Przed pracom dzisiaj tak 58 Napisano 7 godzin temu Według was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 59 Napisano 7 godzin temu Oczywiście że to pierwsze , bo wtedy nie interesuje cię życie ziemskie i nic nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 147 Napisano 7 godzin temu Można spróbować jednego i drugiego tylko w odpowiedniej kolejności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 58 Napisano 7 godzin temu Ja tak myślę właśnie że obok urzędów pracy powinny być urzędy eutanazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 59 Napisano 7 godzin temu Teraz dużo ludzi nie ma chęci do życia, bo życie depcze wyobraźnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 7 godzin temu Na głupoty zawsze najlepsza praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 60 Napisano 7 godzin temu Nie pracowac tzn nie miec szefa, ja nje lubie gdy mna ktos dyryguje Nie kreci mnie tez bycie niewolnikiem, niewazne za jakie pieniadze Ogolnie pieerdole robote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 59 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja tak myślę właśnie że obok urzędów pracy powinny być urzędy eutanazji Najlepiej z informacją na wejściu , że praca skończy twoje cierpienia poprzez powolne umieranie, a eutanazja natychmiast bez zbędnego cierpienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 7 godzin temu Na wasze łby tylko praca. 12 h i byście nie mieli ani czasu ani ochoty na pjerdolenie o szopenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 58 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Teraz dużo ludzi nie ma chęci do życia, bo życie depcze wyobraźnia. Nie ma sensu tego ciągnąć bez jakieś anastazje bo po co się męczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 60 Napisano 7 godzin temu Ja wole umrzec Wole skok pod pociag niz isc do pracy, od dawna tak mam Szkoda zycie na prace a wakacje raz w roku 2 tygi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 59 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Nie ma sensu tego ciągnąć bez jakieś anastazje bo po co się męczyć No to poszukać Anastazja, albo nie ciągnąć tego decydując się na coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 493 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Według was Pracować i wyciskać każdy dzień jak cytrynę, segregując śmieci i nie paląc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 493 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Na wasze łby tylko praca. 12 h i byście nie mieli ani czasu ani ochoty na pjerdolenie o szopenie. W punkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 58 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Sky full of stars napisał: Ja wole umrzec Wole skok pod pociag niz isc do pracy, od dawna tak mam Szkoda zycie na prace a wakacje raz w roku 2 tygi Ja jak popracuje 4h to już dzień zmarnowany nic mi się nie chce libido 0 najchętniej bym poszedł w kime i jak pójdę to wstane i jest lepiej ale dnia juz mało mi się nie chce grać wtedy ani rzutnika nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 60 Napisano 7 godzin temu No przejeebane a pieniedzy z tej pracy tyle ze za pol roku sobie uzbieram na wakacje w egipcie ale na razie musze tyrac 13 godzin dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 493 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja jak popracuje 4h to już dzień zmarnowany nic mi się nie chce libido 0 najchętniej bym poszedł w kime i jak pójdę to wstane i jest lepiej ale dnia juz mało mi się nie chce grać wtedy ani rzutnika nic Masz nadwagę, brak zdrowia, fobie, nadciśnienie, brak zębów i to wszystko rzutuje na kondycję, samopoczucie i dalsze życie. Do 50-tki przy twoim trybie nie dociągniesz żyjąc w śmieciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 58 Napisano 7 godzin temu Od kilku dni nie pracuje i odzylem a jutro nie wiem co zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 58 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Masz nadwagę, brak zdrowia, fobie, nadciśnienie, brak zębów i to wszystko rzutuje na kondycję, samopoczucie i dalsze życie. Do 50-tki przy twoim trybie nie dociągniesz żyjąc w śmieciach. Nie prawda bez pracy czuję się świetnie i mogę robić wiele innych rzeczy jak przemeblowanie czy setup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 493 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Nie prawda bez pracy czuję się świetnie i mogę robić wiele innych rzeczy jak przemeblowanie czy setup W głowie sobie przemebluj ten bałagan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 60 Napisano 7 godzin temu A ja mam zdrowie i w ogole i szkoda mi tego na prace, wole zycie niz prace Ja nie musze pracowac, zeby zyc jak inni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, niemaszuprawnień napisał: W punkt. Oczywiście że w punkt. Dla człowieka z depresja nie ma lepszego leku. A oni bezrobotni i się sami nakręcają na sråke. Tak to by chociaz kasę miał jeden z drugim i zajęty łeb robota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 58 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Sky full of stars napisał: A ja mam zdrowie i w ogole i szkoda mi tego na prace, wole zycie niz prace Ja nie musze pracowac, zeby zyc jak inni Mi też to wszystko nie potrzebne wystarczyl by mi rzutnik za 300 i pare innych rzeczy z 5k a nie za 50k ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 60 Napisano 6 godzin temu Ja nie mam depresji, najlepszym lekiem to uciec od.ludzi w swiat przyrody, bo to drugi czlowiek najbardziej doluje jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 58 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Oczywiście że w punkt. Dla człowieka z depresja nie ma lepszego leku. A oni bezrobotni i się sami nakręcają na sråke. Tak to by chociaz kasę miał jeden z drugim i zajęty łeb robota. Tylko że z tej kasy nic ciekawego nie ma dla mnie obojętne czy zjem kurczaka z zamrażarki 100 raz czy se zrobie kanapke Kupowalbym tylko jakieś głupoty i dźwigal do domu budynie jak kiedyś matce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 6 godzin temu No ludzie są chùjowi ale to nie zmienia tego co napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Tylko że z tej kasy nic ciekawego nie ma dla mnie obojętne czy zjem kurczaka z zamrażarki 100 raz czy se zrobie kanapke Kupowalbym tylko jakieś głupoty i dźwigal do domu budynie jak kiedyś matce Nigdy nie będziesz zarabiał jak milioner. Mi nawet o hajs nie chodzi ale o wadzą socjalizację minimalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 58 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: No ludzie są chùjowi ale to nie zmienia tego co napisałam. Wydajesz kase robisz se mieszkanko na pokaz a tak naprawdę wystarczył by pokój 9m2 do tego sracz z prysznicem 1m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 60 Napisano 6 godzin temu Njewszyscy sa chuujowi ja nie jestem chuujosy Mysle ze otoczenie ma duzy wplyw na to jak postrzegamy innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 60 Napisano 6 godzin temu Tak i zeby jeszcze miec kompiter i wieze glosniki gdzie podpiac i jest ok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach