kris888 488 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Pomódl się za mnie. Ale w pracy zjem gofra z bitą śmietaną i owocami I to będzie rekompensata za to wszystko. Życie jest piękne Zrobi się. Ty chyba czytasz w myślach. Ostatnio miałem chęć na gofra, ale nigdzie w moim mieście nie było. Jedna budka zamknięta, w drugiej tylko same lody Edytowano 13 godzin temu przez kris888 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 295 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Czemu zawsze doszukujesz się drugiego dna w czymś pięknym, co cię nie pociąga? Bez urazy, ale czy ja skrytykowałam kiedyś twoje krawiectwo? Nie. Więc skoro nie potrafisz robić zdjęć, nie znasz się, to przewróć stronę. Nie zrozumiałaś mojego przekazu. Bo widzisz, dobry fotograf potrafi wydobyć "piekno" w brzydocie, ujowy fotograf i piękno spartoli. A z tym krawiectwem o co chodzi? Nie rozumiem co chciałaś krytykować. Posiadanie aparatu nie czyni mnie fotografem jak i krawcowej bo mam maszynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 488 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: nie wziąłem obiadu z chalupy i żałuję jak tam pogoda? chce ci się jeść w taki upał? ja dzisiaj to chyba 3 razy butelkę litrową napełniałem i piłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2176 Napisano 13 godzin temu Czasem niektóre sklepy (fotograficzne chyba niekoniecznie? ale może) mają udostępnione płatności odroczone paypo zaznaczając płatność podzieloną na 3 raty nie doliczają odsetek... jeśli problemem są fundusze i zakup nie może poczekać to można takiego zakupu spróbować. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 130 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: jak tam pogoda? chce ci się jeść w taki upał? ja dzisiaj to chyba 3 razy butelkę litrową napełniałem i piłem. 32 stopnie i zjadłem tylko 2 kanapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 418 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: jak tam pogoda? chce ci się jeść w taki upał? ja dzisiaj to chyba 3 razy butelkę litrową napełniałem i piłem. Ja tylko dziś zjadłam sałatkę, brzoskwinie i 2 butelki wody wypiłam. Ale mam lody i chyba zjem je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 130 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: Czasem niektóre sklepy (fotograficzne chyba niekoniecznie? ale może) mają udostępnione płatności odroczone paypo zaznaczając płatność podzieloną na 3 raty nie doliczają odsetek... jeśli problemem są fundusze i zakup nie może poczekać to można takiego zakupu spróbować. : ) mam tyle na koncie ale jakoś mi szkoda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 504 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: Zrobi się. Ty chyba czytasz w myślach. Ostatnio miałem chęć na gofra, ale nigdzie w moim mieście nie było. Jedna budka zamknięta, w drugiej tylko same lody Gofry można zrobić dość szybko podobny czas robienia jak naleśniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 488 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Gofry można zrobić dość szybko podobny czas robienia jak naleśniki. to trzeba gofrownicę mieć... ja mam tylko patelnię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2176 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: mam tyle na koncie ale jakoś mi szkoda xD Czyli bardziej chwilowa zachciewajka : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 13 godzin temu 33 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: szkoda mi kasy ba pralkę niedawno wymieniałem wolę żeby leżak mi kupił zreszto marzę od nim od 3 godzin xD Za marzenia nie karają na szczęście i nie pytałem cię o pralkę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2176 Napisano 13 godzin temu A jak sprawdza się ten ostatni obiektyw który jakiś czas temu kupiłeś? 85 mm chyba : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 418 Napisano 13 godzin temu Nowy obiektyw to cieszy tylko na chwilę, bo później już się tak nie chce i klapki z oczów spadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 130 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, marawstala napisał: Czyli bardziej chwilowa zachciewajka : ) pewnie se kupię tego lata zamiast obecnej 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 504 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, kris888 napisał: to trzeba gofrownicę mieć... ja mam tylko patelnię. Noe pomyślałam że można nie mieć gofrownicy a to rzeczywiście nie zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 130 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: A jak sprawdza się ten ostatni obiektyw który jakiś czas temu kupiłeś? 85 mm chyba : ) bardzo dobra ostrość świetne rozmycie tła i na matrycy APS-C jak krøtki teleobiektyw najlepszy jaki mam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 504 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Za marzenia nie karają na szczęście i nie pytałem cię o pralkę . Nie pytałeś ale dostałeś informacje i ciesz sue bo lepiej więcej informacji niz mniej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 418 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Noe pomyślałam że można nie mieć gofrownicy a to rzeczywiście nie zrobi. Nie****i to po raz kolejny. Załóż proszę okulary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 504 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Nie****i to po raz kolejny. Załóż proszę okulary. Jak zakładam to widzę gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 12 godzin temu 24 minuty temu, afekafe napisał: To był tylko przykład. Wzbudzić emocje zdjęciem, jednym ujęciem, to sztuka. Teraz wszyscy mamy aparaty lepsze lub gorsze i robimy czasem sto zdjęć w godzinę. Sama tak robię gdzieś na wyjeździe. Wracam do domu i 1/4 leci do kosza, a 3 lata później kolejna partia. Pod warunkiem, że mam ochotę je po 3 latach obejrzeć Mnie bardziej wzrusza zdjęcie płyty w folii jaka piękna albo że kupiona za spadek po matce cały. Niż jakieś gore na zadupiu świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 130 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Mnie bardziej wzrusza zdjęcie płyty w folii jaka piękna albo że kupiona za spadek po matce cały. Niż jakieś gore na zadupiu świata. tylko straciłeś czas na tę fotografię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 130 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nowy obiektyw to cieszy tylko na chwilę, bo później już się tak nie chce i klapki z oczów spadają cały czas mnie cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2176 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: pewnie se kupię tego lata zamiast obecnej 50 A obecna jaką ma przysłonę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 754 Napisano 12 godzin temu 25 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: nie wziąłem obiadu z chalupy i żałuję ja dopiero co zjadłem, a tak przez cały dzień nic bo było za ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: tylko straciłeś czas na tę fotografię Poszedłem dla pieniędzy z renty rodzinnej po ojcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 295 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Tak czeba tak napisał: Niż jakieś gore na zadupiu świata. Po części ciebie rozumiem. Chociaż obrazy przyrody bardziej przykuwają mój wzrok, niż zabytki i antyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 12 godzin temu Ja mam mocnom znieczulice na rzeczywistość bo taki lachon co wpada pod pociąg gdybym 5minut wcześniej jom zaoferował mieszkanie razem dostalbym kosza i tak by wpadla głupia sooka bo woli badboya niech wpada se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Nie pytałeś ale dostałeś informacje i ciesz sue bo lepiej więcej informacji niz mniej Ale na realu też ktoś mi się jakby tłumaczy ze swojej prywaty i pół biedy jeżeli znajoma ale nie obcy ludzie . Jadłaś cuś chce Cię pilnować w tej kwestii aby nie przyszło Ci do głowy jakieś odchudzanie, bo wiatr Cię porwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 504 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja dopiero co zjadłem, a tak przez cały dzień nic bo było za ciepło Ja tak samo tylko u mnie te upal dłużej są i w lato jeść sie nie da chyba że lody i truskawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Po części ciebie rozumiem. Chociaż obrazy przyrody bardziej przykuwają mój wzrok, niż zabytki i antyki. Jeszcze gdy internet nie był taki ocenzurowany widziałem afryke jak potracil samice później palono jej zwloki na oponach ludzie normalnie se chodzili bez wzruszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach