Malowany 385 Napisano wczoraj o 09:31 Zszyć slipy za 10 zł, czy wyrzucić? Jednak trochę szkoda, bo są dobre i tylko jajka wyskakują, ale z drugiej strony mi się nie chcę i już przechodzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 17 Napisano wczoraj o 09:33 wywal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna muzułmanina 1 Napisano wczoraj o 09:39 7 minut temu, Malowany napisał: Zszyć slipy za 10 zł, czy wyrzucić? Jednak trochę szkoda, bo są dobre i tylko jajka wyskakują, ale z drugiej strony mi się nie chcę i już przechodzone. 10 zł to czteropak jak dobrze poszukasz, matematykę zostawiam tobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 385 Napisano wczoraj o 09:44 5 minut temu, dziewczyna muzułmanina napisał: 10 zł to czteropak jak dobrze poszukasz, matematykę zostawiam tobie Jakiegoś szczocha ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 6 Napisano wczoraj o 09:45 22 minuty temu, Malowany napisał: Zszyć slipy za 10 zł, czy wyrzucić? Jednak trochę szkoda, bo są dobre i tylko jajka wyskakują, ale z drugiej strony mi się nie chcę i już przechodzone. Jajka Ci z koszyka wypadają :))) Zrób coś z tym, nie ważne co ale zrób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 385 Napisano wczoraj o 09:45 11 minut temu, mr_Kumpir napisał: wywal Nie wiem. Bije się z myślami. Zostawię jeszcze i później zdecyduję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 385 Napisano wczoraj o 09:47 2 minuty temu, JestemTuDzisiaj napisał: Jajka Ci z koszyka wypadają :))) Zrób coś z tym, nie ważne co ale zrób. To nie jest komfortowe uczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 6 Napisano wczoraj o 09:51 11 minut temu, Malowany napisał: To nie jest komfortowe uczucie. Zawsze szukam pozytywów. :) Przynajmniej jajka nie śmierdzą, jak zapomniany nieboszczyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 6 Napisano wczoraj o 09:54 Mi w kroku w spodenkach da sie to zszyc czy do kosza? https://ibb.co/cKdgWpDw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano wczoraj o 10:13 41 minut temu, Malowany napisał: Zszyć slipy za 10 zł, czy wyrzucić? Jednak trochę szkoda, bo są dobre i tylko jajka wyskakują, ale z drugiej strony mi się nie chcę i już przechodzone. Przeznacz na zmywak do naczyń, będzie robić wrażenie na gościach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 513 Napisano wczoraj o 10:15 1 minutę temu, Pokraka napisał: Przeznacz na zmywak do naczyń, będzie robić wrażenie na gościach. Lub niech zrobi z tego ścierkę do mycia podłogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano wczoraj o 10:18 (edytowany) 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Lub niech zrobi z tego ścierkę do mycia podłogi To zależy już od tego jak duże ma te gacie Edytowano wczoraj o 10:18 przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 513 Napisano wczoraj o 10:22 3 minuty temu, Pokraka napisał: To zależy już od tego jak duże ma te gacie Przystań, bo brakuje mi reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 385 Napisano wczoraj o 10:22 9 minut temu, Pokraka napisał: Przeznacz na zmywak do naczyń, będzie robić wrażenie na gościach. Nie jestem do końca przekonany, czy to dobry pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 385 Napisano wczoraj o 10:23 4 minuty temu, Pokraka napisał: To zależy już od tego jak duże ma te gacie Tyłek mam duży. 2xl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano wczoraj o 10:35 9 minut temu, Malowany napisał: Nie jestem do końca przekonany, czy to dobry pomysł. No co Ty, wyobraź sobie ktoś pije u ciebie kawę i raptem patrzy jak bierzesz te gacie i zmywasz naczynia i ma takie: czy on ten kubek, z którego pije tez mył tymi gaciami 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano wczoraj o 10:35 11 minut temu, Malowany napisał: Tyłek mam duży. 2xl to może faktycznie bardziej do podłogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 19 Napisano wczoraj o 10:42 Wersja air na lato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 26 Napisano wczoraj o 10:47 Hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 385 Napisano wczoraj o 11:03 27 minut temu, Pokraka napisał: to może faktycznie bardziej do podłogi Myślałem też, żeby wrzucić do kontenera z ciuchami. Może komuś się jeszcze przydadzą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano wczoraj o 11:09 1 godzinę temu, Malowany napisał: Zszyć slipy za 10 zł, czy wyrzucić? Jednak trochę szkoda, bo są dobre i tylko jajka wyskakują, ale z drugiej strony mi się nie chcę i już przechodzone. Pokażę za 10 par jedna sztuka 4.6 zł prawie na granicy opłacalności prania https://share.temu.com/SuGVfEvjfCA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano wczoraj o 11:21 57 minut temu, Malowany napisał: Tyłek mam duży. 2xl Zakładam, że to wysokiej jakości poliester bazarowy. Będziesz miał 4 szmatki do polerowania lustra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 385 Napisano wczoraj o 11:23 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Zakładam, że to wysokiej jakości poliester bazarowy. Będziesz miał 4 szmatki do polerowania lustra. Tak. Ekskluzywne majtki z Pepco, firmy sport. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 26 Napisano wczoraj o 11:25 3 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Zakładam, że to wysokiej jakości poliester bazarowy. Będziesz miał 4 szmatki do polerowania lustra. Aż tak wielką dupe ma że aż 4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano wczoraj o 11:26 2 minuty temu, Malowany napisał: Tak. Ekskluzywne majtki z Pepco, firmy sport. Przy kolejnej wizycie w pepco pójdę pomacać te majtki myśląc o tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano wczoraj o 11:26 Przed chwilą, Srelcia napisał: Aż tak wielką dupe ma że aż 4? 2xl pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 26 Napisano wczoraj o 11:28 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: 2xl pisał. Na oko bym powiedziała że góra elke ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano wczoraj o 11:34 5 minut temu, Srelcia napisał: Na oko bym powiedziała że góra elke ma. Elke ma za kumpelke. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 26 Napisano wczoraj o 11:35 Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Elke ma za kumpelke. Rozmiar L Nawet się zrymowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 385 Napisano wczoraj o 11:44 17 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Przy kolejnej wizycie w pepco pójdę pomacać te majtki myśląc o tobie. Podniecilem się troszkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach