same_old_song 5 Napisano 8 Lipiec Jedna tabledka 0.5 mg i 2 piwka i czujesz jak bys wypil 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 5 Napisano 8 Lipiec A najlepsze ze za 3-5 godzin jestes trzewzwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 5 Napisano 8 Lipiec 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Janusz lajf Zamowie sobie znowu, ostatnio biore mniej zeby mi nie odmowili ze za duzo lykam xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 384 Napisano 8 Lipiec dostales leki na glowe a ty sie ubijasz alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 5 Napisano 8 Lipiec Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: dostales leki na glowe a ty sie ubijasz alko Duzo nie biore, mam rozum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 275 Napisano 8 Lipiec Odwyk "AA" myślałeś o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 5 Napisano 8 Lipiec Kto nie widzial https://ibb.co/Q7dm0T9w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 8 Lipiec 4 godziny temu, same_old_song napisał: Duzo nie biore, mam rozum Zamula Cię Xanax? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 49 Napisano 8 Lipiec Też bym się napiła, biorę przeciwbolowe żeby się znieczulić bo mi się skończył mój Xanax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 532 Napisano 8 Lipiec Przy lekach psychotropowych nie wolno pić alkoholu. Ale zdrowia życzę. Kto ci to przepisuje? Weterynarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach