owsikus szczerbatus I 11 Napisano 13 godzin temu Ej sorki ja uciekam bo mnie napieerdala leb po winie ze zaraz eksplozja bedzie, milego wieczoru dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 13 godzin temu Też bym zapłaciła jakiemuś z odstajaco dùpo. Ale musiałby być zyebem umysłowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 13 godzin temu No jestem oblesny ale lubie stopki i fsjnymi bym sie pobawil albo dwie dziewczyny dominujace mnie stopkami mmm ale musialby mi sie podobac.ich stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 13 godzin temu Zresztą wystarczy popatrzeć po mnie gdybym codziennie puknol anastazje to wydalbym przez rok 73tyś i dostał sam esencial czyli sexy. Straciłem ćwierć miliona już i seqzu zero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 13 godzin temu Ja nie jestem na sprzedaz do wynajecia, ale pravikowi mozesz zaplacic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 13 godzin temu Doinwestować powinieneś w ukochano bo brwi ma chùjowe i ten łeb tleniony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 13 godzin temu Zycie tez straciles, dobra spadam pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał: Ja nie jestem na sprzedaz do wynajecia, ale pravikowi mozesz zaplacic Ale on nie ma zębów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 13 godzin temu Ja mam a i tak o stopkach kobiecie i jej stopkach moge sobie pomarzyc niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 13 godzin temu Juz po 21 wylaczam komputery internety, pora na mnie, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 13 godzin temu Ta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 13 godzin temu Dobra jesscze jestem ale mnie leb napieerdala od wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 45 Napisano 12 godzin temu 53 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Tutaj pod koniec wolom sřac w lesie H Mój nauczyciel historii w gimnazjum nauczał, że przed ślubem warto spojrzeć na przyszłą teściową, bo żona będzie taka sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 121 Napisano 12 godzin temu 20 minut temu, Daniel86 napisał: Mój nauczyciel historii w gimnazjum nauczał, że przed ślubem warto spojrzeć na przyszłą teściową, bo żona będzie taka sama to teściowa jest spoko chociaż gruba ale przynajmniej charakter ma w porządku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1898 Napisano 11 godzin temu A czemu do wiadra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A czemu do wiadra? I skąd w lesie wiadro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 11 godzin temu Nie mam szans ani na zone ani na wiadro w lesie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1898 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus II napisał: Nie mam szans ani na zone ani na wiadro w lesie Na wiadro pewnie masz, ludzie wywalają śmieci w lesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Syf I malaria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1898 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: I skąd w lesie wiadro? I co potem z tym wiadrem z kupą zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Na łeb se nałożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Nie chce dotykac czyjegos wiadra po kims tak jak kobiety maja wiadro niektore i po kims.wkladac, dlatego skoncze samotny nieszczesliwy i nigdy nawet z dziewczyna nie spalem,.bo to bylby cud jakis, ale dziewczyna cud nie istnieje, kazda tylko na prace samochod i pieniadze ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Moze sasiadowi wylac z balkonu na glowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: I co potem z tym wiadrem z kupą zrobić? Ja mam inne pytanie: co będzie jak mając już żonę, weźmie się wiadro, pójdzie do lasu i do tego wiadra nasrra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus I napisał: Nie chce dotykac czyjegos wiadra po kims tak jak kobiety maja wiadro niektore i po kims.wkladac, dlatego skoncze samotny nieszczesliwy i nigdy nawet z dziewczyna nie spalem,.bo to bylby cud jakis, ale dziewczyna cud nie istnieje, kazda tylko na prace samochod i pieniadze ehh Nie myślałeś żeby znowu zacząć się leczyć? - pytam poważnie, nie złośliwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ja mam inne pytanie: co będzie jak mając już żonę, weźmie się wiadro, pójdzie do lasu i do tego wiadra nasrra? To zawsze się tak kończy że chlop wybiera las i wiadro gdzie moze w końcu w spokoju się wysråc. Małżeństwo w skrócie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Lecze sie na nogi bo na glowe za pozno, nie mam na co sie leczyc, to nie moja wina ze zadna dziewica mnie nie kocha i wszystkie daja przed slubem albo jakies tindery czy nagie foty na onlyfans, i to ma byc moja zona i matka mych dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu A w lesie spotyka 7 krasnoludów i śnieżkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 11 godzin temu Ja lubie srac w lesie do rzeki to piekna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał: Lecze sie na nogi bo na glowe za pozno, nie mam na co sie leczyc, to nie moja wina ze zadna dziewica mnie nie kocha i wszystkie daja przed slubem albo jakies tindery czy nagie foty na onlyfans, i to ma byc moja zona i matka mych dzieci? Kùrwa ty się chcesz rozmnażac? Opanuj hormony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach