Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Czy uważacie, że to że ktoś się masturbuje czyni go złym człowiekiem i powinien się tego wstydzić?

Polecane posty

Przez całą moją młodość sądziłem, że przez to, że się masturbowałem byłem kimś gorszym, wstydziłem się tego, miałem poczucie winy i oczywiście sądziłem, że przez to nie zasługuję na związek z dziewczyną

A po latach dowiedziałem się, że większość ludzi robiło to samo, zarówno chłopaki, jak i dziewczyny, więc zupełnie niepotrzebnie czułem się przez to kimś złym

3 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał:

A wstydzisz się że sŕasz?

Tego, że stam się nie wstydzę, ale o tym, że każdy sra wiedziałem, srania nikt nie potępiał, nie wyśmiewał i nie twierdził, że srają tylko przegrywy

Natomiast masturbacja była potępiana, śmiano się, że jak ktoś jest samotnym przegrywem to zapewne się masturbuje, a że normalni tego nie robią, bo zamiast tego uprawiają seks

Wydaje mi się że ludzie są milsi dla mnie jak sobie nie wale ale może mi się tak wydaje 

3 minuty temu, chrobot napisał:

Wydaje mi się że ludzie są milsi dla mnie jak sobie nie wale ale może mi się tak wydaje 

a skąd by wiedzieli?

o tym, że ja się masturbowałem nikt nie wiedział, to była moja najpilniej strzeżona tajemnica

Cały problem polegał na tym, że ja uwierzyłem że masturbacja to coś złego i jeśli się masturbuję to jestem przez to przegrywem

TYLKO WTEDY KIEDY JEST KATOLEM ALBO INNYM WYZNAWCĄ MONOTEIZMU

42 minuty temu, mideri napisał:

Przez całą moją młodość sądziłem, że przez to, że się masturbowałem byłem kimś gorszym, wstydziłem się tego, miałem poczucie winy i oczywiście sądziłem, że przez to nie zasługuję na związek z dziewczyną

A po latach dowiedziałem się, że większość ludzi robiło to samo, zarówno chłopaki, jak i dziewczyny, więc zupełnie niepotrzebnie czułem się przez to kimś złym

Księża i kościół ci wbił do głowy tą głupotę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się