niemaszuprawnień 446 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, TRYN FEKALIN napisał: ile ty tam robiłeś? 3 miesiące? Gdzie go przyjmą, jak pisał, że na budowie nie ogarnia. Przecież to chore i umrze z biedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 523 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Jeż żółwim krokiem dotarł do Kanady, by skosić trawę i zadzwonić po śliwki Przynajmniej dotarł i skosił a nie przesiedział całe życie na kafe blokując skrzynki I klikając tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 3 godziny temu Dość litości skùyrwysrywy. Wjeżdża eksterminator. Skończyło się babki srånie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TRYN FEKALIN napisał: a ty od kiedy wierzysz odleżynie w jego mitomanie? z tym że nie mieszka w wawie to już wkopał się wiele razy Smakosz mu nie wierzy, bo sam go tyra i ma beke z jego mitomaństa, tylko pisze tak żeby mi zrobić na złość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Bo jest upośledzony umysłowy. To prawda, że jego matka piła w ciąży? myślę, że to podobnie jak twoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak piwa 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Bo jest upośledzony umysłowy. To prawda, że jego matka piła w ciąży? Tego nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przynajmniej dotarł i skosił a nie przesiedział całe życie na kafe blokując skrzynki I klikając tematy Na niego paczom linki w sieci bo majom oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, cipekkk napisał: TO PRAWDA, BUDOWA TO NIE MÓJ KONIK. PLANUJĘ KARIERĘ W TRANSPORCIE. Transporcie kału z dùpy na patelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Transporcie kału z dùpy na patelnie Wieczorna to że ty tak robisz to nie znaczy że inni też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, cipekkk napisał: MAGDALENO BO TO NIE CZASY JAK ZA KOMUNY KIEDY TY CHODZIŁAŚ DO SZKOŁY ŻE TO BYŁO OBOWIĄZKOWE. Gdyby nie to, to sama byś nawet tą salową nie została Nigdy nie byłam salową. Ty masz jakąś obsesję na moim punkcie, czy jutro mam zadzwonić do Parafii w Łyszkowicach? A moze wybrać się na wycieczkę? Myślisz, że kimś tu jesteś szczerbatku stalkujący kobiety? Kotarba cie uciszył, może ksiądz też to zrobi lub dziennikarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Transporcie kału z dùpy na patelnie Z cebulą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, cipekkk napisał: Wieczorna to że ty tak robisz to nie znaczy że inni też Znaczy że ty tak robisz owsiana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nigdy nie byłam salową. Ty masz jakąś obsesję na moim punkcie, czy jutro mam zadzwonić do Parafii w Łyszkowicach? A moze wybrać się na wycieczkę? Myślisz, że kimś tu jesteś szczerbatku stalkujący kobiety? Kotarba cie uciszył, może ksiądz też to zrobi lub dziennikarz A ja mam zadzwonić do parafii świętego Franciszka w Bielsku Białej i powiedzieć księdzu co wypisujesz i robisz ludziom Edytowano 2 godziny temu przez cipekkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 2 godziny temu Nie będziesz szczerbaty po leżaku jechał. Jesteś większym nieudacznikiem i ekshibicjonem. Nic tu nie latało przez lata od niego a twój odbyt kùrwa z kosmosu widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Przynajmniej dotarł i skosił a nie przesiedział całe życie na kafe blokując skrzynki I klikając tematy Ksysiu dłużej tu siedzi waląc głowa w witryny sklepowe i wmawiając ludzom sypianie z ojcem. Płyń stąd, no chyba, że jesteś Krzysiu i pozyskujesz śliwki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 2 godziny temu Żebym ja sie kùrwiu do lyszkowickiego proboszcza nie wybrała przypadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak piwa 1 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, cipekkk napisał: Od stycznia do czerwca. Potem w innej pracy jeszcze kilka lat jako serwisant. W międzyczasie prace dorywcze w rolnictwie i budowlance. Jaki serwisant mitomanie przecież ty kaleko jedynie gdzie pracowałeś to jako stróż i na budowie pół dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cipekkk napisał: A ja mam zadzwonić do parafii świętego Franciszka w Bielsku i powiedzieć księdzu co ty wypisujesz Nie znam takiej parafii. Chcesz się przekonać kto będzie pierwszy? Znam twojego dzielnicowego, więc grzecznie, bo może zrobić się smród. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Nie znam takiej parafii. Chcesz się przekonać kto będzie pierwszy? Znam twojego dzielnicowego, więc grzecznie, bo może zrobić się smród. Znasz bo nawet rower kiedyś ukradłaś sprzed kościoła. Pamiętasz? Edytowano 2 godziny temu przez cipekkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 2 godziny temu 35 letni byk bez zębów prześladuje ludzi w sieci Dzwonię rano do Uwagi i dziennikarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak piwa 1 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Gdzie go przyjmą, jak pisał, że na budowie nie ogarnia. Przecież to chore i umrze z biedy. Pół dnia wytrzymał na budowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, cipekkk napisał: Znasz bo nawet rower kiedyś ukradłaś sprzed kościoła. Pamiętasz? Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 2 godziny temu Już dawno sprawa czeka u elzbiety. Do Łyszkowic przyjedzie z kamero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smak piwa napisał: Pół dnia wytrzymał na budowie Nie nadaje się do pracy. Rano zadzwonię do jego dzielnicowego i do proboszcza parafii. Może być też telewizja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smak piwa napisał: Pół dnia wytrzymał na budowie A ty nawet godziny bys nie wytrzymal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nie nadaje się do pracy. Rano zadzwonię do jego dzielnicowego i do proboszcza parafii. Może być też telewizja Zgłaszam cie na policje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 2 godziny temu Won z mojego tematu cycaty owsiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 2 godziny temu Skoro ktoś dostając ostrzeżenia nie potrafi się dostosować, to trzeba zastosować inne środki... Oglądajcie jakby co "Uwaga" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 7 Napisano 2 godziny temu Czemu pravik odpisuje swojemu (podobno) Alter ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, cipekkk napisał: Zgłaszam cie na policje. Dzwoń. Czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach