afekafe 326 Napisano wczoraj o 20:23 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Bez laski Ja podziękuję. Za kolegów się nie wypowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 536 Napisano wczoraj o 20:25 9 minut temu, afekafe napisał: Do łani trzeba byka, nie kłosa I byk sie znajdzie jak trzeba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 326 Napisano wczoraj o 20:31 5 minut temu, Onaaaa napisał: I byk sie znajdzie jak trzeba Oglądałaś dziś mecz Igi? Idzie jej coraz lepiej na kortach trawiastych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 536 Napisano wczoraj o 20:36 4 minuty temu, afekafe napisał: Oglądałaś dziś mecz Igi? Idzie jej coraz lepiej na kortach trawiastych. Oglądałam ale najbardziej lubię piłkę i już jutrzejszego meczu dziewczyn sie nie moge doczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 326 Napisano wczoraj o 20:39 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oglądałam ale najbardziej lubię piłkę i już jutrzejszego meczu dziewczyn sie nie moge doczekać. Coś mi świta Ewa Pajor. Dobrze kojarzę z piłką nożną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 536 Napisano wczoraj o 20:47 5 minut temu, afekafe napisał: Coś mi świta Ewa Pajor. Dobrze kojarzę z piłką nożną? Tak ona gra w Barcelonie. Ostatnio przegrały z Niemcami ale Nuemcy to super dyżuna. Jutro grają ze Szwecją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 326 Napisano wczoraj o 20:54 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak ona gra w Barcelonie. Ostatnio przegrały z Niemcami ale Nuemcy to super dyżuna. Jutro grają ze Szwecją Nie przepadam za piłką nożną, ale to już wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano wczoraj o 20:55 Niedobór mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 536 Napisano wczoraj o 21:02 6 minut temu, afekafe napisał: Nie przepadam za piłką nożną, ale to już wiesz Lubisz tenis i zuzel? Cos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 326 Napisano wczoraj o 21:11 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Lubisz tenis i zuzel? Cos jeszcze? Żużel? Nie, nie lubię. Byłam kilka razy, bo mamy stadion i często są rozgrywane mecze Tenis, siatkówkę, skoki narciarskie, czasem lekkoatletykę i namiętnie oglądam olimpiady. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 536 Napisano wczoraj o 21:16 4 minuty temu, afekafe napisał: Żużel? Nie, nie lubię. Byłam kilka razy, bo mamy stadion i często są rozgrywane mecze Tenis, siatkówkę, skoki narciarskie, czasem lekkoatletykę i namiętnie oglądam olimpiady. Dobranoc Skoki narciarskie tez lubie bardzo. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 326 Napisano 15 godzin temu 10 godzin temu, Onaaaa napisał: Skoki narciarskie tez lubie bardzo. Ja coraz mniej. Zrobiła się z tego bardzo kontrowersyjna dyscyplina i sami działacze związkowi się do tego przyczynili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach