BabkaBożaBynajmniej 44 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Normalnie hipermarket daje cukier 10kg po zeta ale czeba wydać np 150 to ci zostaje 140 i drugie 10kg się uzbiera z innych zakupów żywności Kilo od 2 lat mam. Owsiki ci sie zalengno w odbycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Kurde, miałem iść spać a zasnąć nie mogę… Bo cie na melatonine nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Normalnie hipermarket daje cukier 10kg po zeta ale czeba wydać np 150 to ci zostaje 140 i drugie 10kg się uzbiera z innych zakupów żywności Ale po co 10 kg cukru? Nam by to na 5 lat starczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 44 Napisano 20 godzin temu Tururu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Bo cie na melatonine nie stać Fakt, bo melatonina chodzi za 20 000 za 20 tabletek i mało kogo na nią stać Jak byłem na studiach to czasem brałem, ale to niebezpieczne jest, bo jak się bierze to organizm przestaje sam ją produkować i można się urządzić tak, że już bez tabletek nie uśniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Ale po co 10 kg cukru? Nam by to na 5 lat starczyło Słodzik nie jest zbyt dobry poza tym może będzie ciasta piec z wiekiem z nudów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Fakt, bo melatonina chodzi za 20 000 za 20 tabletek i mało kogo na nią stać Jak byłem na studiach to czasem brałem, ale to niebezpieczne jest, bo jak się bierze to organizm przestaje sam ją produkować i można się urządzić tak, że już bez tabletek nie uśniesz Chciałbym tak biorę dekadę i czasem 2x drzemka w ciągu dnia mnie bierze bez Edytowano 20 godzin temu przez Tak czeba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Słodzik nie jest zbyt dobry poza tym może będzie ciasta piec z wiekiem z nudów Ale po co ze słodzika korzystać? Jak sam mieszkałem to tak jak bapka mówi - kilo cukru na dwa lata starczało. Jak teraz żona czasem jakieś ciasto zrobi, to tak zużycie skoczyłoby do kila albo max dwóch na rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Chciałbym tak biorę dekadę i czasem 2x drzemka w ciągu dnia mnie bierze bez To masz cukrzycę po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 44 Napisano 20 godzin temu Turururu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 44 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: To masz cukrzycę po prostu Nie wymyslaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie wymyslaj Nie wymyślam, tylko chłop bez żadnego ruchu czy wysiłku fizycznego, który cały czas żre słodkie to się musi tak skończyć. Trzustka jest tylko jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 44 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Nie wymyślam, tylko chłop bez żadnego ruchu czy wysiłku fizycznego, który cały czas żre słodkie to się musi tak skończyć. Trzustka jest tylko jedna Hu kers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Hu kers Znajoma z pracy ma taki tekst na podobne okoliczności: Każdego szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 44 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Znajoma z pracy ma taki tekst na podobne okoliczności: Każdego szkoda Empatyzuje. Ja mówię hu kers whateva i idę dalej. To som moje powiedzonka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 44 Napisano 20 godzin temu Nie mam w sobie litości ani miłości. Mam wyebane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 44 Napisano 19 godzin temu Gudbaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 19 godzin temu Odczyt z gadziego Hhttps://www.tiktok.com/@bushguys/video/7499079693140790550 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 19 godzin temu No i nie działa koorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 284 Napisano 19 godzin temu o matko nimfa musialaby wrocic ja to jestem wiesniara i mam w dópie wiele rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 284 Napisano 19 godzin temu chociaz ona chyba parodiuje i nie mowi tego na serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 19 godzin temu 28 minut temu, Siurentajski napisał: Leżak, nie chcę cię martwić, ale jak ty wkraczasz do marketu w swoich podkoszulkach za 10 PLN, takich samych spodniach dresowych i pełnoletnich butach, dodatkowo po wstaniu z wyra z dwuletnią pościelą i tygodniowym nie myciu się, to ludzie w markecie się zastanawiają, czy to jest właśnie dzień wypłat jakichś zapomóg w MOPSach, że takie indywiduum wylazło ze swojej nory na zakupy. BTW. nie wiem czy to rzeczywiście jest tym spowodowane, ale są dni, że w marketach jest takie nasycenie specyficznych osób, specyficznych w ten sposób, że można podejrzewać, że są na stypendium ośrodka pomocy społecznej Kurde, miałem iść spać a zasnąć nie mogę… W tej norze jest więcej płyt i rtv niż kiedykolwiek się dorobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: chociaz ona chyba parodiuje i nie mowi tego na serio Działa Ci to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 284 Napisano 19 godzin temu no. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: no. Spoko minuty na androidzie nie a na ipadzie pro 13 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 123 Napisano 19 godzin temu a właśnie se przypomniałem że plecak czeba kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: chociaz ona chyba parodiuje i nie mowi tego na serio Ona mówiła na serio z gadziego i to się pokrywa na co patrzyla kuzynka czy sis u typów tylko się zrobił dym i jom parodiujom zamiast docenić szczerość i odczyt z gadziego bo normalnie lachon na coś patrzy ale się nigdy nie przyzna na co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 284 Napisano 19 godzin temu kazda na co innego paczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 284 Napisano 19 godzin temu dla kazdego co innego jest gadzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 284 Napisano 19 godzin temu inteligencja to bardzo gadzia cecha zapewniajaca ewolucyjne przetrwanie dla samica a nie jakies tam torebusie meh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach