BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 10 godzin temu To wybrzydzaj dalej i se szukaj dziewicy w przedszkolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 3 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, owsikus szczerbatus I napisał: Jestem nikim, i to prawda, nie mam hajsu samochodu kobiety wyksztalcenia matury jestem jak odbyt a kazda baba szcza na mnie xD Za to wyglądasz pięknie. Jakby Cię sam Michał Anioł dłutem ryzał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 10 godzin temu Nie znajde Ja juz dawno temu sie pogodzilem ze spedze zycie samotnie, ale ciezko kak widze jak kolezanki sobie znajduja facetow i znikaja Albo jak widze na miescie zadowolone.pary razem To ja jestem zalamany wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał: Nie znajde Ja juz dawno temu sie pogodzilem ze spedze zycie samotnie, ale ciezko kak widze jak kolezanki sobie znajduja facetow i znikaja Albo jak widze na miescie zadowolone.pary razem To ja jestem zalamany wtedy Może jakbyś wrócił bo brania leków to twoje życie by się odmieniło jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 10 godzin temu Tera płaczemy w tej scenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Wszystko się zmienia i ludzie także. Nigdy nie będzie jak kiedy ty żyłeś czy nawet ja. Trzeba sie dostosować do tych czasów co są teraz. Ale po co mi te frazesy? Jak się zaczniemy dostosowywać do bylejakości i głupoty, to za dekadę, dwie cofniemy się do średniowiecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 10 godzin temu Muw jor es Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 10 godzin temu Gona mejk som nojz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Ale po co mi te frazesy? Jak się zaczniemy dostosowywać do bylejakości i głupoty, to za dekadę, dwie cofniemy się do średniowiecza Oj tam przesadzasz trochę. Nie chodzi by cofać sie do średniowiecza tylko by zrozumieć tych młodych. I tak naprawdę nie jest trudno zrozumieć innych tylko trzeba chcieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Oj tam przesadzasz trochę. Nie chodzi by cofać sie do średniowiecza tylko by zrozumieć tych młodych. I tak naprawdę nie jest trudno zrozumieć innych tylko trzeba chcieć. Tak gadasz żeby gadać i sama nie wiesz o czym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 10 godzin temu Czasem się gada do ręki albo do dopy lepiej wtedy odpuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 10 godzin temu Zależy do jakiej dùpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Oj tam przesadzasz trochę. Nie chodzi by cofać sie do średniowiecza tylko by zrozumieć tych młodych. I tak naprawdę nie jest trudno zrozumieć innych tylko trzeba chcieć. To nie jest kwestia rozumienia młodych tylko tego, że ci młodzi ludzie są często strasznie nieogarnięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: Tak gadasz żeby gadać i sama nie wiesz o czym Wiem o czym ale ty nie wiesz o czym tak myślę bo ty tam na uczelni to wy słabo rozumiecie rzeczywistość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 10 godzin temu Tinidż dirtbag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 10 godzin temu Ona to z pjoter się dogaduje bez słów. Ten sam wajb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1898 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: To nie jest kwestia rozumienia młodych tylko tego, że ci młodzi ludzie są często strasznie nieogarnięci Ale rzeczywiście brzmisz jak stary dziadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem o czym ale ty nie wiesz o czym tak myślę bo ty tam na uczelni to wy słabo rozumiecie rzeczywistość. A kto rozumie rzeczywistość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ale rzeczywiście brzmisz jak stary dziadek. Mam 42 lata i dwoje małych dzieci - wolno mi ponarzekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 10 godzin temu Rzeczywistość nie istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Mam 42 lata i dwoje małych dzieci - wolno mi ponarzekać Bedziesz starym dziadem gdy córki bedo w moim wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 462 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Siurentajski napisał: To nie jest kwestia rozumienia młodych tylko tego, że ci młodzi ludzie są często strasznie nieogarnięci Będziesz miał nastolatka w domu to zrozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1898 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Siurentajski napisał: Mam 42 lata i dwoje małych dzieci - wolno mi ponarzekać Wolno, ale co Ci na starość zostanie do roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 10 godzin temu Może jakiś kroliczek plejboja wpadnie i kolejne dziedzko będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 433 Napisano 9 godzin temu Srac do siatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 9 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 5 godzin temu Każdy samiec zasługuje chociaż raz na dziewice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 5 godzin temu To prawda lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 5 godzin temu 5 godzin temu, JestemTuDzisiaj napisał: Za to wyglądasz pięknie. Jakby Cię sam Michał Anioł dłutem ryzał. Dziekuje wow, ale komplement zajeebisty :O. Dawno mi nikt nic tak milego nie napisal Watpie,.ze cokolwiek sie odmieni, kiedys juz bralem leki to do pracy nie chcialem isc i mysli samoboojcze mialem i wiekssa impotencje niz teraz Tabletki chyba slabe na serce. A ja ide chyba niedlugo na plywalnie i saunowanie i moze lekkie.aeroby na silowni, zeby nie przeciazac organizmu xD Mniej internetow a wiecej reala i jakbym z ludzmi gadal i powinienem byc zdrowy wtedy ;d Milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 5 godzin temu Az tak nie wybrzydzam, niedawno siedzialem sobie tuz przy hindusce, wysportowanej szczuplej i pachnacej, to jej obecnosc wprawiala mnje w ekstaze xD. Ale nie mam pojecia jak nawiazac kontakt niestety, ja sie nie odzywam, a potem juz nie ma tego co bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach