Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

12 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał:

Na takie kwiaty już każdego stać a i każdy się popisać musi że od janusza i Grażyny jakby to zmarłego guwno obchodzilo

Mnie nie stać zresztą znam swojom matke najlepiej nie chciała by żebym wydawał pieniądze na jakieś gówwno co zwiednie tylko se kupił korczaka do zamrażarce 

Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał:

Mnie nie stać zresztą znam swojom matke najlepiej nie chciała by żebym wydawał pieniądze na jakieś gówwno co zwiednie tylko se kupił korczaka do zamrażarce 

Mówię o stypiarze. Nie jesteś romantyczny w związku z tym odlatuje spiulkolotem.

Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał:

Mówię o stypiarze. Nie jesteś romantyczny w związku z tym odlatuje spiulkolotem.

Nie tworzymy związku tylko fwb wysmiala by mnie że zglupialem 

Czy wy coś zjecie czy trochę pogadacie zanim zmanipuluje cie cipom za koszami tam. Nawet fwb mogą być romantyczne w ogóle wymyślili głupie nazwy i się srraja tym i patola jakaś, kiedyś się mówiło że ma się romansik nawet jak nie będzie z tego wnucząt 

1 minutę temu, chrobot napisał:

Czy wy coś zjecie czy trochę pogadacie zanim zmanipuluje cie cipom za koszami tam. Nawet fwb mogą być romantyczne w ogóle wymyślili głupie nazwy i się srraja tym i patola jakaś, kiedyś się mówiło że ma się romansik nawet jak nie będzie z tego wnucząt 

Różne jest zazwyczaj ona decyduje bo mnie wozi autem wiadomo że rozmawiamy palimy ogólnie jak z rozmowy wyjdzie to mnie namawia na spełnianie zachcianek chamstwa nie ma że zjesz se za 3 godziny jak wyjdzie z gadki że coś bym zjadł 

15 minut temu, chrobot napisał:

Nawet fwb mogą być romantyczne w ogóle wymyślili głupie nazwy i się srraja tym i patola jakaś, kiedyś się mówiło że ma się romansik nawet jak nie będzie z tego wnucząt 

Romans to mi się kojarzy z uczuciami jednak 

Rimansik to mi się kojarzy z takim zakochaniem dodatkowym na boku jak jesteś z kimś innym w związku i z tego uczucia jest szalony sexik a potem wszyscy muszom wrócić do rzeczywistości bo bombelka i kredyty hipoteczne 

35 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał:

To som tajemnice fatimskie

No właśnie z wami ogólnie kobietami taki problem czy ładna czy brzydka to z wymaganiami nie zejdzie czeba się myć i wgl swirowac jak do najładniejszej 

1 godzinę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał:

A jak byś nazwała układ w którym mówisz typowi że chcesz by ciebie pukal i możesz mu pranie robić czy grób marki sprzątać nvm 

choroba psychiczna

5 minut temu, mr_Kumpir napisał:

choroba psychiczna

To jej siostra bardziej bo a chce związku a waluty brak dla brzydkie to najlepszy sposób dać się rznac bez zobowiązań jak najlepiej i nie naciskac 

4 godziny temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał:

No właśnie z wami ogólnie kobietami taki problem czy ładna czy brzydka to z wymaganiami nie zejdzie czeba się myć i wgl swirowac jak do najładniejszej 

Nie mieszaj mnie w kobiety bo jestem niebinarna.

Ty też brzydki lump a trzeba świrować jak do Chada eetam

Przyjemne obycie dużo cię zaprowadzi jak jesteś baba nawet i do burdelu bo myśla jakie glupie ciele

A faceta to nie wiem, większość przynudza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się