Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Mam pieniędzy tak

Kogo szukam do związku

Polecane posty

12 minut temu, głębinowy gnębiciel napisał:

trzeba byc strasznym biedakiem żeby prać zamiast kupić nowe jak się ubrudzi stare. 

Niebywałe.

13 minut temu, BabkaBożaTak napisał:

Nie ma chętnych.

Czeba czekać jak na allegro póki co 4tyś wpadło jeszcze przynajmniej 96 tyle że roozjèbalem bo zycie za 1000 to mrzonki nawet dla mnie, czasem się udaje czasem to 2-3000

18 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał:

Czeba czekać jak na allegro póki co 4tyś wpadło jeszcze przynajmniej 96 tyle że roozjèbalem bo zycie za 1000 to mrzonki nawet dla mnie, czasem się udaje czasem to 2-3000

Czemu masz codziennie nowe nicki? 

1 godzinę temu, Mam pieniędzy tak napisał:

I nie podda się bo czeba zrobić pranie 

Tobie się nie udała ta sztuka z praniem, odkąd żyjesz. Także nie oczekuj po kobiecej wersji siebie, że to ogarnie 🙂 

Moja ewentualna dziewczyna nie musi być mega ładna, bo ja uważam, że gdy ja ją polubię, to jej wygląd też zacznie mi się dobrze kojarzyć. A jeśli już, to ważniejszy dla mnie jest typ urody niż stopień.

Ważniejszą sprawą jest, żeby dziewczyna była żywiołowa, wesoła i optymistyczna, żeby już sama jej obecność sprawiała szczęście. Dziewczyna powinna mieć też podobne poglądy, przeżycia, podobny tok myślenia i podobną sytuację życiową oraz mieszkać niedaleko, żebyśmy my mogli dojeżdżać do siebie rowerami. To by był ideał.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się