RC + 213 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Edytowano 17 godzin temu przez RC + 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 213 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Zwróćcie uwagę jakie łanie fajne się gibały na scenie. Teraz to już babcie. 30 lat temu... Edytowano 17 godzin temu przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 397 Napisano 16 godzin temu I ty to pamiętasz, jak Cię na świecie nie było? Dla mnie to był jedyny Prezydent 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 397 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Damian Wąsik napisał: Nie dziwię się. Lubił wypić tak jak ty. Ja nie pije Pravik. Post zgłaszam stalkerze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu Tell me why? Aint nothing but the heartache Tell me why? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu Pravik stalkerze Odczep sie od Pani Magdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu To prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 397 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Pravik przebrany jako Julka 35 latek bez pracy, zębów, zaburzony, uzależniony od alkoholu, blokujący forum, rozlicza innych, którzy żyją jak w bajce, a on wegetuje u mamy na garnuszku. To się do gazety łódzkiej nadaje Edytowano 16 godzin temu przez niemaszuprawnień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 397 Napisano 16 godzin temu Dutch sorry. Tabletki się im skończyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu Chyba tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu Przepraszaj, ale tlumaczyc to sie bedziesz w sadzie lysa salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 397 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał: Przepraszaj, ale tlumaczyc to sie bedziesz w sadzie lysa salowa Możesz mi nagwizdać co najwyżej łysy hejterze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 733 Napisano 16 godzin temu 19 minut temu, niemaszuprawnień napisał: I ty to pamiętasz, jak Cię na świecie nie było? Dla mnie to był jedyny Prezydent 🥰 prawdziwy PrzyWódca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 397 Napisano 16 godzin temu Gej i schizofrenik każe przepraszać, gdzie sam leje pomyje na mnie i innych. Śmiech na sali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 397 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: prawdziwy PrzyWódca Yes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu Nie jestem lysy, a hejterka to ty jestes, bo to ty zaczelas mnie hejtowac klamiac ze robie lody za kurtke i iphone Teraz ze mam alfonsa i daje za dach nad glowa Naprawde was nie rozumiem polaczki, skad u was te gadki o prostyytucji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu Wy klamiecie ze jestem prostytutka i daje duupy, odstraszacie dziewczyny ktore kocham a ja potem cierpie i placze, bo one wierza w te bajeczki Tak samo smakosz zniszczyl zwiazek przemka z agnieszka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 17 Napisano 16 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Damian Wąsik napisał: A czy to prawda że kobiety miały wtedy owłosione cipki ? Tak, wtedy nie było takiego nacisku na depilację. Pod pachami tak, bo to już widoczne więc lepiej estetycznie wyglądać. No i nogi jak która owłosiona to depilować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, Damian Wąsik napisał: Rozumiem, bo ostatnio tata mi mówił że były owłosione i nie mogłem w to uwierzyć Jak się któraś zapomniała to brzydko to wyglądało latem, busz pod pachami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 213 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: I ty to pamiętasz, jak Cię na świecie nie było? Dla mnie to był jedyny Prezydent 🥰 Pamiętam, bo ta piosenka leciała w programie Disco Relax jak miałem 5 lat na Polsacie, a ja nie cierpiałem disco polo i mam to do dziś, a mój brat za to uwielbiał i tłukliśmy się o pilota xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 15 godzin temu Ja pamietam wyjazd z rodzicami w 97 nad morze i tę piosenkę pierwszy raz puszczali w radiu a byliśmy w samażalni ryb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja pamietam wyjazd z rodzicami w 97 nad morze i tę piosenkę pierwszy raz puszczali w radiu a byliśmy w samażalni ryb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Damian Wąsik napisał: Zazdroszczę, Ja jeszcze nigdy w życiu nie byłem nad morzem a jestem rok młodszy od ciebie Nie klam, 8 miesięcy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 213 Napisano 15 godzin temu O Bal wszystkich świętych... ale to był hicior, pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 14 godzin temu Fajnie tam było, pamietam ze mama pytała mnie która mi zamówić rybę a ja wybrałam taką wielką nie pamietam jak sie nazywała, ona mnie dopytuje czy aby na pewno zjem cała, ja na to że bez problemu. W końcu podali tę rybę to najadłam się ja, mama, tata i końcówkę jeszcze dojadla nasza jamniczka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Damian Wąsik napisał: Kochanie skąd wiesz którego miesiąca sie urodziłem Bo w kwietniu tego wlasnie dnia ludzie zakładają tu takie tematy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Damian Wąsik napisał: Ciekawe jakim cudem to pamietasz Miałam 7 lat więc to nie jest dziwne ze pamietam. Dziwne by było jakbym miała np 2 lata i pamiętała, tak jak lezak twierdzi ze pamieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Damian Wąsik napisał: A paliłaś już wtedy papierosy? Jesteś nienormalny, pierwszy raz zapalilam w 2 kl gimnazjum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Damian Wąsik napisał: Dlaczego nienormalny ja popalałem jeszcze przed komunią jak miałem 8/9 lat I zaciagales się? Bo ja pierwszy raz jak się zaciagnelam to myślałam ze do domu nie dojadę, tak mi sie w głowie kręciło. xd Edytowano 14 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach