Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sky full of stars

Szedlem sobie wlasnie za miastem, ale fajna kobietka sie do mnie przyjemnie usmiechala, WOW

Polecane posty

Ale miala przyjemna buzie, cos ala julia wieniawa 😮

dawno takiej ucieszonej na moj widok dziewczyny nie widzialem xD. szla sobie w kaloszach z psem 😄 poprawil mi humor jej usmiech, ja tez sie usmiecchnalem do niej oczywiscie ;D

fajnie jest byc mlody i przystojny xD

6 minut temu, Sky full of stars napisał:

Ale miala przyjemna buzie, cos ala julia wieniawa 😮

dawno takiej ucieszonej na moj widok dziewczyny nie widzialem xD. szla sobie w kaloszach z psem 😄 poprawil mi humor jej usmiech, ja tez sie usmiecchnalem do niej oczywiscie ;D

fajnie jest byc mlody i przystojny xD

Trzeba było zagadać

haha 😄

moze powinienes wiecej z domu wychodzic xD

ale sie usmiechnela jak mnie zobaczyla tzn cieszyla sie ze mnie widzi bardzo, ale fajnie tak usmiechnieta buzie mlodej dziewczyny zobaczyc z rana 😄

ja i tak czekam na Katiuszke, jej usmiech chcialbym zobaczyc xD. ale bbym ja wysciskal, masakra 😄

ide do kosciola na darmowy english breakfast, elo 😄

7 minut temu, Sky full of stars napisał:

ide do kosciola na darmowy english breakfast, elo 😄

Tak czeba ja nadal mam mąkę i olej

5 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał:

Tak czeba ja nadal mam mąkę i olej

Wyczekujesz, aż sąsiad się domyśli, że przydałaby się nowa paczka z kościoła?

fak bylem i ze za 2 minuty zamykaja, kumpel co jest bezdomny mu sie godzina porypala, o 8:30 jest w soboty i niedziele, nie wiedzialem nawet xD
to za tydzien pojde w sobote i niedziele mniam 😄

teraz zmienilem troche diete, bo z rana i w poludnie zre jak pojeebany co moge a potem sport reszte dnia a na wieczor woda albo herbata ziolowa ewentualnie jakis baton proteinowy albo cos lekkiego, ale najlepiej sama woda 😄 i fajnie mi tak xD

no nic, o 11 mam curry w sikh temple, tam gdzie wczoraj pomagalem zmywac i mnie wszyscy chwalili, faceci w turbanach ze jestem very good man a kobietki ze jestem good boy xD

a potem uderzam na plywalnie 😄 . a tu w ogole deszczowo dzisiaj, ale dawno nie bylo deszczu ;D. Lubie byc mokry i wesoly 😄

milej niedzieli, ja uciekam, pa 😄

1 godzinę temu, Sky full of stars napisał:

no nic, o 11 mam curry w sikh temple, tam gdzie wczoraj pomagalem zmywac i mnie wszyscy chwalili, faceci w turbanach ze jestem very good man a kobietki ze jestem good boy xD

a potem uderzam na plywalnie 😄 . a tu w ogole deszczowo dzisiaj, ale dawno nie bylo deszczu ;D. Lubie byc mokry i wesoly 😄

milej niedzieli, ja uciekam, pa 😄

Tak, przyjmuj darmowe jedzenie pajetów, bardzo dobry pomysł :) Szybciej zdechniesz. :)

nie zdechne szybciej, bo tam gotuja wszystko starsze kobity z Indii i czuje sie jakbym jadal u babci, poza tym w weekend tam pelno sikhow przyjezdza i stoja najnowsze bmw, mercedesy, a wczoraj nawet bentleya widzialem i ze 100 osob bylo a ja pomagalem naczynia zmywac, wiec spadaj z tymi swoimi 'madrosciami' 😄

oni zyja dlugo w przeciwienstwie do polaczkow na miesnej dziecie, w ogole tam tylko wegetarianskei potrawy jedza i bardzo smaczne. Lubie indyjska kuchnie, fajnie, ze moge sobie to kosztowac i gotuja kobiety z Indii albo kucharze z Indii co sie znaja na tym 😄

Edytowano przez Sky full of stars

2 godziny temu, Danger napisał:

Wyczekujesz, aż sąsiad się domyśli, że przydałaby się nowa paczka z kościoła?

Nie teraz pracuje 8 godzin dziennie 

1 godzinę temu, UNA MADRE NORMALE napisał:

Tak, przyjmuj darmowe jedzenie pajetów, bardzo dobry pomysł :) Szybciej zdechniesz. 🙂

O.o co ty taki msciwy... aaa, pisales ze jestes taki jak wszyscy ;_; ?

Edytowano przez chrobot

Nie dziala mi link, ale wlasnie bylem w sikh temple i ide a tu podjezdza jakis indianiec w turbanie jakims labmorghini suvem masakra jaka bryka, caly czarny z pomaranczowymi paskami, ciekawe skad tyle hajsu biora

No do mnie w liceum sie kiedys fajne laseczki usmiechaly, i mowily mi ze jestem piekny, ale to stare dzieje

Teraz mam lepsze cialo za to niz jak przyjechalem do Anglii Xd

Dzisiaj rano bylem sie w bajorku lesnym wykapac i wracalem mokry i mialem mokra glowe i wlosy, moze dlatego sie tak usmiechala Xd

Dzisiaj wieczorem tez ide do bajorka xD. Dwa razy dziennie bajorek, i modlitwa w bajorku tak

Edytowano przez Sky full of stars

Ogolnie duzo zbrzydlem bo u mojego wspollokatora kiepska wentylacjs i pali fajki, i mnie to wkurza, dlatego czekam jak Katiuszka po mnie przyjedzie i w gorach i Polsce odmlodnieje

No i tam dobra dieta, bo u babci jem duzo warzyw i owocow

Niedlugo o staly pobyt aplikuje a potem moge znikac z uk na dluzej xd

Dlatego dobrze xe nie pojechalem z Katiuszka rok temu z jednej strony bo pewnie bym o staly pobyt nie mogl aplikowac, a zostal mi ostatni rok, a jak zaaplikuje to moge wykuurwiac stadz bo bede mial dozywotnio wstep do GB i bede mogl sobie tu zawsze wrocic xD

Ale.ogolnie rozwazam emigracje do innego miejsca, moze do Korei Poludniowej, bo czytalem newsa ostatnio, ze obywatelom tam sa darmo hajs daja. Chcialbym zyc w kraju, ktory mi daje kase za darmo, a nie idz do pracy plac podatki a potem imigrantow sciagaja albo do izraela pieniadze czy jakas ukraina WTF

1 godzinę temu, Tak czeba tak 2 napisał:

Nie teraz pracuje 8 godzin dziennie 

Zaraz zaczniesz robić nadgodziny.

6 minut temu, Sky full of stars napisał:

Ale.ogolnie rozwazam emigracje do innego miejsca, moze do Korei Poludniowej, bo czytalem newsa ostatnio, ze obywatelom tam sa darmo hajs daja. Chcialbym zyc w kraju, ktory mi daje kase za darmo, a nie idz do pracy plac podatki a potem imigrantow sciagaja albo do izraela pieniadze czy jakas ukraina WTF

nigdzie nie dają za darmo😄 to jakiś fake news musiał być.

Edytowano przez kris888

Biedny Sratuszczak. W takim tempie niedługo cofnie się w rozwoju do poziomu przedszkolaka.😎 

• Haha 1

2 godziny temu, Sky full of stars napisał:

nie zdechne szybciej, bo tam gotuja wszystko starsze kobity z Indii i czuje sie jakbym jadal u babci, poza tym w weekend tam pelno sikhow przyjezdza i stoja najnowsze bmw, mercedesy, a wczoraj nawet bentleya widzialem i ze 100 osob bylo a ja pomagalem naczynia zmywac, wiec spadaj z tymi swoimi 'madrosciami' 😄

oni zyja dlugo w przeciwienstwie do polaczkow na miesnej dziecie, w ogole tam tylko wegetarianskei potrawy jedza i bardzo smaczne. Lubie indyjska kuchnie, fajnie, ze moge sobie to kosztowac i gotuja kobiety z Indii albo kucharze z Indii co sie znaja na tym 😄  

Nigdzie nie daja?

https://en.tempo.co/read/2025024/south-korea-to-distribute-cash-aid-to-citizens-in-effort-to-boost-economy

To patrz, news z dzisiaj kris. Ja rozumiem, ze Polska to nigdzie i tam nie daja, ale swiat to nie Polska, rozumiem, ze dla was swiat to wasze 4 sciany i to co ogladacie na jutube, to wasze nigdzie, wasz swiat i wasze zycie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się