miramar 303 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: ? Żartuję. Odkąd Lewy trafił do Barcelony, a może już wcześniej, jeśli nie strzeli w meczu trzech goli to pojawiają się komentarze, że się skończył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Do podstawówki to bym nie chciała wracać ale tak na studia to i owszem. W zdaniu powyżej, powinien być gdzieś przecinek? Na studia bym mogła. Ostatnio śniło mi się, że muszę napisać maturę z polskiego. Jakoś mnie to nie martwiło, że znowu i z nieznanych powodów wierzyłam, że raz zdałam i zdam kolejny. Bardzo przeżywał, że to tego dnia co mam umówione coś innego bardzo ważnego i nie wiedziałam czy fizycznie zdążę być w tych 2 miejscach o czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Malowany napisał: Do jakiego rozpędzania? To jest typowa 9. Ty w 3 lidze grałeś? To powinieneś mieć jakieś pojęcie. Lewandowskiego przeciwna drużyna obstawia ściągając na niego trzech zawodników, zanim to wykorzystać inny zagrał tylko problem nikt nie umie. Lewandowski trzech wyłącza z grania drużyny przeciwnej bo go pilnują. Tak jakby grali w 9 drużyna przeciwna i tak wygrać nie umieją Edytowano 13 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Zrobię, próbę. Trochę, ciężko, się, tak, pisze, ale wszystko, można, wytrenować. To jest manifestacja równowagi w przyrodzie przeciwko libedowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Qfa nie Cołe szczyńście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Na studia bym mogła. Ostatnio śniło mi się, że muszę napisać maturę z polskiego. Jakoś mnie to nie martwiło, że znowu i z nieznanych powodów wierzyłam, że raz zdałam i zdam kolejny. Bardzo przeżywał, że to tego dnia co mam umówione coś innego bardzo ważnego i nie wiedziałam czy fizycznie zdążę być w tych 2 miejscach o czasie Mi się śniło, że jestem na egzaminie maturalnym z polskiego i mam na stoliku cały pęk długopisów. Biorę jeden - nie pisze. Drugi - nie pisze. I tak było ze wszystkimi. Cała zapocona i skrajnie zestresowana wpadłam na pomysł, że będę wydrapywałą słowa jak jakimś rylcem. To było okropne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 386 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Lewandowskiego przeciwna drużyna obstawia ściągając na niego trzech zawodników, zanim to wykorzystać inny zagrał tylko problem nikt nie umie. Lewandowski trzech wyłącza z grania drużyny przeciwnej bo go pilnują. Tak jakby grali w 9 drużyna przeciwna i tak wygrać nie umieją Ty powinieneś być asystentem Urbana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: To jest manifestacja równowagi w przyrodzie przeciwko libedowi. To była próba hmm ... Nie napiszę czego, bo i tak przesadzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: NajlepiejOszczędzaćMiejsceJakWlatachNaszejUbogiejMłodiściZpakietamiSMS. Powinnaś to skrótami zapisać oszcz, zamiast oszczędzacz NajOszczMJakWlNaszMłod uj, że nikt nic nie rozumiał, ale było krótko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Malowany napisał: Ty powinieneś być asystentem Urbana. Przecież nie może być asystentem spaślaka. Edytowano 13 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Powinnaś to skrótami zapisać oszcz, zamiast oszczędzacz NajOszczMJakWlNaszMłod uj, że nikt nic nie rozumiał, ale było krótko. Ja bardzo późno zaczęłam korzystać z komórki. Nie mam takich wspomnień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Powinnaś to skrótami zapisać oszcz, zamiast oszczędzacz NajOszczMJakWlNaszMłod uj, że nikt nic nie rozumiał, ale było krótko. I bez polskich znaków, bo liczy podwójnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Mi się śniło, że jestem na egzaminie maturalnym z polskiego i mam na stoliku cały pęk długopisów. Biorę jeden - nie pisze. Drugi - nie pisze. I tak było ze wszystkimi. Cała zapocona i skrajnie zestresowana wpadłam na pomysł, że będę wydrapywałą słowa jak jakimś rylcem. To było okropne. Ze studiów to mi się czasem śni, że mam iść na egzamin z jakiegoś przedmiotu co to na ani jednym wykładzie nie byłam I nie wiem nawet o czym to i czy faktycznie to mieliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Ja bardzo późno zaczęłam korzystać z komórki. Nie mam takich wspomnień. Dzierlatka wśród boomerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 386 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Przecież nie może być asystentem spaślaka. Wziąłby go w obroty. Jakby Urban schudł, to wtedy sukcesy z kadrą same przyjdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 13 godzin temu Mi się śniło, że Rymanowski mnie podrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: I bez polskich znaków, bo liczy podwójnie. Tak, albo dzwonić na darmowe 3 sekundówki jeszcze jadąc autobusem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Tak, albo dzwonić na darmowe 3 sekundówki jeszcze jadąc autobusem Najlepsze były głuchacze na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Mi się śniło, że Rymanowski mnie podrywa Miałam lepszy sen. Śniło mi się, że mnie Morawiecki całuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Najlepsze były głuchacze na dobranoc Ile ja straciłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Mi się śniło, że Rymanowski mnie podrywa Za mocno Ci wchodzi ta polityka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Miałam lepszy sen. Śniło mi się, że mnie Morawiecki całuje. To jesteś ambitniejsza w snach, mnie tylko burmistrz całował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Wziąłby go w obroty. Jakby Urban schudł, to wtedy sukcesy z kadrą same przyjdą. Ale będziesz zdziwiony jak się okaże, że Okurek trenuje kadrę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Za mocno Ci wchodzi ta polityka Byleby mnie Gozdyra z kotami nie prześladowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Malowany napisał: Ty powinieneś być asystentem Urbana. Lewandowski nie powinien być ataku i stać pod bramką przeciwnika i czekać aż mu podadzą, powinien być bocznym obrońcą do wyprowadzenia akcji, nadawać tępo tylko jak pisałem inni też muszą umieć grać i tu jest porażka Edytowano 13 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Najlepsze były głuchacze na dobranoc Tylko na dobranoc miałaś? Oszczędzali nawet sygnałki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: To jesteś ambitniejsza w snach, mnie tylko burmistrz całował Ja mam bardzo przystojnego burmistrza. Nie sądzę, żeby chciał całować taką starą babę jak ja. Rzeczywiście jest niezły - cukiereczkowy. I z PO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Ale będziesz zdziwiony jak się okaże, że Okurek trenuje kadrę. Międzyzakładowe zawody w żeńskiej piłce nożnej. Motoplast Żerkowo vs. Wieprzotex Nowa Wieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Byleby mnie Gozdyra z kotami nie prześladowała Nie wiem mi się polityczne nie śnią, ale raz w miejscu śni mi się jakaś apokalipsa. A ja się martwię w tym czasie zamiast przeżyciem jaką totalna bzdurą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Lewandowski nie powinien być ataku i stać pod bramką przeciwnika i czekać aż mu podadzą, powinien być bocznym obrońcą do wyprowadzenia akcji, nadawać tępo tylko jak pisałem inni też muszą umieć grać i tu jest porażka Póki co ty nadajesz tępo. Wiem, że nie zrozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach