chrobot 7 Napisano 10 godzin temu o, wlasnie zaczelo padac dziekuje memusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: zazdro, burza jest zayebista, szkoda ze nie mozna sobie zamowic. albo deszczu Nigdy nie udało mi się zrobić zdjęcia burzy Mocno zaczęło padać i tak przyjemnie się zrobiło. Idę na balkon popatrzeć i posłuchać, wciągając powietrze nosem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Nigdy nie udało mi się zrobić zdjęcia burzy Mocno zaczęło padać i tak przyjemnie się zrobiło. Idę na balkon popatrzeć i posłuchać, wciągając powietrze nosem Tylko nie zapomnij że za 3 godziny idziesz do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, chrobot napisał: o, wlasnie zaczelo padac dziekuje memusie Nie ma za co. Drobiazg dziecko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 25 Napisano 10 godzin temu Ja se kawy zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 10 godzin temu Zjem jeszcze serek wiejski, bo jestem głodna. Bardzo głodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Eva z dupy napisał: Tylko nie zapomnij że za 3 godziny idziesz do pracy nie pojmiesz dzielnych cycofonow pracujacych zyjac jako owsik, jestes trawestacją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Eva z dupy napisał: Tylko nie zapomnij że za 3 godziny idziesz do pracy Później idę, ale może zmienię zdanie i wezmę na zadanie, bo mam wycieczkę w planie i zwiedzanie Łyszkowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 10 godzin temu Po drodze wezmę Babkę Boni i widły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 10 godzin temu 54 minuty temu, TRYN FEKALIN napisał: myślę, że to podobnie jak twoja. Moja mama nigdy nie piła w ciąży, a twoja tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Eva z dupy napisał: A wyglądasz jakbyś miała FAS No masz go Przemku. Dlatego potraktuj to jako karmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, chrobot napisał: nie pojmiesz dzielnych cycofonow pracujacych zyjac jako owsik, jestes trawestacją mądra osoba nie będzie zapieerdalać cale życie jak robocik, tylko albo awansuje wyżej albo się inaczej ustawi. zapieerdol jest dla głupców., którzy nic sensownego w życiu nie potrafią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 7 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, TRYN FEKALIN napisał: mądra osoba nie będzie zapieerdalać cale życie jak robocik, tylko albo awansuje wyżej albo się inaczej ustawi. zapieerdol jest dla głupców., którzy nic sensownego w życiu nie potrafią. To i tak lepsze niz bycie kórwa czy podreczno albo kaleka na wozku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 7 Napisano 10 godzin temu (edytowany) nie kazdy jest leniwy, nawet jak ciezko to zrozumiec hmmm. ja np. nie rozumiem, ale szanuje, na pewno bardziej niz tych co klapia dziobem i nic nie robia xD Edytowano 10 godzin temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, chrobot napisał: To i tak lepsze niz bycie kórwa czy podreczno albo kaleka na wozku. a dlaczego? (oprócz ostatniego) widać, ze zazdrość cię zżera o mimo wszystko lepszy byt i wygodniejsze życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 25 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, chrobot napisał: nie kazdy jest leniwy, nawet jak ciezko to zrozumiec hmmm. ja np. nie rozumiem, ale szanuje, na pewno bardziej niz tych co klapia dziobem i nic nie robia xD Ja dzisiaj +2400 na wartości sklepu Ogólnie dniowki som dobre jak giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 25 Napisano 9 godzin temu 38 minut temu, TRYN FEKALIN napisał: ale ja nie mówię o stodole, tylko o normalnym m2 na własność. Ja wątpię żeby chociaż ta patelnia co smazyles gówwno jest twoja wlasnoscio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 7 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, TRYN FEKALIN napisał: a dlaczego? (oprócz ostatniego) widać, ze zazdrość cię zżera o mimo wszystko lepszy byt i wygodniejsze życie. w sumie to nie, raczej triggeruje mnie pogarda czyjas, ale wiadomo z czego wynika, z irytacji mozna sporo rzygowin wylewac ktorych na powaznie sie nie uwaza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 25 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Jaity napisał: Mariusz przecież ty nawet gorsza nie zarobiłeś Będzie towar na sklepie 200tyś to bedom kupować i średnio będzie jakas pensja Poprzednim razem 50tyś odlozylem z tego typu działalności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 25 Napisano 9 godzin temu Dobrze sobie poheblowac przydala by się jakas dumbo dopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Będzie towar na sklepie 200tyś to bedom kupować i średnio będzie jakas pensja Poprzednim razem 50tyś odlozylem z tego typu działalności ile składek odprowadzileś do tej pory? Edytowano 9 godzin temu przez TRYN FEKALIN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 25 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, TRYN FEKALIN napisał: ile składek odprowadzileś do tej pory? Kilka milionów przychodu mam w pitach 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kilka milionów przychodu mam w pitach Mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 8 godzin temu 53 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kilka milionów przychodu mam w pitach i to jest właśnie rozmowa z mitomanem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 345 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Boni widzę że przejęłas moja rolę, tak trzymać. Rozmowy z leżakiem jej brakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach