudiush Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu Wiem, dzisiaj fajnie mi sie rano na plywalnie szlo pijac wino Oni o 6:30 otwieraja, powinienem tam wczesnie rano juz byc przed 7, bo malo ludzi, wielka silownia pusta, i fajni koledzy napakowani co trenuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
17kochаnie 13 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: On nie może pić z tą schizofremiom ale będzie bardziej pyskować i będziecie go chcieli zdominować Fajnie, może będzie spokój przez kilka dni jak zawiną go i jego współlokatora psy za wszczynanie burd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu Na saunie leze albo pod prysznicem ahh dzisiaj do 22 czynne ale chyba z wyrka nie wychodze i odpoczywam, jutro rano uderzam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu (edytowany) To nie te czasy ze jestem gimbusem i pyskuje, a ty srun sam do lezaka masz problem,bo to twoj wrog nr 1 a teraz do mnie sie sadzisz hipokryto ;D Edytowano 15 godzin temu przez owsikus szczerbatus II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаlowanа 6 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, owsikus szczerbatus II napisał: No ja lubie zimne, woda z zamrazarki prawie zamrozona z kostkami lodu mmm FAK Nie stac mnie na alkohol malowana,.a.to wino to prezent urodzinowy od mojego wspollokatora xd Leze sobie w lozku i pije To kup chociaż 2 piwa na dobicie i zrób tzw lopeza czyli przebij puszkę widelcem na dole i pij na hejnał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu Jestes takim sliskim i podlym lajdakiem wroclawska miekka fajo, ze chyba sobie sprawy nie zdajesz jaki obrzydliwy w ogole jestes 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 15 godzin temu Pilem tak juz, ale piwo drogie, a wino mam w prezencie od kolegi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach