Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Sky full of stars napisał: Jeszcze? Nigdy nie bedzie Bardziej obrzydzasz i powoduiesz odruchy wymiotne a nie odstraszasz Wiem że wyladowujesz na mnie swojom frustrację grzania dopy na ziemi w lesie ulżyć musisz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 53 Napisano 6 godzin temu No ja.sie balem, jak wracalem z lasu z ogniska o 1 do domu sam po ciemku to masakra A potem mieszkalem w lesie i pierwsza noc i czy cos sie zaraz nie ruszy i nie zaatakuje. I tak 3 lata sie nic nie ruszylo, a jak leze sobie po ciemku w lesie i jest spokojnie to predzej czy pozniej sie usnie, a rano jest fajnie, bo jest sie dotleniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 53 Napisano 6 godzin temu Prawie robi wielka roznice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 53 Napisano 6 godzin temu Nie czuje frustracji, ale.do ciebie obrzydzenie bo jestes obrzydliwym chamem a twoje mieszkanie to wiezienie klatka dla.szczurow, te lesne szczury zyja lepiej niz ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 6 godzin temu Nikomu tym krzydwy nie robię place za internet spłacilem dyski twarde nadmienilem tylko co robię że mogę być nieobecny od ręki do odpisania nie spamuje tym w każdym temacie nie wiem w czym problem jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Sky full of stars napisał: Nie czuje frustracji, ale.do ciebie obrzydzenie bo jestes obrzydliwym chamem a twoje mieszkanie to wiezienie klatka dla.szczurow, te lesne szczury zyja lepiej niz ty Mogę i w piwnicy mieszkac chooj ci do tego jak se żyje jakiś milioner upadły z polski zajmuj się lasem w uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Sky full of stars napisał: Prawie robi wielka roznice A ja każdemu tu życzę cípki bo każdy facet zasługuje Bardziej niż samicom one wybrzydzajom niech gnijom z gejami i kotami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 13 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ty wiem że się zgodzisz na sex raz w tygodniu w gumie z bagno i nie rozumiesz w czym problem mam Ja tylko bez gumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 53 Napisano 3 godziny temu Bede sobie robil co bede chcial, ty nie jestes od wydawania mi polecen ani rozkazow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 53 Napisano 3 godziny temu No wlasnie chuuj mi do tego,.wiec po co tyle piszesz o tym jak zyjesz i co robisz, nie pisz skoro chooy mi do tego, na chooy sie.tak produkujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 482 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Sky full of stars napisał: Skoro znasz na pamiec, to czemu piszesz ze bob nie jest zdrowy? Bo jest ciężko strawny i dzieciom raczej podawać się go nie powinno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 53 Napisano 2 godziny temu No pewnie co za duzo to nie zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1354 Napisano 26 minut temu (edytowany) 8 godzin temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: to ja też dzisiaj kupiłam i ugotowałam. xD Miałam to samo, forum obudziło wspomnienia z dzieciństwa. Kupiłam ugotowałam i no dobry ale w pamięci to był jednak lepszy. Nie wiem czy babcia inaczej go gotowała, czy w pamięci po czasie wspomnienia się zacierają, czy jak się biega po podwórku całymi dniami to ma się lepszy apetyt. Bo głód jest najlepszym kucharzem, a teraz jednak człowiek na przesyt. Dzieci wzgardzily ale my wcięliśmy te pół kilo przed tv . Edytowano 25 minut temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach