elisabeth122 3 Napisano 9 godzin temu Zobaczyłam na fb mojego dawnego znajomego z LO. Bardzo mi się podoba, wiem, że jest rozwiedziony, nie wiem czy mnie pamięta. Wysłać mu zaproszenie, bo trochę się wstydzę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 9 godzin temu To tylko fb. Obcych ludzi dodajo normalnie pokemony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisabeth122 3 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: To tylko fb. Obcych ludzi dodajo normalnie pokemony. Jakie pokemony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, elisabeth122 napisał: Jakie pokemony. Luckje pokemony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomkowa 0 Napisano 9 godzin temu Dodaj. Najwyżej nie przyjmie zaproszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 8 godzin temu wyślij mu foto kvtasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 80 Napisano 8 godzin temu Elcia od leżaka 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach