owsikus szczerbatus I 13 Napisano piątek o 04:06 (edytowany) Lecze sie na nogi bo na glowe juz za.pozno xD Fajne.cialo wiele zmienia, ciesze.sie.ze blizej mi do wysportowanego umiesniomego mezczyzny niz.tlusciocha pozdrawiam Edytowano piątek o 04:07 przez owsikus szczerbatus I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 479 Napisano piątek o 14:19 Leżak a byłeś kiedyś w lesie? Mieszkałeś w szałasie może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano piątek o 14:55 Ja wolę żonę od męża czasem można mieć jelenia na raz i nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 12 Napisano piątek o 15:39 43 minuty temu, Kaszalotte napisał: można mieć jelenia na raz i nara Ciekawe wytłumaczenie qurestwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano piątek o 15:39 Ja chodze codziennie do lasu brac lesna kapiel, polecam Leze sobie na plecach i caly sie zanurzam w tej wodzie i czuje sie tak pieknie wtedy, ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano piątek o 15:40 Przed chwilą, Wielki Buu napisał: Ciekawe wytłumaczenie qurestwa a na co ci dziad co z toba nawet nie potanczy bo nie umie i nie chce stara mi tak gadala nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano piątek o 15:40 lepsze qrestwo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano piątek o 15:42 zazdroszcza ze z nimi nie chco sie kórwic i kwicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano piątek o 15:43 Nom, ja zazdroszcze alfonsowi z sydney ze bedzie ruuchal nadije,.ktora jest szmaata i kwicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano piątek o 15:58 gdy widze jej tzytze to kwicze a łocy mi swieco jak znicze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano piątek o 15:59 Gdy ciemno jest nie boje sie Filip za reke prowadzi mnie Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano piątek o 16:01 alfons twoj to młody wuj 24 latka, dobrze sie bzyka, nie zdradzaj go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano piątek o 16:13 Moj wspollokator pseudo alfons dobrze ruuchal swoja ex, raz wpadla to sie cala chata trzesla jak ja jeebal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach