Hypnotize 14 Napisano 11 godzin temu Mam dla kogo zyc A jak mi wszyscy umra, rodzina i przyjaciele to wyruszam w podroz, przezyc przygode Jak Marco Polo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 14 Napisano 11 godzin temu Tak, i co wieczor pisac z Klaudiuszem na kafe przy zachodzie slonca i pieknym niebie, i tak przez 100 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 14 Napisano 11 godzin temu Wcale sie nie wije, jestem mlody i zdrowy za mlody by umierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 14 Napisano 11 godzin temu To milej zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 14 Napisano 11 godzin temu Jestem mlody, odmlodnialem sporo i zeszczuplalem, a placka nie widac, ze mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 14 Napisano 11 godzin temu Do tego jestem wysoki, wiec nawet jak jest jakis placek, to go nje widac za bardzo Ja jak sie uczesze to w ogole nie widze zadnego placka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 14 Napisano 11 godzin temu Kiedys widzialem na miescie typa, co mial podobny kolor wlosow do moich, i ten to mial dopiero placka, to sobie z dwiema blond milfami szedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 14 Napisano 11 godzin temu Tak ci sie tylko wydaje krasnal, pieklo to by bylo byc toba Ja jestem w raju i w niebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, Złoty ... napisał: Z jakiej pracy jak cały dzień byłaś na forum W normalnej po awansie. Won i jutro dzwonię do księdza Jerzego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 14 Napisano 11 godzin temu A co sie interesujesz, pisalem ci 100 razy spadaj to spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 14 Napisano 11 godzin temu Szczerbaty to kanalia, dawno temu mnie juz Klaudiusz przed nim ostrzegala Za to doskonale pamietam, jak nimfetka tu kiedys napisala, ze ona na kafe nie bedzie pisac, bo tu ponizaja przemka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2201 Napisano 2 godziny temu Dawno nie widziałam... A taki artykuł wyświetlił mi się przed chwilą. https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-potezny-wstrzas-u-wybrzezy-rosji-wydano-ostrzezenia-przed-ts,nId,22167032 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 397 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, niemaszuprawnień napisał: Elka chyba jest pijana. Tłumaczy się wszystkim z seksu w kamienicy i z ilości mieszkań socjalnych.. Widziałam co pisała "Wyhuśtaj się rencisto" i lajka dała Dumbo. Chciałam zrobić screen, ale temat poszedł. Zaznaczam, że namawianie do popełnienia samobójstwa jest przestępstwem i podlega karze. A to wszystko jest tutaj na serwerze Elcia Srelcia 🥱 Ty się zachowujesz jak dziecko. Elki to, elka tamto. Od kiedy ci ona tak przeszkadza? I nie zgrywaja takiej porządnej, bo sama śmiałaś się z depresji. Ty chyba byłaś wczoraj pod wpływem. Każdy widział i miał bekę z ciebie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Malowany napisał: Ty się zachowujesz jak dziecko. Elki to, elka tamto. Od kiedy ci ona tak przeszkadza? I nie zgrywaja takiej porządnej, bo sama śmiałaś się z depresji. Ty chyba byłaś wczoraj pod wpływem. Każdy widział i miał bekę z ciebie Raczej ze Srelci w kamienicy był ubaw. Wiem co pisałam, a twój post zgłaszam i masz ignora dzieciak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 1 godzinę temu Znowu gorący dzień i znowu trzeba do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 11 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Znowu gorący dzień i znowu trzeba do pracy A MADZIA SALOWA JUŻ OBUDZIŁA SIĘ Z PIJACKIEGO SNU I ZNOWU BĘDZIE UDAWAĆ ŻE JEST W PRACY Edytowano 1 godzinę temu przez mahdronal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 0 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Malowany napisał: Ty chyba byłaś wczoraj pod wpływem. Każdy widział i miał bekę z ciebie Ona jest ciągle pod wpływem a nie tylko wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 godzin temu, Hypnotize napisał: Szczerbaty to kanalia, dawno temu mnie juz Klaudiusz przed nim ostrzegala Za to doskonale pamietam, jak nimfetka tu kiedys napisala, ze ona na kafe nie bedzie pisac, bo tu ponizaja przemka Bo go poniżacie. A Nimfetka go zna prywatnie i wie że to normalny i dobry człowiek a nie żadna kanalia Edytowano 1 godzinę temu przez mahdronal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 397 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Raczej ze Srelci w kamienicy był ubaw. Wiem co pisałam, a twój post zgłaszam i masz ignora dzieciak. Raczej z ciebie na ambonie, jak złamałas się jak strzelba 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, mahdronal napisał: A MADZIA SALOWA JUŻ OBUDZIŁA SIĘ Z PIJACKIEGO SNU I ZNOWU BĘDZIE UDAWAĆ ŻE JEST W PRACY Nie każdy żyje jak ty szczerbaty. Cóż dzwonimy do księdza Proboszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nie każdy żyje jak ty szczerbaty. Cóż dzwonimy do księdza Proboszcza Odczep się w końcu, bo do Wapienicy się przejadę dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mahdronal napisał: Odczep się w końcu, bo do Wapienicy się przejadę dzisiaj Nie mieszam w Wapienicy, latasz za mną jak wściekły. Dzwonię do księdza Jerzego. Won ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 397 Napisano 1 godzinę temu Chociaż tutaj ktoś za tobą lata. Docen to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 58 minut temu Babka wisisz mi 100 złotych, bo rozkręciłam Ci temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 397 Napisano 44 minuty temu Brawo. Wpisz sobie to w CV. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 40 Napisano 42 minuty temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: Ty się zachowujesz jak dziecko. Elki to, elka tamto. Od kiedy ci ona tak przeszkadza? I nie zgrywaja takiej porządnej, bo sama śmiałaś się z depresji. Ty chyba byłaś wczoraj pod wpływem. Każdy widział i miał bekę z ciebie No dokladnie, ale seks na ambonie widocznie lepszy z jakichś powodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klavdia Cocolino 2 Napisano 40 minut temu Gdybym mieszkała w tej Wapienicy to codziennie udając kogoś innego, kurierkę, pijanego staszka roochacza z ambony itp. sprzedawałbym plaskacze salowej Ona jest tak głupie, że za każdym razem by się nabierała i otwierała drzwi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klavdia Cocolino 2 Napisano 39 minut temu 18 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Babka wisisz mi 100 złotych, bo rozkręciłam Ci temat Za 2348 razem ten tekst nadal śmieszy tak samo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 315 Napisano 37 minut temu 19 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Babka wisisz mi 100 złotych, bo rozkręciłam Ci temat Dwie strony to dosyć skromne rozkręcenie tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 30 minut temu 6 minut temu, miramar napisał: Dwie strony to dosyć skromne rozkręcenie tematu. Kanapki trzeba robić do pracy, a tu gorąco i wszystko się zaraz roztopi Lubię skromność i na razie jest dwie strony 8 minut temu, Klavdia Cocolino napisał: Za 2348 razem ten tekst nadal śmieszy tak samo Witaj Moon Słodziaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach