Dudka 0 Napisano 22 Lipiec Mam problem z prowadzeniem samochodu – dosłownie mnie to paraliżuje. Stres, lęk, brak wiary we własne umiejętności... Czy znacie może jakieś osoby, warsztaty albo kursy, które pomagają w takich sytuacjach? Interesuje mnie Wawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda-32 0 Napisano 25 Lipiec Od zawsze tak masz? Czy może po wypadku? Kierowałaś już kiedyś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoczek 0 Napisano 25 Lipiec Bardzo ciekawą opcję daje Sonia która wszystko dokładnie tutaj opisała kierujzsonia.pl. Oferuje wsparcie, które idzie głębiej niż standardowa nauka jazdy. Skupia się na emocjach i pomaga przełamać te psychiczne bariery. Tego chyba własnie szukasz, więc jeden telefon Cie nie zbawi a może pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemTuDzisiaj 6 Napisano niedziela o 00:49 Dnia 25.07.2025 o 06:24, Smoczek napisał: Bardzo ciekawą opcję daje Sonia która wszystko dokładnie tutaj opisała kierujzsonia.pl. Oferuje wsparcie, które idzie głębiej niż standardowa nauka jazdy. Skupia się na emocjach i pomaga przełamać te psychiczne bariery. Tego chyba własnie szukasz, więc jeden telefon Cie nie zbawi a może pomóc. Oto mamy perełkę z netu! no jasne, pewnie nauczy Cię driftu na chodniku i parkowania na trawniku. Skupia się na emocjach, aha, to teraz zamiast gazu i hamulca będzie medytacja nad rondem. Jak masz problemy z emocjami idź do terapeuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 8 Napisano poniedziałek o 21:26 To do tej Krynicy bynajmniej nie jedz samochodem Dnia 24.07.2025 o 12:55, Dudka napisał: Planujemy z żoną kilka dni urlopu nad morzem i padło na Krynicę Morską. Szukamy jakiegoś przyjemnego hotelu blisko plaży, może być z balkonem i widokiem na wodę. Jakieś sprawdzone miejscówki, które nie zrujnują budżetu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pardonaa 0 Napisano 16 godzin temu Każda szkoła jazdy oferuje kursy doszkalające. Popytaj znajomych, gdzie są najlepsi instruktorzy i z najlepszym podejściem i tam wykup sobie parę godzin jazdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach