Śpiąca król...caryca 57 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tylko na dobranoc miałaś? Oszczędzali nawet sygnałki W pierwszej fazie szału to się miało strzałki o wszelakich porach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Międzyzakładowe zawody w żeńskiej piłce nożnej. Motoplast Żerkowo vs. Wieprzotex Nowa Wieś. A główną nagrodą jest wycieczka do muzeum kiełbasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Ja mam bardzo przystojnego burmistrza. Nie sądzę, żeby chciał całować taką starą babę jak ja. Rzeczywiście jest niezły - cukiereczkowy. I z PO. Ten mój może brzydki nie jest, ale śliski typ niszczący ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: W pierwszej fazie szału to się miało strzałki o wszelakich porach No myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Nie wiem mi się polityczne nie śnią, ale raz w miejscu śni mi się jakaś apokalipsa. A ja się martwię w tym czasie zamiast przeżyciem jaką totalna bzdurą. Ja po apokaliptycznych snach rozpoznaję, że już pora na spowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: A główną nagrodą jest wycieczka do muzeum kiełbasy. Tej podlaskiej regionalnej? To ja chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 5 godzin temu Niech sobie go obstawiają przeciwnicy a pole karne jest 3 mniej w drużynie przeciwnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Nie wiem mi się polityczne nie śnią, ale raz w miejscu śni mi się jakaś apokalipsa. A ja się martwię w tym czasie zamiast przeżyciem jaką totalna bzdurą. Mi się często śni, że biorę udział w zawodach pływackich. I zdobywam trofea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Ja po apokaliptycznych snach rozpoznaję, że już pora na spowiedź A nie dzień cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: A główną nagrodą jest wycieczka do muzeum kiełbasy. Byłam kiedyś na wystawach rolniczych w Sielinku i wyobraź sobie, że tam jest Muzeum Gospodarki Mięsnej Ale nie zwiedzałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tej podlaskiej regionalnej? To ja chcę Raczej takiej ogólnej. Nazywa się to fachowo - Muzeum Gospodarki Mięsnej i można się zapisać na warsztaty robienie kiełbasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Mi się często śni, że biorę udział w zawodach pływackich. I zdobywam trofea. Mi to śię najwyżej śni, że coś gubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: No myślę Ue ja to tak o grupie koleżeńskiej. Mój pan to zupełnie nie był oszczędny, bo mi kupił telefon A ja wtedy pomyślałam o fuck, to teraz już jesteśmy w poważnym związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Raczej takiej ogólnej. Nazywa się to fachowo - Muzeum Gospodarki Mięsnej i można się zapisać na warsztaty robienie kiełbasy. No to jednak nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Byłam kiedyś na wystawach rolniczych w Sielinku i wyobraź sobie, że tam jest Muzeum Gospodarki Mięsnej Ale nie zwiedzałam O tym właśnie napisałam. Tam jest trochę więcej niż o kiełbasie ale generalnie - ekscentrycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: A nie dzień cyklu? Niet. Ale przy owulacji to pewnie częściej się zegzy śnią c'nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: O tym właśnie napisałam. Tam jest trochę więcej niż o kiełbasie ale generalnie - ekscentrycznie. To chyba się skuszę na zwiedzanie przy następnej okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Niet. Ale przy owulacji to pewnie częściej się zegzy śnią c'nie Czyli ta cała antykoncepcja to spisek lobby farmaceutycznego. Wystarczy, że Ci się seks przyśni i wszystko jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Czyli ta cała antykoncepcja to spisek lobby farmaceutycznego. Wystarczy, że Ci się seks przyśni i wszystko jasne. Każda ma swój zestaw charakterystycznych objawów. Np.zamiast robić z siebie pajaca na forum, w czasie okołoowulacyjnym robię pajaca do sześcianu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 385 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Fifofa napisał: Lewandowski nie powinien być ataku i stać pod bramką przeciwnika i czekać aż mu podadzą, powinien być bocznym obrońcą do wyprowadzenia akcji, nadawać tępo tylko jak pisałem inni też muszą umieć grać i tu jest porażka Jak ty chcesz z lewego obrońcę zrobić, to ja nie mam pytań 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 385 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, miramar napisał: Ale będziesz zdziwiony jak się okaże, że Okurek trenuje kadrę. Ma potencjał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ma potencjał. Okurek czy reprezentacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1375 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Niet. Ale przy owulacji to pewnie częściej się zegzy śnią c'nie Apokalipsa to tak przed okresem, można uprawiać seks ale wieksza ochotę mas go udusić we śnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Każda ma swój zestaw charakterystycznych objawów. Np.zamiast robić z siebie pajaca na forum, w czasie okołoowulacyjnym robię pajaca do sześcianu Hmm... Podobno jak kobiety często ze sobą przebywają to im się okresy synchronizują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Malowany napisał: Jak ty chcesz z lewego obrońcę zrobić, to ja nie mam pytań widziałeś jak nasi od własnej bramki wyprowadzają piłkę albo kopie panu Bogu w okno, bo jak przylatuje przeciwnik to już jest problem zabiorą mu piłkę Jak już kopnie to loteria kto przechwyci najczęściej tam nikogo nie ma Edytowano 5 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Apokalipsa to tak przed okresem, można uprawiać seks ale wieksza ochotę mas go udusić we śnie Ja sobie wyobrażam jak wbijam ludziom nóż w serce albo spycham pod metro. Czasem się boję, że tak zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Hmm... Podobno jak kobiety często ze sobą przebywają to im się okresy synchronizują. Jak to uzasadnić ewolucyjnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Jak ty chcesz z lewego obrońcę zrobić, to ja nie mam pytań To się nazywa - wizjonerstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 57 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ja sobie wyobrażam jak wbijam ludziom nóż w serce albo spycham pod metro. Czasem się boję, że tak zrobię Ja wolę kopać po twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 303 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Jak to uzasadnić ewolucyjnie? Tak jest w świecie zwierząt - wszystkie samice są w tym samym czasie w rui. Potem w ciąży a następnie rodzą w zbliżonym terminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach