BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 13 godzin temu Na kawę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 13 godzin temu W duupie mam twoja kawe, chcesz mnie otruc? Zabieraj ta kawe i spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 13 godzin temu Wypjerdala stąd nie jesteś zaproszony. Jak masz w dupje to jom wyśraj i będzie filip luwak. paszoł won wielka glowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 20 Napisano 13 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 121 Napisano 13 godzin temu musze se jutro zrobić mrożono muszę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 13 godzin temu Mam cole bez cukru w lodówce. A w pracy dziś wypiłam 3 duże butelki wody. Z lodem, bo mamy maszynę do robienia lodu. Piłkarze okładają spuchnięte kolana i łydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 13 godzin temu Jakiej marki kawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 13 godzin temu Sråkiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Zamówiłam vanish w piance, bo muszę jutro wyczyścić cały narożnik.. Moje koty są the best Edytowano 13 godzin temu przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Zmieniłam zdanie. Zapraszam wypjerdalac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Zmieniłam zdanie. Zapraszam wypjerdalac. Wódka się skończyła pora spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu Haha salowa wpadla i zasmrodzila caly temat smrodem z kapska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus II napisał: Haha salowa wpadla i zasmrodzila caly temat smrodem z kapska Wypjerdalaj z mojego domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Wódka się skończyła pora spać. To won bagienny muminie. Zona czeka i kwiczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu To nie twoj dom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 121 Napisano 12 godzin temu Ja se kupikem wybielacz też chyba vanish bo mam za dużo białych ciuchów milionerski look Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu Ja bym sobi3 kupil sok malinowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Gudbaj ewrybady ajw gat tu goł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu Gudbaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus II napisał: Gudbaj To mój dom i moja rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 68 Napisano 12 godzin temu 25 minut temu, Fifofa napisał: Jakiej marki kawa? PEWNIE NAJTAŃSZE GAWNO Z BIEDRY LUB Z LIDLA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano 12 godzin temu Niestety nie To dom wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Patol in da hałs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach