Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypnotize

Ale mialem dzisiaj znowu dojeebane sny

Polecane posty

Nie bede sie rozpisywal, bo temat poleci, ale byly mega

Najpierw mi sie snilo, ze jest noc a ja w srodku nocy wyszedlem pobiegac, i plywalem w malym oczku wodnym w srodku nocy, bylo zimno. Na koncu trafilem do jakiejs knajpy i mi sie snilo, ze tam impreza jest, i mnie wszyscy zapraszaja, zebym zostal. Spotkalem tam kumpla z liceum

Potem bylo rano sniadanie, ogromny stol, a tam pokrojone pomidory z rzodkiewka i cebulka, kielbaski, jajka na miekko, pieczywko z serem, desery... Niezle sie najadlem, a jajka byly smaczne.

A na samym koncu mi sie snilo, ze pisze z Klaudia Rozova, tzn dzwonila do mnie przez tel, a ja oddzwonilem i odebrala xD. A potem mi napisala wiadomosc: Ile ja bym dala, zebys byl przy mnie 

😅😅 fajne sny xD. A jakie realistyczne xD. Kocham spac na glebie w namiocie xD 🥰🥰

To jak bylo ciemno i noc. a ja poszedlem pobiegac.to chyba bylo wyjscie z ciala ;D

Wiewiorka do mnie wpadla.🤣🤣🤣

Szkoda.ze nie mam orzechow, bo wszystkie zjadlem xD. Kupie dzisiaj, to moze jutro bedzie znowu rano, to ja nakarmie xD

Wyciagam leb z namiotu, a ona po galeziach lazi i patrzy na mnie z gory 🤣🤣

1 minutę temu, Hypnotize napisał:

Wiewiorka do mnie wpadla.🤣🤣🤣

Szkoda.ze nie mam orzechow, bo wszystkie zjadlem xD. Kupie dzisiaj, to moze jutro bedzie znowu rano, to ja nakarmie xD

Wyciagam leb z namiotu, a ona po galeziach lazi i patrzy na mnie z gory 🤣🤣

Nieźle 

Ja byłem o 5 nadac paczki a potem sen i teraz do hipermarket po palki kurczaka ogólnie grube zakupy do końca miesiąca 

Nom, jak udalo mi sie usnac dzisiaj nad ranem, to zapadlem w taki gleboki sen, snilo mi sie ze biegam gdzies za miastem a potem trafilem na impreze i byl alkohol a rano ogromny stol wypchany jedzeniem

Spoko ja ide do kawiarni niedlugo ladowac sprzety i wziac prysznic.

Saunowac mi sie chyba nie chce dzis, chcialbym powerbank naladowac do 100%

A najlepszy final snu, ze z Klaudia Katiuszka przez.tel lapiemy kontakt, a ona do mnie ile ja bym dala, zebys byl przy mnie

Ciekawe co dzisiaj bede mial za sny xD

Milego dnia 😄 

Edytowano przez Hypnotize

23 minuty temu, Hypnotize napisał:

Nie bede sie rozpisywal, bo temat poleci, ale byly mega

Najpierw mi sie snilo, ze jest noc a ja w srodku nocy wyszedlem pobiegac, i plywalem w malym oczku wodnym w srodku nocy, bylo zimno. Na koncu trafilem do jakiejs knajpy i mi sie snilo, ze tam impreza jest, i mnie wszyscy zapraszaja, zebym zostal. Spotkalem tam kumpla z liceum

Potem bylo rano sniadanie, ogromny stol, a tam pokrojone pomidory z rzodkiewka i cebulka, kielbaski, jajka na miekko, pieczywko z serem, desery... Niezle sie najadlem, a jajka byly smaczne.

A na samym koncu mi sie snilo, ze pisze z Klaudia Rozova, tzn dzwonila do mnie przez tel, a ja oddzwonilem i odebrala xD. A potem mi napisala wiadomosc: Ile ja bym dala, zebys byl przy mnie 

😅😅 fajne sny xD. A jakie realistyczne xD. Kocham spac na glebie w namiocie xD 🥰🥰

Pod tyłek coś masz do spania?

Spie na glebie, bo jestem spartianin  nje mam nic pod.tylek 😄

fajnie sie spi na twardej glebie, polecam xD

Ja dziś miałem wyrazisty sen po ponowym zaśnięciu po 4. nad ranem. Śniło mi się, że szwagier chciał pojechać do siebie w jakieś sprawie, ale on nie mógł, bo na drodze był się wydażył jakiś potężny wpadek i to taki, że samochody nie jechały drogą i pociągi torami niedaleko tej drogi. Atmosfera była jakby to miało chodzić o meteoryt lub wybuch supetwulkanu.

Fajnie

No mnie sie udalo jakos zasnac i od razu jak zasnalem  to bylem na jakiejs sciezce na osiedlu bez domow i bieglem sobie, i byl maly staw tez, oczko wodne, a potem trafilem na jakies przyjecie i konczyla sie wlasnie impreza, a rano z jakimis ludzmi jechalem samochodem do knajpy, a tam tyle jedzenia 🤣

Wpieerdalalem kanapki z serem, jajka na miekko, kielbaski, i pelno pomidorow 🤣 i inni ludzie tez

A potem byl deser, jakis krem z galaretka na wierzchu xD. Chyba pobieglem do Polski gdzies na przyjecie do kogos 🤣

Normalnie, kleszczy tu nie ma  jak w Polsce, a wczoraj po mnie jakis skorek lazil, ale go wyrzucilem

Czasem jakis pajak wpadnie, ale tez wyrzucam, nie zabijam 😎

Musze uciekac, ide do pubu sobie na zimne piwko na sniadanie, a potem jestem umowiony z kims, pozniej napisze, elo xD

Wow widze z daleka na trawce na podworku sobje jakas blondi z pieskiem siedzi wow 🤣🤣

Moczu nie ma, bo bym czul, a wczesniej mialem na suchych lisciach, ale wole jednak miec wiecej przestrzeni i spac na zielonej trawce 

No i niebo lepiej widac. Dzisiaj pierwsza noc na nowej miejscowce, bede spal obrocony o 180 stopni. Ciekawe czy pozycja ciala wzgledem ksiezyca tez ma jakis znaczenie na faze snu. Zbadam to

Moczu nie ma, bo bym czul, a wczesniej mialem na suchych lisciach, ale wole jednak miec wiecej przestrzeni i spac na zielonej trawce 

No i niebo lepiej widac. Dzisiaj pierwsza noc na nowej miejscowce, bede spal obrocony o 180 stopni. Ciekawe czy pozycja ciala wzgledem ksiezyca tez ma jakis znaczenie na faze snu. Zbadam to

Watpie, ze bede mial problem z mrowkami, chyba ze na mrowisko najechalem, ale zawsze sie moge przeniesc gdzie indziej 🤣

Nie musze spac ciagle w tym samym miejscu 😎

Edytowano przez Hypnotize

10 minut temu, Hypnotize napisał:

A gdzie bys dal namiot, lezak? 😎

Z pół metra od krzaków mi się kojarzy że tam robactwo się wspina 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!