Mgła 237 Napisano 14 Lipiec (edytowany) ☄ Edytowano 14 Lipiec przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 14 Lipiec Jest mój av Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 14 Lipiec Jest ale nie długo, nie odpowiada mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 14 Lipiec Myślałaś ktoś załapie tamten kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 14 Lipiec Przecież w to nie wierzyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 14 Lipiec Nadzieja to więzienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 14 Lipiec Powiedział ten co ma wytatuowaną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 14 Lipiec Czas leżeć wchodzisz w to co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 14 Lipiec Jeszcze nie. Jutro, dziś się w to nie wbiję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 14 Lipiec Chcesz się udvpić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 14 Lipiec A tak poza tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 14 Lipiec Jak zawsze, po staremu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 14 Lipiec Aby tak po staremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 14 Lipiec Noooo po bardzo staremu to taaak. Ale to już było i nie wróci więcej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 14 Lipiec Średnio ale nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 14 Lipiec Nie powiem żeby mnie to zaskoczyło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 14 Lipiec Q tak to możesz o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 14 Lipiec Dramtyzujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 237 Napisano 14 Lipiec Jassssne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 10 Napisano 14 Lipiec Coś nie wchodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach