głębinowy gnębiciel 5 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Bożenka LuBicz napisał: Będziesz teraz grał na zleżaka i się wypierał tutejszego kilkuletniego uzewnętrzniania się (m.in. z ćpańska)? Nie przejdzie, zbyt wielu to widziało z kim poza mną stworzyłeś relację parasocjalną niewolniku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 12 Napisano 17 godzin temu Haha teraz Śliwka pożąda lezaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 259 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Pewnie nie masz sexu tam na codzień dlatego cie to tak triggeruje Nie z ...yczne szarpiącym się cały dzień za fioota jak w tworkach. Dobra, płyn psychopato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 533 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: 5 kotów rekompensuje dwójkę dzieci Sam zakładałeś o Elce tematy, że ma dwoje dzieci i każde z innym. Później pisałeś, że wysyłała ci nudesy, kiedy ty o nie nie prosiłeś. Więc dałam Elce radę - Jeżeli szuka kochanka, to niech poszuka takiego, który jest dyskretny, pachnący i się myje, łącznie z zębami... Dziękuję za uwagę. A teraz precz z moich pięknych oczów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 19 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Pisanie o zwierzętach jako o rekompensacie jest żałosne. Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 12 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Fak wszędzie widzę błędy w pisowni i zaprogramowanych ludzi, jaki ten Matrix dziwny że się kręci jak opętany a nic nie rozumiesz Edytowano 17 godzin temu przez Dżumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie z ...yczne szarpiącym się cały dzień za fioota jak w tworkach. Dobra, płyn psychopato Jak będę miał laske to będzie mi myziac cały dzień i to zupełnie normalne w związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 533 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Pisanie o zwierzętach jako o rekompensacie jest żałosne. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 17 godzin temu Rzygom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 410 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Już 6. A gdzie twoje dzieci? Gdzie narzeczona? Długi spłacone? Więc bujaj wory. Ale to nie ja się czepiam matki z dziećmi, codziennie bez powodu. Co ona ci zrobiła, że tak na nią naskakujesz ostatnio? Potrafisz odpowiedzieć, czy się będziesz migać jak dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 533 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Rzygom Pomóc ci jakoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 17 godzin temu dzieci elci chodzą nieumyte do szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 533 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ale to nie ja się czepiam matki z dziećmi, codziennie bez powodu. Co ona ci zrobiła, że tak na nią naskakujesz ostatnio? Potrafisz odpowiedzieć, czy się będziesz migać jak dziecko? Won, bo nie czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Pomóc ci jakoś? Do Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 533 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Do Choroszczy Chciałabyś. Nie ten etap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Chciałabyś. Nie ten etap A kiedy będzie ten etap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 410 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Sam zakładałeś o Elce tematy, że ma dwoje dzieci i każde z innym. Później pisałeś, że wysyłała ci nudesy, kiedy ty o nie nie prosiłeś. Więc dałam Elce radę - Jeżeli szuka kochanka, to niech poszuka takiego, który jest dyskretny, pachnący i się myje, łącznie z zębami... Dziękuję za uwagę. A teraz precz z moich pięknych oczów I żałuję. Kiedy to było? Ty się kur dziewczyno sadzisz do niej codziennie. Kiedy ona nic pierwsza o tobie nie pisze. O hu ci chodzi? Może tak trzeba z tobą rozmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 66 Napisano 17 godzin temu 11 minut temu, BabkaBożaTak napisał: To dlatego pyta o cenę tabletek Chciałam obliczyć wg leżakowego widzenia świata ile "zarobiłam". Szału nima. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 533 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: A kiedy będzie ten etap Tego najstarsi górale nie wiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 66 Napisano 17 godzin temu Kiedyś był socjal i zabawianie żonatych onanów, teraz ta historia się dzieje z nową bohaterką. Ot i cała tajemnica biegania za Elką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 533 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Chciałam obliczyć wg leżakowego widzenia świata ile "zarobiłam". Szału nima. Gdybyś mieszkała bliżej, załatwiłabym Ci robotę na zlecenie. Bo brakuje u nas ludzi do pracy, a Twoje kompoty i przetwory zbiłyby fortunę Zaznaczam- Dobrze płacą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 22 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, głębinowy gnębiciel napisał: z kim poza mną stworzyłeś relację parasocjalną niewolniku? Nie interesuje mnie żadna relacja z Tobą, po prostu moralne osądy w tym aspekcie, z ust ćpuna czy tam ex-ćpuna, to niezły kabaret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 17 godzin temu Ale wy zazdrosne o milfe ele. Wstydźcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 66 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Gdybyś mieszkała bliżej, załatwiłabym Ci robotę na zlecenie. Bo brakuje u nas ludzi do pracy, a Twoje kompoty i przetwory zbiłyby fortunę Zaznaczam- Dobrze płacą. Taki biznes to i z sąsiadem bym mogła robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 49 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: I żałuję. Kiedy to było? Ty się kur dziewczyno sadzisz do niej codziennie. Kiedy ona nic pierwsza o tobie nie pisze. O hu ci chodzi? Może tak trzeba z tobą rozmawiać. Nie mam już reakcji. ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Nie mam już reakcji. ❤ Mm 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 18 Napisano 17 godzin temu 11 minut temu, Pył na wietrze napisał: Dokładnie. Hhttps://zapodaj.net/plik-vnGFhRTbjF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Bożenka LuBicz napisał: Nie interesuje mnie żadna relacja z Tobą ale mnie z tobą interesuje, tutaj już nie decydujesz ty tylko ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 66 Napisano 17 godzin temu Ale bzdury z tymi znakami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 27 Napisano 17 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach