Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 8 godzin temu I nie ma na chleb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano 8 godzin temu A ja mysle, ze ma na chleb a na chleb ty nie masz knurze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 8 godzin temu Jak tylko powiedziałem 100k mniej depozytu się zaraz wymiksowala pod innymi pretekstami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 8 godzin temu Myślę że jest złym człowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano 8 godzin temu Pewnie leci na flote malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Sky full of stars napisał: Pewnie leci na flote malowany Nie dali by jej komunalnego jakby miała dobre dochody takie jak se wymyslila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 8 godzin temu Kazali by se wynająć kwadrat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 8 godzin temu Tam musi być ostra bieda dlatego ten malowany i pensja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 8 godzin temu Payu jej mało dało limitu a oni sprawdzajom zdolnosc bik tam musi być sřaka i problemy z splatami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 8 godzin temu Mi się raz wygadala że zalega z czynszami poloaczcie kropki se ja widzę że tutaj bylo goldiger Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 7 godzin temu Nic nie mam do biednej laski ale jak się wymiksowuje bo typ ma mniej tysięcy to straszny człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 243 Napisano 7 godzin temu Leżak, ja napiszę ci tak: każda kobieta, bez wyjątku, jest do pewnego stopnia materialistką. Wiadomo jedne mniej, drugie zdecydowanie bardziej, ale każda patrzy na aspekt finansowy. Jeśli chodzi o Elkę, no to tutaj sobie sam trochę świadectwo wystawiasz, bo spójrz: - jesteś skrajnym gołoduupcem, no nie oszukujmy się, że jest inaczej, a mimo to ona z tobą pisała, a nawet ci nudesy wysyłała... a ty ją o materializm posądzasz mimo to... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano 7 godzin temu Masz racje lezak, malowany ma prace to wiadomo zs fajniejszy, i to jeszcze u dojczow mieszkajac w Polsce to mokro sie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 61 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Nudesow raczej nje wysylala, to bajeczki lezak wymyslil, ze Elcia wysyslala komukolwiek nudesy, idz juz spac rymcym bo bredzisz Edytowano 7 godzin temu przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 475 Napisano 6 godzin temu Dokladnie, dej na chleb bo nie mam co posmarowac smalcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 40 Napisano 5 godzin temu Szczerze mówiąc to wiecej bab poleci na biednego misia niz na wrednego chama pełnego pretensji, nie wiem czy to jest ten syndrom ratowniczki ale to jest bardziej kjut jak już musi być trudno i dramatycznie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 40 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Szansa leżaka jakby bral na litość i był milusi jak mój koteu Edytowano 5 godzin temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, RC + napisał: Leżak, ja napiszę ci tak: każda kobieta, bez wyjątku, jest do pewnego stopnia materialistką. Wiadomo jedne mniej, drugie zdecydowanie bardziej, ale każda patrzy na aspekt finansowy. Jeśli chodzi o Elkę, no to tutaj sobie sam trochę świadectwo wystawiasz, bo spójrz: - jesteś skrajnym gołoduupcem, no nie oszukujmy się, że jest inaczej, a mimo to ona z tobą pisała, a nawet ci nudesy wysyłała... a ty ją o materializm posądzasz mimo to... Naganiala analem gadkom jak miałem hosse i 25tyś mc, wtedy była wolna Przypadek? U samic to bazuka na szczura mocno jom wziela wizja pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, chrobot napisał: Szansa leżaka jakby bral na litość i był milusi jak mój koteu Ty się wypindrzylas w kiblu jak uwierzylas w banke z unity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 40 Napisano 5 godzin temu Ja tej twojej giełdy nie followuje bo wiem że to bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dokladnie, dej na chleb bo nie mam co posmarowac smalcem. Jak oblodzisz to ci kupie Ogólnie możesz być szczera nie szukam bogatej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, chrobot napisał: Ja tej twojej giełdy nie followuje bo wiem że to bzdura Żadna bzdura tylko gralem mialas sřaka wyciąg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 40 Napisano 5 godzin temu To takie obsesyjno kompulsywne gadanie autysty żeby się ukoić, coś jak choroba sieroca takie czcze gadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 5 godzin temu Ty dumbo masz tak okropny charakter że nawet uroda nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 5 godzin temu Fajnom tajke mam z zezem na tiktoka jak dumbusia tylko chuda twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 5 godzin temu Hhttps://www.tiktok.com/@baebiebutterz/video/7454225246871358727 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 494 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ty dumbo masz tak okropny charakter że nawet uroda nie pomoże Napisał ogier na viagrze, który nie pracuje, ma długi, podnieca się konsolami i hejtuje kobiety, wzdychając do prostytutki z ogromnym przebiegiem. Won do spania, bo rano ciotka przyjdzie wyprowadzić cie na spacer. Edytowano 5 godzin temu przez niemaszuprawnień Dopisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 475 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ogólnie możesz być szczera nie szukam bogatej Dobrze jestem szczera. 4 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Jak oblodzisz to ci kupie WypiėrdaIaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, chrobot napisał: takie czcze gadanie Musisz wybrać munek albo ja jak elka kiedyś I powinnaś mieć czarne lepiej ci wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 60 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dobrze jestem szczera. WypiėrdaIaj. Czemu miałaś zaległości czynszowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach