miramar 286 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Pa, jesteś zasłużony dla kraju tym dbaniem o wydajność naszej pracy Zbiera punktu do orderu wzorowego obywatela. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Uwaga: ziemniaki pieczone w ognisku albo w zeschłych łozinach na kartoflisku, golonka duszona w kociołku na ognisku - z dodatkiem kapusty kiszonej, ziemniaków i marchewki. Jagodzianki podawane na ciepło. I rosół! Oczywiście z makaronem własnej produkcji. Plus jajecznica o zjadana na stojąco w porannej rosie. I specjał gospodyni - kapuśniak czyli gołąbki z liści z kiszonej kapusty nadziewanej kiszoną kapustę z kaszą jaglaną i boczkiem. Trzeba mieć do tego zdrową wątrobę. Najmniej pociągający był bimber o smaku kiwi. Dziwne to było ale nie ja go wymyśliłam. Do roboty!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Uwaga: ziemniaki pieczone w ognisku albo w zeschłych łozinach na kartoflisku, golonka duszona w kociołku na ognisku - z dodatkiem kapusty kiszonej, ziemniaków i marchewki. Jagodzianki podawane na ciepło. I rosół! Oczywiście z makaronem własnej produkcji. Plus jajecznica o zjadana na stojąco w porannej rosie. I specjał gospodyni - kapuśniak czyli gołąbki z liści z kiszonej kapusty nadziewanej kiszoną kapustę z kaszą jaglaną i boczkiem. Trzeba mieć do tego zdrową wątrobę. Najmniej pociągający był bimber o smaku kiwi. Dziwne to było ale nie ja go wymyśliłam. I takich wyjazdów to ja zazdraszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tylko jedna cwana baba im zrobiła czarny pijar Krajobraz mają bardzo melancholijny - równo jak na stole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Zbiera punktu do orderu wzorowego obywatela. Od samego prezydenta będzie ten order? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Do roboty!!! Jakoś nie mogę. Wpadłam właśnie w trans przypominania sobie, co gdzie jadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: I takich wyjazdów to ja zazdraszczam Ty też do roboty!!! Głodny jestem jak wilk a ten opis mnie przerósł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Dokładnie to krowie z domieszka można jeść. Nie capi tak mocno . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Od samego prezydenta będzie ten order? Łącznie z transmisją na Kafeterii. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Krajobraz mają bardzo melancholijny - równo jak na stole. U nas też jest jak w mordę strzelił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Jakoś nie mogę. Wpadłam właśnie w trans przypominania sobie, co gdzie jadłam. Nie rób tego, proszę! Właśnie pokochałem Cię miłością braterską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ty też do roboty!!! Głodny jestem jak wilk a ten opis mnie przerósł Wyobrażasz sobie taki kociołek pełen aromatycznej golonki. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1365 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ty też do roboty!!! Głodny jestem jak wilk a ten opis mnie przerósł Najpierw to się muszę wysikać bo przez pisanie z Wami nie mia lam czasu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 844 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Wyobrażasz sobie taki kociołek pełen aromatycznej golonki. Już wyszedłem z caffe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, miramar napisał: Uwaga: ziemniaki pieczone w ognisku albo w zeschłych łozinach na kartoflisku, golonka duszona w kociołku na ognisku - z dodatkiem kapusty kiszonej, ziemniaków i marchewki. Jagodzianki podawane na ciepło. I rosół! Oczywiście z makaronem własnej produkcji. Plus jajecznica o zjadana na stojąco w porannej rosie. I specjał gospodyni - kapuśniak czyli gołąbki z liści z kiszonej kapusty nadziewanej kiszoną kapustę z kaszą jaglaną i boczkiem. Trzeba mieć do tego zdrową wątrobę. Najmniej pociągający był bimber o smaku kiwi. Dziwne to było ale nie ja go wymyśliłam. Tak, to do mnie przemawia. Ognisko i pieczone ziemniaki, jajecznica jedzona na stojąco w porannej rosie też Tylko ten bimber nie dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 259 Napisano 18 godzin temu Miłego reszty dnia Wam życzę:) 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: U nas też jest jak w mordę strzelił U mnie też. Nie licząc skarpy nadwiślańskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Najpierw to się muszę wysikać bo przez pisanie z Wami nie mia lam czasu Totalna synchronizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Miaina napisał: Tak, to do mnie przemawia. Ognisko i pieczone ziemniaki, jajecznica jedzona na stojąco w porannej rosie też Tylko ten bimber nie dla mnie. Bimbru o smaku kiwi nie polecam. Ponieważ jestem ciekawska to spróbowałam ale może dla mnie przestać istnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Miaina napisał: Miłego reszty dnia Wam życzę:) Miłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 18 godzin temu Dla mnie życie to cierpienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 286 Napisano 18 godzin temu 23 minuty temu, Miecz napisał: Nie rób tego, proszę! Właśnie pokochałem Cię miłością braterską. Braterską????? A co ja mam z nią zrobić? Bułka nadziewana du/szonymi grzybami Cię na pewno nie powali. Ale już o... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 6 Napisano 18 godzin temu Ja jak cierpie, to ide sobie gdzies za miasto, gdzie jest piekny widok, klade sie na glebie i juz nie cierpie Niedlugo chyba znowu wyskocze 15km za miasto na jedna farme, jak bedzie pogoda, i wezme dwa spiwory ze soba i pojde spac gdzie indziej xD A ciekawe jakby tak kilka namiotow sobie porozstawiac gdzies w dziczy w roznych miejscach, i co jakis czas zmieniac sobie spanie i otoczenie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 42 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Jestem wilkiem tak napisał: Dla mnie życie to cierpienie To nie jesteś chadem i milionerem, bo takim to wszędzie i zawsze żyje się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 18 godzin temu 9 minut temu, Co ja wiem o życiu napisał: To nie jesteś chadem i milionerem, bo takim to wszędzie i zawsze żyje się dobrze. Ja szczęście widziałem tylko w samicy a nie mogłem jej mieć przez nieśmiałość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 50 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Wiadomo, że tak, a szczególnie gdy człowiek ma nadzieję lub robi coś ku nadziei. Edytowano 18 godzin temu przez Daniel86 Skasowano niepotrzebną spację i dodano brakującą kropkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Jestem wilkiem tak napisał: Ja szczęście widziałem tylko w samicy a nie mogłem jej mieć przez nieśmiałość A wiesz ze to wszystko to iluzja która wytwarza twój leb? Wierzysz w to to masz guwno. Proste. Jak można uzależniać swojo egzystencję od innych ja jebje haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 42 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Jestem wilkiem tak napisał: Ja szczęście widziałem tylko w samicy a nie mogłem jej mieć przez nieśmiałość Bzdury, chadów milionerów, to same samice gwàłcą gdy są nieśmiali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 116 Napisano 18 godzin temu Tacy łatwiejsi do oskubania niż pewni siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 13 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: A wiesz ze to wszystko to iluzja która wytwarza twój leb? Wierzysz w to to masz guwno. Proste. Jak można uzależniać swojo egzystencję od innych ja jebje haha A jak można od pracy rtv czy chalupy albo wycieczek daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach