Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 11 godzin temu A ten monitor swietne wyszedł w 640x480 z linie wygląda jakby telewizor brodcastowy crt za 3tyś tylko lepiej bo plaski i nie muszę kupować płyt i PlayStation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 11 godzin temu To milej pracy ja jednak wole twardo stac przy tym jednak ze zadnej pracy a ty sie poddales i polegles, ugiales sie pod presja tlumu libedow ze praca praca i praca to teraz piszesz ze pracujesz ale w glebi duszy na choy to wszystko ta praca w ogole ja.prdl zyc sie odechciewa lepiej isc spac niz pracowac, moze sie przysni ze anastazja obladza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 11 godzin temu Anastazje mogło by hejtowac całe forum dyskusyjne a i tak bym za niom był murem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Sky full of stars napisał: To milej pracy ja jednak wole twardo stac przy tym jednak ze zadnej pracy a ty sie poddales i polegles, ugiales sie pod presja tlumu libedow ze praca praca i praca to teraz piszesz ze pracujesz ale w glebi duszy na choy to wszystko ta praca w ogole ja.prdl zyc sie odechciewa lepiej isc spac niz pracowac, moze sie przysni ze anastazja obladza Najpierw to musze to zrobić checi jedno rzeczywistości drugie Pół firmę udawac mi póki co łatwo nawet ale kasy mało wpada mimo wysiłku w sensie zbyt wolno bo że wpadnie kiedyś większość to wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 11 godzin temu Moze np zamiast isc do pracy rano to wybierzesz sen, a nagle wyjdziesz z ciala i polecisz do anastazji swoim bytem astralnym a ona ci oblodzi a potem wrocisz do ciala i sie obudzisz i ale mialem tripa, bo wolalem spac niz isc do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 11 godzin temu Jezyk jest najnormalniejsza później iskra ale ona ma słabości i niechęć do mnie jakoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 11 godzin temu Najgorzej to oplacac te komorne i inne ja bym nje dal rady chyba ze mialbym 3000zl renty na utrzymanie mieszkania bez pracy to spoko ale to zbyt piekne aby bylo prawdziwe, niestety nie dla polaka to tylko dla ukrainca albo uchodzcy darmowy hajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 11 godzin temu Elka to tak odwalila że rece opadly do kostek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 11 godzin temu Moze jej szczerbaty spral mozg na privie i ma niechec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 11 godzin temu Elka poleciala na drazek malowany i jego tylek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 11 godzin temu Świat dąży do jak najczysztrzy obraz a ja tego nie lubię wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 11 godzin temu Najczystszy chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 564 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Czytałem twoje wyjaśnienia hejtuja cie ale dobrze wybierasz ludzi nie dając sobie narzucic opinii tlumu Oni się wyzywajom na innych za swoje niepowodzenia i braki w rzeczywistości Ja też bym rozgonil towarzystwo gnebione laske w ubikacji mówiąc że to moja dziewczyna i zaraz zostanom zabici Nie wiem skąd w ludziach to zło To głównie zależy od charakteru jaki sie ma. Nie lubie a nawet nie umiem wyzywać innych a lubie tych co są w porządku dla mnie. Presja tłumu nie dla mnie bo zawsze wolę jednostki odmienne. Zło? Zazdroszczą innym i chcą by każdy miał gorzej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 11 godzin temu Ja zazdroszcze tenisistom co wygrywaja mecze bo wszyscy sie jaraja a oni po meczu miliony i krolowie zycia ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Sky full of stars napisał: Najczystszy chyba Lubię widzieć pasy czarne crt siate crt rzutnika pixele czy laptop specjalnie kupiłem sobie z matrycom tn żeby mieć filing mocnej geometrii Ludzie nawet nie rozumieją że som skalery narzucajace maski na obraz żeby wygladal gorzej jak np z ekranu automatu salonu gier i takie ustrojstwo 4tyś Tylko oledy i gladki mam na kwadracie dostęp do każdej technologii ekranu już chyba tn va ips oled mikro ledy rzutnik 3lcd lampowy retro lcd czy tv podswietlatnie jarzeniowe Wszystko ma swój urok to niezłe że oczy widzą różnice w niuansach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 10 godzin temu Czytalem ze ten simmer i swiatek podobno mieli bana za doping heh podkrecali sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 10 godzin temu No fajnie jest miec dobry wzrok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 792 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Torcik wiedeński czy egipski nie wiedziałem że istnieje egipski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 792 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Na wasze łby tylko praca. 12 h i byście nie mieli ani czasu ani ochoty na pjerdolenie o szopenie. nie widzisz sensu życia -> idź pobiegać! wysiłek fizyczny poprawia samopoczucie psychiczne ale jak nie widzę sensu życia to mogę i maraton przebiec i to się nie zmieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 564 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie wiedziałem że istnieje egipski... Jest. Biszkopt orzechowy przełożony kremem budulyniowym i bitą śmietana. W środku jeszcze karmel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 494 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie wiedziałem że istnieje egipski... Może chodzi o dubajski? Cholera ile tym ludzom płacą renty, że oni są tak nie kumaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 61 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: To głównie zależy od charakteru jaki sie ma. Nie lubie a nawet nie umiem wyzywać innych a lubie tych co są w porządku dla mnie. Presja tłumu nie dla mnie bo zawsze wolę jednostki odmienne. Zło? Zazdroszczą innym i chcą by każdy miał gorzej. No ja też tak mam a oni się zachowują jakby nie wyszli z gimnazjum Czy odmienne ja uważam że każdy ma prawo do swojej rzeczywistości i ciekawi mnie się zapoznac z innym punktem widzenia bo może wezmę coś dla siebie Oni się bojom że w końcu się komuś uda i zostaną sami że też mogli zaryzykować dlatego ciagnom do swojego poziomu wstawiajom w ramy i tak trzeba się nie wychylac Może podazajom za tlumem faktycznie i bojom się znaleźć siebie Ja to widzę jak otwarcie hipermarket wszyscy lecą po lafufu a ja wchodzę i biorę prase i eklerka I tlum mnie linczuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 476 Napisano 10 godzin temu 31 minut temu, Sky full of stars napisał: Elka poleciala na drazek malowany i jego tylek Nie wiem o jakim drążku mowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 10 godzin temu Ja wyszedlem z gimnazjum nie mam nawet matury olalem szkole i zycie zeby grac sobie w gierki dla dzieci i spac ile chce ale nornalni dorosli tego nie rozumieja ze jestem dzieckien w ciele doroslego faceta i drwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 62 Napisano 10 godzin temu Haha ze sie podciaga na drazku, ja tak pol na serio pisze ide spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 792 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jest. Biszkopt orzechowy przełożony kremem budulyniowym i bitą śmietana. W środku jeszcze karmel. 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Może chodzi o dubajski? już sobie wyguglałem i wiem ale serio nie miałem pojęcia, ze taki istniej czarny las, opium - pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 494 Napisano 10 godzin temu 33 minuty temu, Sky full of stars napisał: Elka poleciala na drazek malowany i jego tylek W sensie, że bób i nieświeży oddech z nudesami wygrały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 792 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem o jakim drążku mowa. i tego się trzymajmy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 564 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: już sobie wyguglałem i wiem ale serio nie miałem pojęcia, ze taki istniej czarny las, opium - pewnie Jadłam taki wiele razy bo u mnie w moich stronach on jest znany. To tamk juz jest że w różnych częściach Polski jest inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 476 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Sky full of stars napisał: Haha ze sie podciaga na drazku, ja tak pol na serio pisze ide spac Aa, to już wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach