Daniel86 52 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Witam. Ja nie zgadzam się, żeby karano mnie lub takich jak ja za to, że my nie możemy lub nie powinniśmy mieć dzieci https://wiadomosci.wp.pl/bykowe-wraca-do-debaty-publicznej-czy-podwojna-skladka-dla-bezdzietnych-to-lek-na-demografie-7180627822701280a Edytowano 7 godzin temu przez Daniel86 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Witam. Ja nie zgadzam się, żeby karano mnie lub takich jak ja za to, że my nie możemy lub nie powinniśmy mieć dzieci Na szczęście nie ma szans żeby to weszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pisarz niezrzeszony 1 Napisano 7 godzin temu A właśnie że dobrze. Bezdzietne lambdziary i eunuchowate knurki powinny spłacić społeczny dług Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lacki śmieć 1 Napisano 6 godzin temu o podwójny podatek od pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lacki śmieć 1 Napisano 6 godzin temu 39 minut temu, pisarz niezrzeszony napisał: A właśnie że dobrze. Bezdzietne lambdziary i eunuchowate knurki powinny spłacić społeczny dług tak, dług społeczny zaciągnięty przez zus wakacjami na majorce i futrami z rosji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 253 Napisano 6 godzin temu Nie wraca. To jakiś społeczny projekt który nie ma szans przejść przez Sejm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 525 Napisano 6 godzin temu I tak za jakiś czas czeka nas to, co spotkało 15 lat temu Grecję, czyli bankructwo. Za dużo wydajemy, utrzymujemy dwa Państwa, nierobów, darmozjadów, patologię, polityków i pieniędzy zaczyna brakować. Ale jestem i chyba trzeba być dobrej myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 6 godzin temu Podobno wojna idzie. W końcu nastąpi koniec i nie będzie niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pisarz niezrzeszony 1 Napisano 6 godzin temu Wróci, wróci. A jak już się tak stanie, w ramach domowych oszczędności, dziewczęta będą ochoczo stawać rakiem, a chłopcy niczym dorodne osły będą zachodzić je od tylnej strony i kryć, i kryć, i kryć. Piękny to będzie czas i cudne to będą widoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 6 godzin temu Niespełnione marzenie każdego stulejarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pisarz niezrzeszony 1 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Niespełnione marzenie każdego stulejarza. Ale dlaczego "niespełnione"? Rząd, politycy, świat niemal cały dąży do tego, by nam to marzenie spełnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pisarz niezrzeszony napisał: Ale dlaczego "niespełnione"? Rząd, politycy, świat niemal cały dąży do tego, by nam to marzenie spełnić Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lacki śmieć 1 Napisano 6 godzin temu bardziej jak pisarz odklejony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lacki śmieć 1 Napisano 6 godzin temu ale podoba mi się koncepcja końca świata. to dość prawdopodobne że ludzie postawieni przed pewnym końcem zaczęli by się parzyć jak zwierzęta na ulicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pisarz niezrzeszony 1 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, p0lacki śmieć napisał: bardziej jak pisarz odklejony Może i jestem trochę odklejony, ale za to, jak ja kryję. Lekko, z wdziękiem i daję ładne dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 6 godzin temu Prędzej meteoryt walnie czy atomówka albo jakaś klęska żywiołowa będzie niż ludzie się odkleja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 6 godzin temu Pokaz ocenimy. Każdemu się wydaje że jego guwniak jest piękny ale fakty tego nie potwierdzajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomkowa 0 Napisano 6 godzin temu Raz na jakiś czas wraca ten pomysł, jednak do tej pory nigdy nie doszedł do skutku. Autorze nie masz się co martwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 66 Napisano 6 godzin temu Prędzej wprowadzą zróżnicowanie wieku przejścia na emeryturę w zależności od liczby dzieci niż bykowe składkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pisarz niezrzeszony 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Pokaz ocenimy. Każdemu się wydaje że jego guwniak jest piękny ale fakty tego nie potwierdzajo Matko Święta Błogosławiona; ty chcesz na gówniaki patrzeć, zamiast domagać się wycisku zaganiacza uczynionego w marmurze, albo choćby w malachicie? Ależ się kobiety pozmieniały 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 6 godzin temu Emigranta będą zapładniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pisarz niezrzeszony napisał: Matko Święta Błogosławiona; ty chcesz na gówniaki patrzeć, zamiast domagać się wycisku zaganiacza uczynionego w marmurze, albo choćby w malachicie? Ależ się kobiety pozmieniały A skąd ty możesz wiedzieć czego ja się domagam od zaganiacza ze stali. Chwalisz się to udowodnij bo pjerdolic to każdy potrafi a rzeczywistość kwiczy i pokazuje szkaradnosc genów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pisarz niezrzeszony 1 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Emigranta będą zapładniać Mnie tam za jedno. Swój, emigrant, imigrant, czarny, biały, zielony. Byleby płeć się zgadzała i byleby oddychał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pisarz niezrzeszony 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaTak napisał: A skąd ty możesz wiedzieć czego ja się domagam od zaganiacza ze stali. Chwalisz się to udowodnij bo pjerdolic to każdy potrafi a rzeczywistość kwiczy i pokazuje szkaradnosc genów. Ooo... toś mi dyshonor uczyniła w tej chwili tą nieładną sugestią. A czy ja się waćpanny dopraszam fotki pośladków? Czy aby nie obwisłe i obmierzłym cellulitem nie są pokryte? Czy ja każę dekolt obnażać i jędrność koźląt testować? Ja waćpannie w geny nie zaglądam, więc i w moje waćpanna wglądu mieć nie powinna. Najwyżej w pantalony. W pantalony panna zajrzeć może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pisarz niezrzeszony napisał: Mnie tam za jedno. Swój, emigrant, imigrant, czarny, biały, zielony. Byleby płeć się zgadzała i byleby oddychał Idź na granicę przyjmij do domu emigrantkę bez papierów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 6 godzin temu Dobra spjerdalaj jednak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 6 godzin temu I do tych pantalonów tez tak nie ma co zachęcać bo obiecujecie knagi po kolana człowiek się napala a tam kùrwa koliber i przepiórcze jaja...soł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 321 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, pisarz niezrzeszony napisał: Mnie tam za jedno. Swój, emigrant, imigrant, czarny, biały, zielony. Byleby płeć się zgadzała i byleby oddychał W kozach także, Waćpan, gustujesz? Edytowano 6 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pisarz niezrzeszony 1 Napisano 6 godzin temu Widzę, że trafiły mi się rozmówczynie piękne ciałem, umysłem i manierami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 6 godzin temu To nie jest stowarzyszenie poetek tylko odbyt. Do szamba też wchodzisz z myślą o odkrywaniu rafy koralowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach