Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Bykowe wraca

Polecane posty

1 minutę temu, Daniel86 napisał:

Witam. Ja nie zgadzam się, żeby karano mnie lub takich jak ja za to, że my nie możemy lub nie powinniśmy mieć dzieci 😡

Na szczęście nie ma szans żeby to weszło

39 minut temu, pisarz niezrzeszony napisał:

A właśnie że dobrze. Bezdzietne lambdziary i eunuchowate knurki powinny spłacić społeczny dług 😄

tak, dług społeczny zaciągnięty przez zus wakacjami na majorce i futrami z rosji 

I tak za jakiś czas czeka nas to, co spotkało 15 lat temu Grecję, czyli bankructwo. Za dużo wydajemy, utrzymujemy dwa Państwa, nierobów, darmozjadów, patologię, polityków i pieniędzy zaczyna brakować. 

Ale jestem i chyba trzeba być dobrej myśli 😉

Wróci, wróci. A jak już się tak stanie, w ramach domowych oszczędności, dziewczęta będą ochoczo stawać rakiem, a chłopcy niczym dorodne osły będą zachodzić je od tylnej strony i kryć, i kryć, i kryć.
Piękny to będzie czas i cudne to będą widoki 🙂

4 minuty temu, BabkaBożaTak napisał:

Niespełnione marzenie każdego stulejarza.

Ale dlaczego "niespełnione"? Rząd, politycy, świat niemal cały dąży do tego, by nam to marzenie spełnić 😄

Przed chwilą, pisarz niezrzeszony napisał:

Ale dlaczego "niespełnione"? Rząd, politycy, świat niemal cały dąży do tego, by nam to marzenie spełnić 😄

Aha

ale podoba mi się koncepcja końca świata. to dość prawdopodobne że ludzie postawieni przed pewnym końcem zaczęli by się parzyć jak zwierzęta na ulicach. 

2 minuty temu, p0lacki śmieć napisał:

bardziej jak pisarz odklejony 

Może i jestem trochę odklejony, ale za to, jak ja kryję. Lekko, z wdziękiem i daję ładne dzieci 😄

Prędzej meteoryt walnie czy atomówka albo jakaś klęska żywiołowa będzie niż ludzie się odkleja 

Raz na jakiś czas wraca ten pomysł, jednak do tej pory nigdy nie doszedł do skutku. Autorze nie masz się co martwić. 

Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał:

Pokaz ocenimy. Każdemu się wydaje że jego guwniak jest piękny ale fakty tego nie potwierdzajo

Matko Święta Błogosławiona; ty chcesz na gówniaki patrzeć, zamiast domagać się wycisku zaganiacza uczynionego w marmurze, albo choćby w malachicie?
Ależ się kobiety pozmieniały 😛 

• Haha 1

1 minutę temu, pisarz niezrzeszony napisał:

Matko Święta Błogosławiona; ty chcesz na gówniaki patrzeć, zamiast domagać się wycisku zaganiacza uczynionego w marmurze, albo choćby w malachicie?
Ależ się kobiety pozmieniały 😛 

A skąd ty możesz wiedzieć czego ja się domagam od zaganiacza ze stali. Chwalisz się to udowodnij bo pjerdolic to każdy potrafi a rzeczywistość kwiczy i pokazuje szkaradnosc genów.

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Emigranta będą zapładniać 😔

Mnie tam za jedno. Swój, emigrant, imigrant, czarny, biały, zielony. Byleby płeć się zgadzała i byleby oddychał 😄

1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał:

A skąd ty możesz wiedzieć czego ja się domagam od zaganiacza ze stali. Chwalisz się to udowodnij bo pjerdolic to każdy potrafi a rzeczywistość kwiczy i pokazuje szkaradnosc genów.

Ooo... toś mi dyshonor uczyniła w tej chwili tą nieładną sugestią. A czy ja się waćpanny dopraszam fotki pośladków? Czy aby nie obwisłe i obmierzłym cellulitem nie są pokryte? Czy ja każę dekolt obnażać i jędrność koźląt testować?
Ja waćpannie w geny nie zaglądam, więc i w moje waćpanna wglądu mieć nie powinna. Najwyżej w pantalony. W pantalony panna zajrzeć może 🙂

1 minutę temu, pisarz niezrzeszony napisał:

Mnie tam za jedno. Swój, emigrant, imigrant, czarny, biały, zielony. Byleby płeć się zgadzała i byleby oddychał 😄

Idź na granicę przyjmij do domu emigrantkę 😔 bez papierów 

I do tych pantalonów tez tak nie ma co zachęcać bo obiecujecie knagi po kolana człowiek się napala a tam kùrwa koliber i przepiórcze jaja...soł

5 minut temu, pisarz niezrzeszony napisał:

W kozach także, Waćpan, gustujesz?

Edytowano przez miramar

To nie jest stowarzyszenie poetek tylko odbyt. Do szamba też wchodzisz z myślą o odkrywaniu rafy koralowej?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się