Kamila159 6 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Jeszcze po ślubie nie jesteście, a macie wspólne konto, w banku? Nie, ale ślub za 3 msc i wczoraj przedstawił że choćby nie wiem co 1/3 przeznacza na akcje co miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 63 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Kamila159 napisał: Nie, ale ślub za 3 msc i wczoraj przedstawił że choćby nie wiem co 1/3 przeznacza na akcje co miesiąc Tylko z czyich dochodów, z waszych wspólnych? Edytowano 7 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 39 Napisano 7 godzin temu Coś mi się wydaje, że on leci na twoją kasę. Wycycka cię i ucieknie. Oj Kamila, Kamila... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila159 6 Napisano 7 godzin temu 42 minuty temu, _Gretta napisał: Tylko z czyich dochodów, z waszych wspólnych? Wspólnych, po ślubie to już wspólne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila159 6 Napisano 7 godzin temu 36 minut temu, Ffxc1_5yih napisał: Coś mi się wydaje, że on leci na twoją kasę. Wycycka cię i ucieknie. Oj Kamila, Kamila... Dlaczego tak piszesz ? Zarabiamy podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach