Sky full of stars 46 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Ja prdl ile gwiazd w nocy, leze sobie tu i ogladam, a wczoraj jaka pelnia byla FAK https://files.catbox.moe/qk5xo0.jpg Edytowano 15 godzin temu przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 90 Napisano 15 godzin temu Jak polska wieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 15 godzin temu Haha, podobne xD Kiedys tu chodzilem jarac ziolko, teraz tu mieszkam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 74 Napisano 15 godzin temu Wreszcie wròcileś do korzeni lepsze zdjęcia i ciekawsze niż z domu i bębenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 562 Napisano 15 godzin temu Ładnie tam masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 15 godzin temu No ladnie, tu sa bramki, czasem przychodza grac w pilke Bebenki sa spoko, bylem ostatnio w jazz klubie to mnie muzycy pamietali, a 8 miechow nie bylem, pada treningowego i paleczki tez mam w plecaku, moge sobie trenowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 366 Napisano 15 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Ładnie tam masz. Krzaki i pole. Zakynthos to nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 15 godzin temu No i piekne niebo, w nocy jest czarne i widac pelno gwiazd i ksiezyc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 15 godzin temu W nocy slyszalem jakies kroki jak cos idzie i chodzi masakra lekko posrany bylem a za chwile zaczelo szczekac, nie jak lis tylko jak potwor ale za chwile spieerdolil, przykro mi zwierzeta, wprowadzam sie do was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 482 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Sky full of stars napisał: W nocy slyszalem jakies kroki jak cos idzie i chodzi masakra lekko posrany bylem a za chwile zaczelo szczekac, nie jak lis tylko jak potwor ale za chwile spieerdolil, przykro mi zwierzeta, wprowadzam sie do was Jak długo zamierzasz tak żyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 562 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Krzaki i pole. Zakynthos to nie jest Tak ale przynajmniej zielono. Teraz to rzadkość, wszystko wyschnięte nawet po tych deszczach nie jest zielono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 15 godzin temu Pewnie cale zycie, ja juz nie chce mieszkac z nikim pod jednym dachem, chyba ze wezme slub i ze swoja zona, bo ja juz podziekuje miec wspollokatorow, a na chate na wsi i swoja ziemie nie mam hajsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 15 godzin temu Dobra ide sobie do swiatyni sikh na curry i samosy, a pozniej sauna kapiel basen i silownia na koniec, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 482 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Sky full of stars napisał: Pewnie cale zycie, ja juz nie chce mieszkac z nikim pod jednym dachem, chyba ze wezme slub i ze swoja zona, bo ja juz podziekuje miec wspollokatorow, a na chate na wsi i swoja ziemie nie mam hajsu Jak gej może mieć żonę? Jak jesteś gejem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 39 Napisano 15 godzin temu ja bym mogla miec meza geya dla statusu i bez stosunkow bo facety zle robia na psychike wiec nie chce sie z nimi stosunkow ale jesli ktory by chcial wzajemnie polepszyc swoj status materialny i spoleczny to sluby wtedy ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 15 godzin temu Zona dziewica i nauczymy sie.robic stosunki razem i bejbiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 366 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, Sky full of stars napisał: Dobra ide sobie do swiatyni sikh na curry i samosy, a pozniej sauna kapiel basen i silownia na koniec, pa Bezdomny premium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 14 godzin temu Ja jestem premium UK to premium polska to freemium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 229 Napisano 14 godzin temu Piękny widok. Nie wszędzie w Polsce takie okolice się znajdzie, wycinka, urbanizacja, gdzie okiem sięgnąć dom zawsze jakiś będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 14 godzin temu (edytowany) No ja lubie piekne widoki, tam w tym lesie na wzgorzy tez bylem kilka razy, tam to dopiero panorama niebo widac po drugiej stronie, rozpieerdol xP No i tu mi pasuje bo mam niedaleko mjejsce, gdzie chodze na silownie basen i sauna finska i parowa, wiec od razu tam uderzam gdy sie budze i tam caly dzien moge byc bo mam karnet I kawiarnia jest gdzie moge ladowac sprzety, i fajne laseczki przychodza czasem Edytowano 14 godzin temu przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 46 Napisano 11 godzin temu Ciekawe co przyniesie dzisiejsza noc i wieczor ;D No w Polsce ta urbanizacja to przykro, a ta miejscowke odkrylem z10 lat.temu, i zawsze sie czulem bezpiecznie tam wsrod zieleni, kiedys widzialem kawalek dalej ktos mial namiot, wiec mozna, ja tez sobie rozstawie Skoro tam zwierzeta mieszkaja, to pewnie ludzie sie nie kreca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 13 Napisano 8 godzin temu 6 godzin temu, chrobot napisał: ja bym mogla miec meza geya dla statusu i bez stosunkow bo facety zle robia na psychike wiec nie chce sie z nimi stosunkow ale jesli ktory by chcial wzajemnie polepszyc swoj status materialny i spoleczny to sluby wtedy ok Ty wpływasz negatywnie na psychike osób wokoło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach