Mgła 234 Napisano 13 godzin temu (edytowany) ☄ Edytowano 13 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 13 godzin temu Jest mój av Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 13 godzin temu Jest ale nie długo, nie odpowiada mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 13 godzin temu Myślałaś ktoś załapie tamten kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 13 godzin temu Przecież w to nie wierzyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 13 godzin temu Nadzieja to więzienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 12 godzin temu Powiedział ten co ma wytatuowaną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 12 godzin temu Czas leżeć wchodzisz w to co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 12 godzin temu Jeszcze nie. Jutro, dziś się w to nie wbiję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 12 godzin temu Chcesz się udvpić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 12 godzin temu Nwm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 12 godzin temu A tak poza tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 12 godzin temu Jak zawsze, po staremu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 12 godzin temu Aby tak po staremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 12 godzin temu Noooo po bardzo staremu to taaak. Ale to już było i nie wróci więcej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 12 godzin temu Średnio ale nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 12 godzin temu Q lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 12 godzin temu Nie powiem żeby mnie to zaskoczyło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 12 godzin temu Q tak to możesz o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 12 godzin temu Fakt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 11 godzin temu Dramtyzujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 11 godzin temu Jassssne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 11 godzin temu Coś nie wchodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach