dziadek klozetowy 3 Napisano sobota o 16:52 Tam często przychodzą ćpuni różni w kabinach walić klej albo hel. Chłopów gonię, ale ćpunki wpuszczam, bo zainstalowałem kamerkę sekretną i je nagrywam a później się tasuję do tych nagrań jak walą w kabel, albo szczają na podłogę naćpane rozpuszczalnikiem. Raz miałem nietypową przygodę, przyszła taka ćpunka, helupiara co dawno jej nie widziałem i miałą wyraźnie większy brzuch. weszłą do kabiny jak zawsze ale później stało się coś niezwykłego - zdjęła majtki, usiadła na kiblu i zaczeła wyć jakby ją ktoś zarzynał. po 5 minutach takiego wycia przestała, ogarnęła się i wyszła. Poszedłem sprawdzić jakiego wielkiego kloca musiała zrobić, patrze do kibla a tam ADMIN KAFETERII XDDDDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 27 Napisano sobota o 17:12 Boki zrywać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 33 Napisano sobota o 17:19 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Boki zrywać. Mam wolnom chate bez nachodzenia do końca miesiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 27 Napisano sobota o 17:21 1 minutę temu, Jutro piątek tak napisał: Mam wolnom chate bez nachodzenia do końca miesiąca Chwalisz się czy żalisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 33 Napisano sobota o 17:24 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Chwalisz się czy żalisz. Chwalę i proponuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 27 Napisano sobota o 17:32 7 minut temu, Jutro piątek tak napisał: Chwalę i proponuję. Aha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek klozetowy 3 Napisano sobota o 17:35 23 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Boki zrywać. wypierrdalaj stąd bo zwierzęta za tobą chodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 27 Napisano sobota o 17:43 7 minut temu, WIECZORNA napisał: Ela PODOBA CI SIĘ TAKIE COŚ Kotarbie to wyslij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 33 Napisano sobota o 17:45 12 minut temu, xDxDxDxD napisał: Aha. Kocurek a grrrr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach