MalaL 7 Napisano 17 godzin temu Spotykam sie krotko z pewnym facetem, jest ok angażuje sie on w te znajomość, czuje się dla niego wazna, ale.. No właśnie jest jedno ALE, dowiedziałam sie, ze on sypiał z mezatka. Babka normalnie zdradzala z nim swojego faceta, obiecując mu, ze zostawi dla niego swojego meza. Teraz czuję do niego odrzucenie, odraze.. I mysle , czy to powod zeby go zostawić. Co wy o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 17 godzin temu Zrobisz to samo i dług się wyrówna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 7 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Zrobisz to samo i dług się wyrówna. Nie chce tak robic. Tylko mysle czy to nie jest powod olac chłopa dlatego, ze byl kochankiem babki, która zdradza męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 7 Napisano 17 godzin temu Pytam poważnie, jest to dla mnie dylemat.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, MalaL napisał: Nie chce tak robic. Tylko mysle czy to nie jest powod olac chłopa dlatego, ze byl kochankiem babki, która zdradza męża Ja ci nie pomogę. Oboje chyba yebnieci z deczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 92 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, MalaL napisał: Spotykam sie krotko z pewnym facetem, jest ok angażuje sie on w te znajomość, czuje się dla niego wazna, ale.. No właśnie jest jedno ALE, dowiedziałam sie, ze on sypiał z mezatka. Babka normalnie zdradzala z nim swojego faceta, obiecując mu, ze zostawi dla niego swojego meza. Teraz czuję do niego odrzucenie, odraze.. I mysle , czy to powod zeby go zostawić. Co wy o tym myślicie? Tak fujka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Tak fujka To jest magdalena Żuk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2174 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Myślę, że tak skoro czujesz do niego odrazę i brak szacunku... bo jego zasady (bądź ich brak) są sprzeczne z Twoimi. Edytowano 17 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 81 Napisano 16 godzin temu I co rozwiodła się? Potem kolejny chlop ja zostawi dla innej. Tak to działa xD szkoda że nie wierzycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, MalaL napisał: Pytam poważnie, jest to dla mnie dylemat.. My mamy Ci powiedzieć co czujesz? Jak facet Cie brzydzi to nie wiem - mam Ci powiedzieć, ze nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalaL 7 Napisano 15 godzin temu 17 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: My mamy Ci powiedzieć co czujesz? Jak facet Cie brzydzi to nie wiem - mam Ci powiedzieć, ze nie? Dziękuję za odpowiedź. Powiem tak: nie jestem pewna czy to jest wystarczający powod, zeby zerwać relację. Bo ja tez mam orawo sie pomylic i skreslic człowieka przez takie cos. Mnie to brzydzi, ale moge z tym walczyc tylko pytanie, co inni zrobiloby w mojej sytuacji. Chce znac opinie moze w stronę olania, może w stronę zostania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 358 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, MalaL napisał: Spotykam sie krotko z pewnym facetem, jest ok angażuje sie on w te znajomość, czuje się dla niego wazna, ale.. No właśnie jest jedno ALE, dowiedziałam sie, ze on sypiał z mezatka. Babka normalnie zdradzala z nim swojego faceta, obiecując mu, ze zostawi dla niego swojego meza. Teraz czuję do niego odrzucenie, odraze.. I mysle , czy to powod zeby go zostawić. Co wy o tym myślicie? masakra sypiasz z typem ktory sypial z mężatką...moralnie jestes za to odpowiedzialna i mozna to ując że to zlo najcystszej postaci... nikt ci dzien dobry juz nie powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 491 Napisano 14 godzin temu Jak można być gościem do którego czujesz odrazę? I po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, MalaL napisał: Dziękuję za odpowiedź. Powiem tak: nie jestem pewna czy to jest wystarczający powod, zeby zerwać relację. Bo ja tez mam orawo sie pomylic i skreslic człowieka przez takie cos. Mnie to brzydzi, ale moge z tym walczyc tylko pytanie, co inni zrobiloby w mojej sytuacji. Chce znac opinie moze w stronę olania, może w stronę zostania. może jak podchodzi do tego jak do swojego dużego błędu i wyciągnął z tego naukę to coś z niego będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, Onaaaa napisał: Jak można być gościem do którego czujesz odrazę? I po co? Dla kasy każda podręczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 12 godzin temu 4 godziny temu, MalaL napisał: Pytam poważnie, jest to dla mnie dylemat.. A po co ci facet po którymś sorcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach