Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu Ta druga stypiara nawet raz poszła do up mnie rejestracji wariatka bezemnie to jom wysmiali podobno Każdy się tak czepial bo sól w oku im siedziala że se spokojnie zyje z matkom i nie muszę pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 506 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Nas to sąsiedzi podpiepszali że w domu siedzę gram se w gry i nie pracuje Bo przymusu pracy nie ma ale jeśli sie od nich cóś chce to sie zaczyna i wszystko będą sprawdzać a i wywiad sąsiedziki jest i potem wychodzi żeś złodziej albo oszust bo skąd masz kasę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu Adwokat to się śmiał że ilość donosow gruba jak książka ma lekture na wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo przymusu pracy nie ma ale jeśli sie od nich cóś chce to sie zaczyna i wszystko będą sprawdzać a i wywiad sąsiedziki jest i potem wychodzi żeś złodziej albo oszust bo skąd masz kasę? U mnie ich bolala dopa że nic nie chcemy i dlaczego tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: wywiad sąsiedziki jest i potem wychodzi żeś złodziej albo oszust bo skąd masz kasę? Tak u mnie niektóre zeznaly że narkotyki pewnie rozprowadzam adwokat się śmiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 625 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Tak czeba tak napisał: Nas to sąsiedzi podpiepszali że w domu siedzę gram se w gry i nie pracuje nie za gry tylko za zbieractwo i smród, pewnie sie tez bali o własne bezpieczeństwo, bo takie zbieractwo to prosta droga do pożaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 506 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: U mnie ich bolala dopa że nic nie chcemy i dlaczego tak A u mnie że chcemy Ogólnie do dziś pamietam to pismo co przysłali bo tam byla odmowa pomocy i te głupoty właśnie o mnie że nie pracuje i skąd mam kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu A jak wpadli o 6 rano to zdjęcia robili chusteczek z krwiom i ibupromom paracetamol bo akurat wtedy często mi krew z nosa leciała i nie zdążyłem sprzatac ze stołu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 625 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: A jak wpadli o 6 rano to zdjęcia robili chusteczek z krwiom i ibupromom paracetamol bo akurat wtedy często mi krew z nosa leciała i nie zdążyłem sprzatac ze stołu kto policja czy abw? bo nie masz obowiązku nikogo o 6 rano wpuszczac do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 506 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: A jak wpadli o 6 rano to zdjęcia robili chusteczek z krwiom i ibupromom paracetamol bo akurat wtedy często mi krew z nosa leciała i nie zdążyłem sprzatac ze stołu Przeszła ci ta krew z nosa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: kto policja czy abw? bo nie masz obowiązku nikogo o 6 rano wpuszczac do domu Mieli dwa nakazy doprowadzić mnie + matce ukradli klucze no bo bym nie otworzył udając że mnie nie ma, 4 lata tak robiłem jak stukal mops pies czy wojsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirującaPasztetowa 11 Napisano 16 godzin temu O 6 rano wjechała mu policja na melinę, bo nie pracuje. Czy wy macie choć odrobinę szacunku do samych siebie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu W sensie raz czy dwa dzielnicowy otworzylem ale ileż można mówić to samo że mam mops w dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 625 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Mieli dwa nakazy doprowadzić mnie + matce ukradli klucze no bo bym nie otworzył udając że mnie nie ma, 4 lata tak robiłem jak stukal mops pies czy wojsko nakaz doprowadzenia za granie i krew z nosa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 16 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: W zimie zamarzam a w lato wystarczy sie rozebrać i jest ok Bo w zimę się w piecu pali i korzysta z odpowiedniej garderoby, to wtedy nie straszna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, WirującaPasztetowa napisał: O 6 rano wjechała mu policja na melinę, bo nie pracuje. Czy wy macie choć odrobinę szacunku do samych siebie? No tak działa system najpierw mops chce się dowiedzieć czegoś nie chcesz gadać to dzielnicowy temu mówisz że masz w dopie mops to mops dalej się czepia w końcu powiadamia prokurature oni chcom przesłuchanie ty unikasz bo nie ma obowiązku pracy ani gadac z mopsem to idzie do sądu jakieś grzywny ty olewasz to oni w końcu zawiadamiajom psy na doprowadzenie na przesłuchanie i wtedy wpadajom psy o 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 506 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Bo w zimę się w piecu pali i korzysta z odpowiedniej garderoby, to wtedy nie straszna. Wolę sie rozbierać niż ubierać jesli już trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: nakaz doprowadzenia za granie i krew z nosa? Za praworządności ignorowanie systemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 16 godzin temu 15 minut temu, Tak czeba tak napisał: Nas to sąsiedzi podpiepszali że w domu siedzę gram se w gry i nie pracuje Za takie coś nie wjeżdżają na chatę i nie prowadzą przesłuchiwań na komendzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 625 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Za praworządności ignorowanie systemu przyznasz ze to wszystko brzmi nieco nieprawdopodobnie to jaki zarzut dostałes? bo prokuratura nie dziala bez powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: przyznasz ze to wszystko brzmi nieco nieprawdopodobnie to jaki zarzut dostałes? bo prokuratura nie dziala bez powodu Jakiś parafraf z praworządności plus wymyslili bajke że zneca się matka nademnom a ja nad nią żeby nas oboje przesłuchac Prokuratura dzialala bo mops się wkoorwial że nie chcemy pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: przyznasz ze to wszystko brzmi nieco nieprawdopodobnie Też nie mogłem uwierzyć więc olewalem listy bo nic nie zrobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 506 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Też nie mogłem uwierzyć więc olewalem listy bo nic nie zrobiłem Może sąsiedzi coś nagadali na was? Edytowano 16 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 625 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Jakiś parafraf z praworządności plus wymyslili bajke że zneca się matka nademnom a ja nad nią żeby nas oboje przesłuchac Prokuratura dzialala bo mops się wkoorwial że nie chcemy pomocy utrudnianie postępowania karnego może, to nieźle nawywijałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Wolę sie rozbierać niż ubierać jesli już trzeba W ciepłym i bezpiecznym azylu można się rozbierać przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: utrudnianie postępowania karnego może, to nieźle nawywijałeś Nic nie zrobiłem siedziałem sobie cicho w domu z 270tyś i grałem nikomu szkody nie robiąc chyba że ból dopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 10 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Jakiś parafraf z praworządności plus wymyslili bajke że zneca się matka nademnom a ja nad nią żeby nas oboje przesłuchac Prokuratura dzialala bo mops się wkoorwial że nie chcemy pomocy Może wezwania jakieś były wcześniej i sprawa w sądzie na którą się nie stawiłeś, to wtedy doprowadzają. Ale nie za granie w gry i brak pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 45 Napisano 16 godzin temu 3 godziny temu, Tak czeba tak napisał: Piszom że som kaleki i czy wyśle coś za darmo bo ja taki bogacz A ja bym się wstydził żebrać nawet o sok jabłkowy lub o smaku jabłkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 97 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Może sąsiedzi coś nagadali na was? Może czasem jak grałem mocno koorwilem jak nie mogłem przejść a ściany majom uszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 506 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: W ciepłym i bezpiecznym azylu można się rozbierać przecież. Tak ale nie można iść w minus 15 stopni w których spodenkach a jak upał to można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach