WiłaCzerwcowa 302 Napisano czwartek o 18:59 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nie sądzę że każdy kto ma autyzm nie wyłapuje ironii. Nie jestem specjalistką, ale wydaje mi się, że ci ludzie mają z tym problem, ponieważ odbierają komunikaty dosłownie i konkretnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano czwartek o 19:00 8 minut temu, Malowany napisał: Ale jednak go zabawiasz i dajesz nadzieję. Brakowało tu jakiejś niewielkiej draki. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 366 Napisano czwartek o 19:01 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Brakowało tu jakiejś niewielkiej draki. ;pp Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 30 Napisano czwartek o 19:01 Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie. To podaj małolat telefon mi wklepie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano czwartek o 19:03 1 minutę temu, Malowany napisał: Dobranoc Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 30 Napisano czwartek o 19:03 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Brakowało tu jakiejś niewielkiej draki. ;pp Wiesz jaki jest dylemat rzeczywistości gdy lezysz między hot laskom z golom puniom a typkiem bi, w którom stronie tylkiem się obrócić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 30 Napisano czwartek o 19:04 Idę do wanny ma być hasło jak wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 37 Napisano czwartek o 19:09 Jakie haslo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 30 Napisano czwartek o 19:10 28 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A ja sråm na to co on sobię tam piszę. (za przeproszeniem oczywiście) Będę o tobie myślał myjac kaczyszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 30 Napisano czwartek o 19:12 2 minuty temu, chrobot napisał: Jakie haslo Do utraty prawícwa bez gumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 302 Napisano czwartek o 19:13 11 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: To podaj małolat telefon mi wklepie. Zaje.bisty związek ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 30 Napisano czwartek o 19:23 8 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał: Zaje.bisty związek ;D Powinien jeszcze jom fiootem zdzielic przez łeb jak potraktowala przyjaciela rodziny po 5 latach przyjaźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 12 Napisano czwartek o 20:04 1 godzinę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Jako złom komputerowy mogę dać 4.5 za kg nic z tego wentylatory są warte po 300 a obiektywy po 1500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 12 Napisano czwartek o 20:09 1 godzinę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Bez obrazy po prostu będą mi zlomiarze znosic tego na tony za cene puszek jak się dowiedzą znajdź mi Sigma Art 50 mm 1.4 za 500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 30 Napisano czwartek o 21:10 58 minut temu, mr_Kumpir napisał: znajdź mi Sigma Art 50 mm 1.4 za 500 Jak mi znajdziesz blondynkę jak anastazje Lepiej Sony FE 50 mm f/1.4 Zeiss a najlepiej Sony GM 50 mm f/1.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 30 Napisano czwartek o 21:11 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: nic z tego wentylatory są warte po 300 a obiektywy po 1500 Teraz całego kompa kupisz za 109 kto ci da tyle za wiatraki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 12 Napisano czwartek o 21:22 8 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Teraz całego kompa kupisz za 109 kto ci da tyle za wiatraki za dwupak noctua ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 12 Napisano czwartek o 21:25 (edytowany) 16 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Jak mi znajdziesz blondynkę jak anastazje Lepiej Sony FE 50 mm f/1.4 Zeiss a najlepiej Sony GM 50 mm f/1.2 szukam na bagnet Nikon F ale spoko jak znajdziesz nówki za 500 to też kupię na handel nawet mogę kupić na kilogramy za podaną przez ciebie cenę złomu Edytowano czwartek o 21:26 przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 30 Napisano czwartek o 21:32 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: znajdź mi Sigma Art 50 mm 1.4 za 500 Kupie i sprzedam ci za 500 Jak nagonisz mi takom https://ibb.co/msR5ssP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 12 Napisano czwartek o 21:35 (edytowany) Jakaś taka niebieska Edytowano czwartek o 21:35 przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 12 Napisano czwartek o 21:36 Poza tym nie stać cię na godzinę mojej pracy poza freelancerskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano czwartek o 22:37 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: za dwupak noctua ? a miałem pytać noctua czy noiseblocker 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 499 Napisano 18 godzin temu 20 godzin temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: fiootem przestań już o tym pisać. nie ma dnia żebyś nie pisał o przyrodzeniu i czynnościach intymnych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 15 godzin temu call of dudy plyta + box na x360, plyta nieczytelna laser na niej hamował. jedyna w swoim rodzaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach