RC + 213 Napisano wczoraj o 15:52 (edytowany) Edytowano wczoraj o 15:53 przez RC + 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 213 Napisano wczoraj o 16:00 (edytowany) Zwróćcie uwagę jakie łanie fajne się gibały na scenie. Teraz to już babcie. 30 lat temu... Edytowano wczoraj o 16:01 przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 404 Napisano wczoraj o 16:08 I ty to pamiętasz, jak Cię na świecie nie było? Dla mnie to był jedyny Prezydent 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 404 Napisano wczoraj o 16:11 1 minutę temu, Damian Wąsik napisał: Nie dziwię się. Lubił wypić tak jak ty. Ja nie pije Pravik. Post zgłaszam stalkerze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:13 Tell me why? Aint nothing but the heartache Tell me why? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:13 Pravik stalkerze Odczep sie od Pani Magdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:19 To prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 404 Napisano wczoraj o 16:22 (edytowany) Pravik przebrany jako Julka 35 latek bez pracy, zębów, zaburzony, uzależniony od alkoholu, blokujący forum, rozlicza innych, którzy żyją jak w bajce, a on wegetuje u mamy na garnuszku. To się do gazety łódzkiej nadaje Edytowano wczoraj o 16:22 przez niemaszuprawnień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 404 Napisano wczoraj o 16:24 Dutch sorry. Tabletki się im skończyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:26 Chyba tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:27 Przepraszaj, ale tlumaczyc to sie bedziesz w sadzie lysa salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 404 Napisano wczoraj o 16:27 Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał: Przepraszaj, ale tlumaczyc to sie bedziesz w sadzie lysa salowa Możesz mi nagwizdać co najwyżej łysy hejterze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 738 Napisano wczoraj o 16:27 19 minut temu, niemaszuprawnień napisał: I ty to pamiętasz, jak Cię na świecie nie było? Dla mnie to był jedyny Prezydent 🥰 prawdziwy PrzyWódca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 404 Napisano wczoraj o 16:28 Gej i schizofrenik każe przepraszać, gdzie sam leje pomyje na mnie i innych. Śmiech na sali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 404 Napisano wczoraj o 16:29 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: prawdziwy PrzyWódca Yes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:29 Nie jestem lysy, a hejterka to ty jestes, bo to ty zaczelas mnie hejtowac klamiac ze robie lody za kurtke i iphone Teraz ze mam alfonsa i daje za dach nad glowa Naprawde was nie rozumiem polaczki, skad u was te gadki o prostyytucji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano wczoraj o 16:30 Wy klamiecie ze jestem prostytutka i daje duupy, odstraszacie dziewczyny ktore kocham a ja potem cierpie i placze, bo one wierza w te bajeczki Tak samo smakosz zniszczyl zwiazek przemka z agnieszka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 19 Napisano wczoraj o 16:56 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano wczoraj o 17:25 1 godzinę temu, Damian Wąsik napisał: A czy to prawda że kobiety miały wtedy owłosione cipki ? Tak, wtedy nie było takiego nacisku na depilację. Pod pachami tak, bo to już widoczne więc lepiej estetycznie wyglądać. No i nogi jak która owłosiona to depilować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 49 Napisano wczoraj o 17:37 7 minut temu, Damian Wąsik napisał: Rozumiem, bo ostatnio tata mi mówił że były owłosione i nie mogłem w to uwierzyć Jak się któraś zapomniała to brzydko to wyglądało latem, busz pod pachami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 213 Napisano wczoraj o 17:54 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: I ty to pamiętasz, jak Cię na świecie nie było? Dla mnie to był jedyny Prezydent 🥰 Pamiętam, bo ta piosenka leciała w programie Disco Relax jak miałem 5 lat na Polsacie, a ja nie cierpiałem disco polo i mam to do dziś, a mój brat za to uwielbiał i tłukliśmy się o pilota xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 448 Napisano wczoraj o 17:56 Ja pamietam wyjazd z rodzicami w 97 nad morze i tę piosenkę pierwszy raz puszczali w radiu a byliśmy w samażalni ryb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 448 Napisano wczoraj o 17:57 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja pamietam wyjazd z rodzicami w 97 nad morze i tę piosenkę pierwszy raz puszczali w radiu a byliśmy w samażalni ryb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 448 Napisano wczoraj o 17:59 1 minutę temu, Damian Wąsik napisał: Zazdroszczę, Ja jeszcze nigdy w życiu nie byłem nad morzem a jestem rok młodszy od ciebie Nie klam, 8 miesięcy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 213 Napisano wczoraj o 18:00 O Bal wszystkich świętych... ale to był hicior, pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 448 Napisano wczoraj o 18:04 Fajnie tam było, pamietam ze mama pytała mnie która mi zamówić rybę a ja wybrałam taką wielką nie pamietam jak sie nazywała, ona mnie dopytuje czy aby na pewno zjem cała, ja na to że bez problemu. W końcu podali tę rybę to najadłam się ja, mama, tata i końcówkę jeszcze dojadla nasza jamniczka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 448 Napisano wczoraj o 18:05 4 minuty temu, Damian Wąsik napisał: Kochanie skąd wiesz którego miesiąca sie urodziłem Bo w kwietniu tego wlasnie dnia ludzie zakładają tu takie tematy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 448 Napisano wczoraj o 18:08 Przed chwilą, Damian Wąsik napisał: Ciekawe jakim cudem to pamietasz Miałam 7 lat więc to nie jest dziwne ze pamietam. Dziwne by było jakbym miała np 2 lata i pamiętała, tak jak lezak twierdzi ze pamieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 448 Napisano wczoraj o 18:11 1 minutę temu, Damian Wąsik napisał: A paliłaś już wtedy papierosy? Jesteś nienormalny, pierwszy raz zapalilam w 2 kl gimnazjum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 448 Napisano wczoraj o 18:19 (edytowany) 7 minut temu, Damian Wąsik napisał: Dlaczego nienormalny ja popalałem jeszcze przed komunią jak miałem 8/9 lat I zaciagales się? Bo ja pierwszy raz jak się zaciagnelam to myślałam ze do domu nie dojadę, tak mi sie w głowie kręciło. xd Edytowano wczoraj o 18:20 przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach